Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalaka

pomozcie/ yaz

Polecane posty

Gość malalaka

witam! Nie wiem czy ten temat juz sie pojawial dlatego prosze o odpowiedz Sprawa dotyczy tabletek Yaz, biore dopiero 2 blister, a problem polega na tym iz w weekend przypadna mi tabletki placebo (czyli krwawienie wystapi u mnie w poniedzialek). Czy moge bezpiecznie ominac te tabletki i zaczac brac nastepny blister? Moj mis ma w poniedzialek urodziny wiec wolalabym nie miec wtedy okresu, ale jednoczesnie chce byc bardzo dobrze zabezpieczona aby za 9 miesiecy nie miec zadnej niespodzianki... Nie mam pewnosci dlatego pytam...czy moge byc dobrze zabezpieczona jesli bede opoznie krwawienie przez pominiecie tabletek placebo??? prosze o szybka odpowiedz

Gość malalaka
odpowiedzcie, prosze

Gość załamana_pedagożka_
możesz..ale wtedy pamiętaj, że przesunie CI się okres..przesunąć zawsze można do przodu, gorzej jest żeby przywrócić do momentu wcześniejszego :/ na Twoim miejscu nie przesuwałabym nic, bo wtedy organizm szaleje. ale zrobisz jak będziesz uważała:)

Gość jagodkakakak
mozna łaczyc opakowania

Gość malalaka
i jestem wtedy caly czas zabezpieczona a okres przyjdzie kilka di pozniej, tak?

Gość malalaka
dni*

Gość komaaa
mam podobny problem, dlatego tez z niecierpliwoscia czekam na kolejne wypowiedzi. Dziewczyny piszcie ;)