Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Krzyz...

Polecane posty

Nie moge przezyc tych religijnyh fanatykow ktorzy wysiaduja pod krzyzem....

Haha no niezle... :D:D:D Kurde tylko jedno mnie zastanawia.. Bo w tramwaju placza ze stac nie moga i molestuja psychicznie mlodych ludzi od samego wejscia .... Ale pod krzyzem maja sile stac?<mysli>

Gość oskar gleibnitz
sezon ogórkowy się kończy, krzyż zdejmą i głupie polaczki znowu będą musiały wymyślić coś, co by odwracało uwagę od prawdziwych problemów...

Gość co do tramwaju to akurat jest
inny temat, wtramwaj tręsie i mozna sie przewrócic, polamac i nie zrosnąc, wiec strach, poza tym stoi sie w jednej pozycji i niepewnie, co obciaza kregoslup. I nie wszyscy starsi w tramwajach to nawiedzeni przeciez Co do fanatyzmu - zgadzam sie z aurorką.

Jestesmy posmiewiskiem juz na skale swiatowa przez tych ludzi co tak bardzo probuja gdzies zaistniec- ze musza drzec mordy publicznie:)) Przypomina mi to zgraje much....

ja tu bardziej uzylam przenosni do tego tramwaju... Na zdrowie nie wychodzi rowniez bowiem dlugie stanie i wykrzykiwanie ...

zastanawia mnie czy faktycznie do tego dojdzie ze w Polsce bedzie podzial na zwolennikow PIS i PO. POdejrzewam ze Ci ludzie spod krzyza nie odpuszcza.. po czasie inni szukajacy na sile sensacji dolacza... I zrobi sie z tego jakas ,, wojna domowa". To juz nie zarty.. to mnie zaczyna przerazac..

Gość fiiiona
omg, ten filmik z babkami pod krzyżem mnie powalił-wszystko mi opadło...

Gość moim zdanie wine ponosi
ta (wielka) czesc spoleczenstwa, ktora dla swietego spokoju i ze strachu przed opinia publiczną bierze sluby koscielne, chrzci dzieci, posyła na religie tylko po to zeby nie było klopotów. Zauwazcie,ze kazdy boi sie teraz przeciwstawic tym oszołomom,z władzami wlacznie, zeby sie katolicy nie poobrazali i wlasnie tzw opinia publiczna. Terror, ale sami Polacy sie w to wkrecają. Wyłacza sie myslenie, niestety.

jestem tego samego zdania...... Ale władzą się dziwie- ponizaja sie tym ze pozwalaja sobie ublizac bandom prostakow i aferzystow... Ja bym kazdemu po 5 tys mandatu walila- ciekawe na ile jest ich stac???

Gość sąwwwiiiii
up

Gość takie życie..........
Może byście się wzięli za czytanie książek, a nie ogladanie telewizji.Media robią Wam tylko pranie mózgu.Nie macie żadnych swoich poglądów....ludzie, nieczego nie wiecie.

Gość takie życie..........
Gdybyście wiedzieli na czym polegały przeobrażenia w Polsce po 89 , to byście tak nie pisali.