Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy deser

obiad u teściow!!!!! jutro!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malinowy deser

jutro pierwszy raz ide z wizyta do domu rodzicow mojego chlopaka i w ogole nie wiem jak sie zachowac, jak sie ubrac i w ogóle o czym rozmawiac.. nigdy wczesniej nie mialam okazji ich poznac "na żywo". dodam ze to taka rodzinka ą ę troche z wyzaszych sfer i na poziomie. pomozecie jakos??

Gość oczko300
najlepiej naturalnie

Gość malinowy deser
a w co sie ubrac? mam 20 lat a on 29

Gość oczko300
jesli sa z wyzszych swer to moze jakos elegancko, jakas elegancka bluzka i spodnie, naprwno nie bluza i dres, napisz jak sie ubierasz na codzien

Gość malinowy deser
nie bardzo umiem sie poslugiwac sztuccami. mowilam juz chlopakowi by tylko napoj podali zadnego jedzenia. pijac sie jakos od siorbania powstrzymam

Gość malinowy deser
to wyzej to podszyw. na codziej to jaies dzinsy, szpilki i bluzki z dekolem ... sama juz nie wiem. biala bluzke z kolnierzykiem? :o

Gość malinowy deser
a moze sukienke i szpilki?

Gość malinowy deser
a o czym rozmawiac?? boje sie ze zabraknie temetow i bedzie dretwo :O pomozcie!!! to bardzo wazne dla mnie

Gość oczko300
mysle ze ubierasz sie na co dzien tak ze moglabys isc tak ubrana do nnich, no sukienka tez moze byc ale mie jakas mini

biala bluzka to przesada, nie ubieraj nic bardzo krotkiego i duzych dekoltow, zadne klapki czy japonki. no jesli to sa wysokie sfery to obowiazkowo rajstopy. i nie maluj sie za mocno

Gość uytutututut
ja bym ubrała jakąś skromną kieckę i szpilki, ale też nie taką kieckę typowo wyjściową tylko ładna ale i na luzie żebyś się w niej czuła

Gość nie przesadź z dekoltem
coby się teściu nie rozproszył, i teściowa cię nie znienawidziła :p A tak w ogóle, skoro on jest tylko twoim chłopakiem, to przecież nie są twoi teściowie!!!! Zwłaszcza jeśli ich nie znasz, to dlaczego tak o nich mówisz?

Gość oczko300
a nie mozesz powiedziec chlopakowi ze sie boisz i zeby podtrzymywal rozmowe jakby co

Gość figggga
nie przejmuj się za bardzo teściami,bo ci zaniedługo na głowę wejdą.Po prostu bądż sobą i absolutnie nie udawaj kogoś kim nie jesteś.Albo cię zaakceptuja albo nie..ich zmartwienie,twój partner cię ybrał i to jeest najważniejsze ,resztą się nie przejmuj.

Gość malinowy deser
ok. a czemu tesciowie? a jakos tak mowie na nich :) jestem z moim chlopakiem juz dluuugo i jakos tak sie przyjelo ;)

Gość Dziwnie. :D
No to jesteście ze sobą dłuuuugo, a idziesz do teściów pierwszy raz?? Dziwnie. :D

Gość malinowy deser
musialam wyleczyc pryszcze na twarzy bo jak je mialam to on sie wstydzil mnie zaprosic do swego domu

Gość malinowy deser
no bo to dosc skomplikowane jest. podszywie badz bardziej kreatywny :o

najlepiej naturalnie, chodzisz z chłopakiem a nie jego rodzicami, mi to w sumie wisiało zawsze, ważne ze on mnie kocha, a oni jak nie to nie.