Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskanadiecie

czy dużo dzis zjadłam?

Polecane posty

Gość grubaskanadiecie

śniadanie- kawa z mlekiem i cukrem (tego nie umiem porzucic) 2 cienkie kromki ciemnego chleba z tunczykiem, sałatą i ogorkiem kiszonym talrzyk róznych sałatek, trochę fasolki szparagowej, malutki kawalek lasagne z brokulami kromka chleba z almette i szynką drobiową (plasterek)

Gość kratka w linie
malo, ile wazysz i cm?

Gość grubaskanadiecie
az wstyd się przyznac, ale 165 cm i waże 100kg :-o jestem na diecie

Mnie twoja dieta sie nie podoba. Odstaw pieczywo,makarony,kasze,ziemniaki a najlepiej poczytaj o diecie sb albo dukana-jest skuteczna i nie chodzisz glodna :) pelno tu topikow na ten temat,poszukaj 🖐️pozdrawiam

Gość grubaskanadiecie
nie chce odstawiać chleba. źle się czułam na sb tego makaronu było naprawdę b. niewiele a po pełnoziarnistym pieczywie mam dużo energii i czuje się 'lekka' i odżywiona, moze to dzwinie zabrzmi. :) jemu dużo warzyw, biale mieso, czasem kasze/ryż, dzis wyjatkowo makaron

Gość kicia358475
nie dużo powodzeniaaa na diecieeeeeeeee :)

Gość grubaskanadiecie
:) dziękuję :)

Ja ci tylko dobrze radze,sprobuj odstawic weglowodany,bo od nich sie tyje,zwlaszcza jesli laczysz z tluszczem czy bialkiem.A moze dieta nielaczenia?Ja na takowej jestem od czasu do czasu. Albo dieta grupy krwi? Jest cos za cos-albo rybki albo akwarium.Albo stosujesz diete i osiagasz idealna wage albo myslisz o swoim samopoczuciu i o pysznym chlebku. Chlebek na sb mozesz jesc na 3 fazie.I to dziwne,ale ja wracam na sb jesli czuje sie wlasnie ociezala i bez sil od "normalnego jedzenia".

Gość Vetooooooo
ale z ciebie gruba świnia nie siedz tu tylko idz na odsysanie tłuszczu i nie zryj tyle bo pewnie zapierdzisz dom tłusta bombo

Gość grubaskanadiecie
ale ja chcę taką diete trzymać całe zycie - tzn. produkty pełnoziarniste, dużo, dużo warzyw, białe mięso i ryby. Owoce sporadycznie. Skoro całe życie - nie mam zamiaru się katować i odmawiać tego co lubię. dobrze się czuję, mam duzo energii, nie jestem ospała. Diety nie zmienię na pewno, ale dzięki za poradę :) Nielączenia kiedyś też stosowałam, ale średnio mi odpowiadała. to była dieta, w trakcie której planowałam ją zakonczyc po osiągnięciu zamierzonej wagi. przy tej tak nie jest. ta dieta będzie częścią, stałą częścią mojego trybu zycia:)

To wtakim razie zycze wytrwalosci i powodzenia :) Ja zrzucalam 15 kg i dla mnie to byla mordega.Odchudzanie jest naprawde"bolesne" .Jeszcze tylko dorzuc codzienne dlugie spacery i bedzie git :)