Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi91

poznałam chłopaka przez neta, mogłam gadać z nim godz ale nagle zamilkł i co ?

Polecane posty

koles 24 ja 19. nie chcialam mu powiedziec gdzie mieszkam, tzn tak sie droczylam z nim. wkurzyl sie i mowi ze wychodzi z pracy, zamyka kompa i czesć. no to ok. a chcial sie w tym dniu spotkać i podjechac po mnie samochodem. mam jego nr telefonu, gg, emaila. napisalam mu 15 min pozniej gdzie mieszkam i ze mam nadzieje ze sie nie obrazil. a on jak kamien w wode ani slowem! ani na emaila ani na gg, ani na smsy. potem jakos tydzien pozniej sie odezwal na gg, ze sie nie gniewa i przeciez mi odpisal a teraz od kilku dni CISZA. chciałabym go bliżej poznać bo to ktoś opodobnym chrakterze temperamencie i spojrzeniu na życie co i ja. Ale nie wiem czy glupio byloby pisac po raz trzeci na emaiala? a jesli tak to co pisać? :o poradzcie coś, wiem moglam sie z nim nie dorczyc i juz wtedy oblukac na żywo co to za typiarz a noz widelec spotkalabym ideal. no ale jak to odkrecić? macie jakies pomysly? czy lepiej odpuscic sobie goscia? tego emaila on podobno ma przez caly czas wlaczonego w pracy wiec... ;/

chcialabym napisac mu cos co by mu w piety poszło a co! :P ale tak poważnie to chodzi o to chciał znowu ze mną pogadać a nie tak bez słowa :o jak dziecko, co jest grane czy on ma zone dziecko itd... ?

nie napiszecie mi nic? gadaliśmy z sobą przez kilka dni, jemu chodziło o miejscowość w której mieszkam, początkowo miał podejrzenia że wkeca go jakaś kuzynka ale potem szybko sie okazało że nie nie ;P

Gość singielka na emigracji
ja mysle ze jakis dziwny jest i dalabym sobie z nim spokoj bo chyba ma problem ze soba ;-) tez mi sie tak zdarzalo ze na necie sie super pisalo a pozniej przy spotkaniu to byla masakra albo okazywalo sie ze to nie to glowa do gory lepiej ze teraz sie okazalo ze jest cos z nim nie tak niz pozniej , ja bym tez nie powiedziala gdzie mieszkam!

wiesz, akurat to miasto jest duże więc może mnie szukać po kilkudziesięciu ulicach i nie znajdzie hehe ;P więc adresu mojego nie ma. Może i masz racje? Bo obrażać się o to że ktoś nie powiedział w jakim mieście mieszka.. hm...

proszę nie poniżaj się przed draniem... olej i milcz. zatęskni i sam wróci, nie zatęskni jego strata

o boże!!! ten koleś mieszka ulice dalej ode mnie! w realu go nigdy nie lubiłam, chodziliśmy razem do jednej podstawówki. zawsze twierdziłam że to dupek! wszystko info się zgadzają, sprawdziłam na nk. jaka wtopa!!!!!