Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaaaaa8765

Czy powinnam tak postąpic? doradźcie.

Polecane posty

Gość polaaaaaaaa8765

W sobote na dyskotece poznalam chlopaka. swietnie sie bawilismy..jednak nie powiedzial mi o jednym. Ma dziewczyne.Dowiedzialam sie o tym gdy znalazlam go na nk.teraz mam ochote odegrac sie na nim i wyslac jego dziewczynie zdj z tej imprezy na ktorym jestem z nim..czy powinnam tak postapic czy raczej nie?

Gość co jest na tych
zdjęciach?

Gość polaaaaaaaa8765
ja z nim. dlaczego dziwka? pytalam go czy ma dziewczyne, powiedzial ze nie

Gość polaaaaaaaa8765
to raczej on zachowal sie niewporządku a nie ja. nie mam chlopaka,zadnych zoobowiazan wiec nie uwazam ze zrobilam cos zlego.owszem byloby to zle gdybym wtedy wiedziala ze ma dziewczyne

ślij, i daj linka, najlepiej na imageshack :P

Gość polaaaaaaaa8765
tanczylismy. nie macalam go ani on mnie :/ pocalowal mnie i nic wiecej wiec bez takich durnych komentarzy,prosze

Gość polaaaaaaaa8765
taka glupia nie jestem zeby wam tutaj ją pokazywac haha :)

Gość polaaaaaaaa8765
tak dokladnie :P haha mozesz pisac co chcesz tutaj i tak zadnej fotki nie wstawie :)

Gość tez tak mialam 83
Miałam bardzo podobną sytuację, poznałam w pracy faceta, ostry flirt - maile, smsy, kilka razy "wpraszał" się do mnie niby na kawę ;) pytałam czy ma kogoś - on, że nie. A przypadkiem - jak w głupiej komedii, dowiedziałam się, że ma...narzeczoną ;D teraz się śmieję, ale wtedy bardzo bolało... Też się zastanawiałam, czy skontaktowac się z tą dziewczyną, pokazac jej te smsy. Ale w ten sposób poniżyłabym siebie, pokazała, że mi aż tak zależało. Ta dziewczyny mają pecha, że są z takimi kolesiami, ale to nie nasza rola je uświadamiac. A poza tym, gdy się z kimś jest, poznaje się chcarakter i może one same się dają oszukiwac? Nie wiem ;) Autorko, moja rada - nie kontaktuj się z tą dziewczyną, ale chłopakowi daj znac, że wiesz o jego dziewczynie i delikatnie zasugeruj, czy nie obawia się, że ona się dowie... :)

Gość polaaaaaaaa8765
juz to zrobilam..pisal mi ze boi sie ze zobaczy te zdj i ze ma nadzieje ze mimo wszystko to zostanie miedzy nami. no i oczywiiscie przepraszal, ale nie mial odwagi aby sie przynac

Gość polaaaaaaaa8765
taa nie widzialam i czekam az pokazesz Twojego :D

Gość polaaaaaaaa8765
nie bo mysle ze jeszcze bym zwątpiła haha :P dobra nie chce mi się z Tb pisac;d dobranoc :D

Gość wyślij śmiało
wyślij przynajmniej jego dziewczyna się dowie z jakim dwulicowym dziwkarzem jest;)

Gość tez tak mialam 83
ech to tchórz widac, jak większośc facetów :D odpuśc go sobie, nie jest Ciebie wart. Chciałabyś kogoś takiego? Ja bym nie ufała, wiedząc do czego zdolny jest na imprezach. Wiem, że Ci przykro, ale to minie :) możesz się nim pobawic, postarszyc, niech i on trochę pocierpi ;D

Gość polaaaaaaaa8765
nie dam :D

Gość polaaaaaaaa8765
oczywiscie ze bym nie chciala:)chcialabym tylko troche sie na nim odegrac. bo nierozumiem jak tak mozna..tymbardziej ze opowiadal mi jaki on to nie jest..inny niz wiekszosc facetow. kazdy tak mowi a to niestety gowno prawda

Gość polaaaaaaaa8765
moze wlasnie by mi zaszkodzilo ;d

Gość polaaaaaaaa8765
dla mnie to żadna kara bo nie chciałam buziaka na dobranoc :D

Gość tez tak mialam 83
Wiesz, wysłanie fotek tej dziewczynie to już mieszanie się w cudze życie. Generalnie jestem temu przeciwna. Może ta dziewczyna kiedyś się dowie, może nie, a może są siebie warci? Któż to wie? Postrasz go, napisz np że Cię rozczarował i ta dziewczyna ma prawo wiedziec i że musisz przemyślec, czy tego nie zrobisz ;) to go nastarszy

Gość polaaaaaaaa8765
wolałabym dostać go od kogoś innego :D dobranoc :D

Gość polaaaaaaaa8765
on juz sie boi bo prosil zebym nic nie pisala i ze ma nadzieje ze to wszystko zostanie miedzy nami. tez mnie zastanawia to ze moze ona tez jest wobec niego niewporządku i on moze chce sie odegrac..niewiadomo jak to miedzy nimi jest ale nie lubie jak ktos robi mnie w chuja za przeproszeniem :/

Gość tez tak mialam 83
Nie wiadomo, jak tam między nimi jest. Ważne, że Ty nie masz czego żałowac. Ja się zastanawiałam tak samo jak Ty, ale teraz, po jakimś czasie jestem zadowolona, że tego nie zrobiłam. Nie sprawiłoby to, że poczułabym się lepiej. Pomyśl czy tobie to pomoże?

Gość polaaaaaaaa8765
w sumie to nie.. mysle ze z czasem ona sama sie o tym dowie jezeli taki kurwiarz z niego..tez kiedys mialam taka sytuacje z chlopakiem i po pewnym czasie wszystko samo wyszlo na jaw

Gość ale ja nie...
Autorko miałam podobną sytuację tylko u mnie nie była to 1 impreza tylko przez ponad 2 miesiace facet ukrywał, że ma kogoś. Miał pannę od 2 lat! Miałam nasze wspólne zdjecia na których się całujemy itd, ale nie wysłałam jej ich. Zostwiłam to dla siebie ze względu na tę dziewczynę. Pech chciał, że dowiedziała się od znajomych którzy widzieli go ze mną... i zrobiła mi taką jazdę, że nie zapomne do końca życia. Nie chciała słuchać kiedy chciałam pwoiedzieć jak było, twierdziła, że go uwiodłam ze zabrałam jej faceta i wszystko moja wina. A ja nie miałam pojęcia o jej istnieniu, dowiedziałam się dopiero jak na ulicy ich spotkałam, minęłam ich bez słowa. Potem dostał tak po gębie, że spuchł. Ona była z nim jeszcze pół roku i te pół roku nie dawała mi spokoju. Telefony, smsy, łaziła za mną! Zrobił ją na lewo 2 raz i dopiero mnie wysłuchała. Może więc lepiej nie trzymać takich dowodó dla siebie...

Gość polaaaaaaaa8765
oni tez są ze sobą juz ponad dwa lata.. moze rzeczywiscie masz racje ze tak by bylo ale to tak mnie gnębi..nie wiem co z tym zrobic zeby jakos sie na nim odegrac.

Gość polaaaaaaaa8765
i mysle ze gdybym nie dowiedziala sie o tym i nie napisala mu ze wiem to tez by mnie oszukiwal. juz na dyskotece powiedzial zekiedys mnie odwiedzi..itd

Gość ale ja nie...
Ja myślę, że dz...karz powinien dostać za swoje. NIe popełnij mojego błędu bo to i tak wyjdzie na jaw! Niech się panna dowie jakiego ma kochasia! Pewnie nie pierwszy raz tak robił i ja uważam, że nie powinno sie pozwolić żeby robił w bambuko inne dziewczyny.

Gość polaaaaaaaa8765
w ogole dziwi mnie to,ze na tej imprezie gdy robili nam zdjecia on to widzial. i zamiast sie kryc jeszcze sie usmiechal do aparatu..jest ich dosc duzo. pozniej gdy z nim pisalam twierdzil ze jego kobieta wiedziala ze pojechal. ale takiemu kurwiarzowi nie ma co wierzyc..stracilam na niego cala impreze tylko. dawniej sobie obiecalam ze nie poznam nikogo na impr bo nie warto ale on tak mnie przyciagal do siebie ze nie potrafilam sie powstrzymac niestety

Gość polaaaaaaaa8765
w ogole dziwi mnie to,ze na tej imprezie gdy robili nam zdjecia on to widzial. i zamiast sie kryc jeszcze sie usmiechal do aparatu..jest ich dosc duzo. pozniej gdy z nim pisalam twierdzil ze jego kobieta wiedziala ze pojechal. ale takiemu kurwiarzowi nie ma co wierzyc..stracilam na niego cala impreze tylko. dawniej sobie obiecalam ze nie poznam nikogo na impr bo nie warto ale on tak mnie przyciagal do siebie ze nie potrafilam sie powstrzymac niestety

Gość Dornrod
Przepraszam bardzo ale mylicie się. Jeżeli chcesz dogryźć jemu (zemścić się po prostu) to dlaczego zamierzasz wysyłać wasze zdjęcia jego narzeczonej, przecież najbardziej to ją dotknie. Nie możesz przewidzieć konsekwencji swojego czynu, w najlepszym wypadku dostanie opieprz lub rozstaną się. A jeżeli ona darzy go wielkim uczuciem i z zawiedzionej miłości zrobi sobie krzywdę, nie wiem czy potrafiłabyś wmówić sobie że nie przyczyniłaś się do tego.