Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel11111

Przyznac sie zonie ?

Polecane posty

Gość daniel11111

Jestem szczesliwie zonaty od 8 lat.Tydzien temu na wyjezdzie integracyjnym z naszej firmy troche popilem ... a mamy geja w pracy i zawsze mu sie podobalem , i sam nie wiem jak to sie stalo ale wyladowalem z nim w jednym pokoju i zaczol mi robic laske , przyznam ze byl w tym znacznie lepszy od mojej zony, lepszy przez duze Z i nawet podobalo mi sie to. nawet teraz jak o tym pisze to staje mi duzo szybciej niz mysle o mojej zonie ... . Zawsze bylem ciekawy jak to jest kiedy facet robi laske ,nie podniecaja mnie ich ciala, poprostu bylem ciekawy jakie to uczucie, a zawsze pozostawalo to w sferze fantazji. Podniecaja mnie kobiety, ich seksowne ciala, a w mezczyznach nic. Boje sie ze znowu bede chcial zeby mi obciagnol kumpel i nawet sam myslalem o tym zeby i jemu zrobic loda... . Drecza mnie teraz wyrzuty sumienia wobec malzonki... , a jednoczesnie mysle o tym jak zajebiscie robi laske moj kumpel

Gość czaja
Idź już spać.

Gość HA HAHAHAHAHAHAHAHA
prowokacja

Gość daniel11111
A pozniej zrobilem stolca i zjedlismy go wspolnie. To co zostalo, to wysmarowalismy sobie nia czlownki i sobie dalej ssalismy. Mam cudowną żone, ale jeszcze cudowniejszego chlopaka, wiecie rybeczki?

Gość daniel11111
tydzien sie bije z myslami ,i przyznam ,ze to byla najlepsza laska w moim zyciu.uczucie niesamowite.zawsze bylem ciekaw, a tylko fantazjowalem, teraz nie wiem co mam robic , mam ochote zeby mi znowu zrobil loda ,wiem ,ze on tez chce... .on wie ,ze kocham zone i nie jestem gejem ,a laske w sumie moze mi robic... , o analu nie myslalem jeszcze , a opowiadal mi ze kazdy facet ma punkt g i ze to zajebiste uczucie poczuc innego faceta w sobie. Nawet czytalem o tym w necie i sa takie specjalne wibratory dla mezczyzn do pobudzania punktu g... . Facet moze miec orgazm analny bez stymulacji penisa... .zastanawiam sie jakie to uczucie...

Gość daniel11111
to podszyw. tylko mam wyrzuty sumienia z powodu zony. dobrze nam razem ,a tak dobrze jak mi kumpel robil loda to ona niepotyrafi mi dogodzic... , no i jestem ciekaw tego meskiego punktu g. Zaznaczam ,ze nie podnieca mnie meskie cialo, i na widok seksownej kobiety staje mi , a po prostu jestem ciekaw jakie to uczucie... , laska jest zajebista jak robi facet

Gość daniel11111
Nie jestem gejem , bo mi nie staje na widok meskiego czlonka czy ciala , a na widok piersi kobiet czy ich cial to tak , i wogole pocalunki z facetem nie wchodza w gre i przytulanie , a laske moze mi robic.Jest najlepszy.Wiec zostanie gejem mi nie grozi, zakochanie w kumplu tez , wiec chyba to nic zlego jak mi bedzie robil laske ?

Gość kokokoko
a ty jemu rob

Gość daniel11111
Jestem juz po seksie z nim. Zrobil mi z polykiem. Pozniej natarczywie chcial mi dac buzi, ale sie postawilem i wymiękł.

Gość daniel11111
tylko mam wyrzuty sumienia. chyba zonie nie powiem . zastanawiam sie nad analem...

Gość daniel11111
czesto mysle jakby to bylo z moim psem, Azorowi staje czesto na moj widok, ja wtedy mam ochote mu wsadzic do pyska

Gość alex1500 2900
podobno geje robia najlepsze laski bo znają męskie odczucia :D. co się przejmujesz, było miło to fajnie, może kiedyś to powtórzycie hehe. nie jesteś gejem co ty sobie wkręcasz? a żonie nie mów będzie miała schiza i tylko sprawisz jej ból. ja ostatnio pól imprezy spędziłam całując się z laską, było zajebiście, cudownie, wspaniale, ale nie zamierzam dla niej rzucać mojego faceta. było przyjemnie i tyle.

Gość Koralikowa Kraina
wcale mnie to nie dziwi, bo kiedy ma się na imię DANIEL, to z włascicielem takiego pedalskiego imienia musi byc coś TEN TEGO.

Gość daniel11111
alex1500 2900 chyba mnie rozumiesz :) , wlasnie o to mi chodzi !Wiem ,ze nie jestem gejem , poprostu bylo przyjemnie. na samo wspomnienie jak bardzo , momentalnie sie podniecam . Mam chec to powtorzyc, bo czemu mam sobie odmawiac takiej przyjemnosci ?

Gość daniel11111
tam wyzej to podszywy, od 15 58 . trzy wpisy .

Gość daniel11111
zonie chyba nie powiem, masz tracje , po co jej sprawiac bol

Gość daniel11111
powiedziałem jednak żonie i spoko, powiedziała że też dobry i dla niej i w ogóle zaprosiliśmy księdza i razem robiliśmy laski i się wymienialiśmy kałem i fajnie było i nie wiedziałem ale moja żona też ma kutasa i jest młodym chłopcem i w ogóle to jestem fajny i jak chcecie to stoję na rogu i robię za darmo każdemu bo tak mi się to spodobało i to nie jest żaden podszyw tylko prawda

Gość daniel11111
normalnie niemoge wytrzymać co chwile myśle o moim koledze juz nawet na dzisiejszy wieczór umówiłem sie z nim i jego kolegami poprostu niemoge przestać myślec jak ssie on mojego pytona myśle też nad analem dzisiejeszej nocy z moim kolega którym to zrobie marzy mi się też by śpuścił mi sie w odbycie by ciekła jego sperma normalnie mam bzika na niego kocham go i jego penisa która jest stworzony do anala

Gość daniel11111
znowu podszyw, dwa razy. Jaka patologia ? Czy cos zlego robie ? nikogo nie krzywdze. zona nigdy sie nie dowie i nikt sie nie dowie.

Gość daniel11111
to ty jesteś podszywem patologia normalnioe patologia

Gość daniel11111
pewnie sami fanatazjujecie jak to jest , a mnie krytykujecie. Laske facet facetowi robi zajebiscie ,zadna kobieta mi tak nie robila loda.Najlepszy lod w moim zyciu :)

Gość daniel11111
chciał by aby mój kolega spuścił mi się do anusa

Gość daniel11111
chciał bym też być ruchany dwoma kutasami w anusa

Gość daniel11111
głębokie gardło mi sie marzy albo myrzynów którzy przelecą mnie swoimi pałami

Gość daniel11111
lubie wielgachne murzynskie kutachy

Gość zielona_fala ciag dragala

Gość zupapomidorowa liz mi rowa