Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany...:/

jak mam zdobyć kobietę starszą o 11 lat. ? ? ?

Polecane posty

witam wszystkich. chciałbym się wam pożalić troche i zapytac o rade. w pracy poznałem kobiete starsza ode mnie o 11 lat, ja mam 21 ona 32. pracuje na stacji paliw i mam z nia zmiany po 12 h wiec poznalem ja juz dosc dobrze. na poczatku myslalem ze to jest tylko pociag fizyczny ( bo ma boskie cialo ) ale jednak to nie tylko to. mamy wspolne zainteresowania, problemy , dobrze sie dogadujemy i w ogole czuje ze to jest kobieta mojego zycia. ale ona ma partnera od jakiegos czasu z ktorym mieszka i wlasnie wyjechala na urlop z nim, ona jest juz po jednym nie udanym malzenstwie, ma bardzo duzo doswiadczenia. a ja jestem mlodym mezczyzna ktory pragnie jej. uwielbiam z nia pracowac, kiedy mam z nia zmiane chcialbym aby czas sie zatrzymal.. wydaje mi sie ze ona musi to widziec jak na nia patrze choc opowiadam jej o moich problemach z bylymi i obecnymi kobietami jak najlepszej przyjaciolce. moje pytanie jest jak dyskretnie dac jej znac ze oddal bym za nia zycie? boje sie tego powiedziec jej wprost bo niby jak? caly czas czekam az ona da mi jakis znak a ja wtedy nie odpuszcze.. tylko jak do tego doprowadzic? pomozcie. prosze.

wydaje mi sie ze warto.. bo to w jaki sposob rozmawiamy o czym i jak znajdujemy wspolne rozwiazania, nie przytrafilo mi sie jeszcze nigdy z zadna kobieta..