Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydło powidło dzem

seks lekarstwem na problem? przełamać się?

Polecane posty

Jaka - pisząc poważnie. Powodów dla których kobieta lub mężczyzna szukają kogoś innego jest pewnie tyle ilu ludzi. Bardzo często, nawet po daklaracji, że seks jest najistotniejszy w takich układach, dla kobiety sam seks nie jest wystarczającym czynnikiem, żeby zrobić skok w bok. Nie wystarczy sam brak seksu (często), żeby kobieta zdradziła. tak zgadzam sie ale ja chciałm wyrównac to ze kobiata która" nie daje męzowi "nie znaczy ze idzie do kochanka czasem jest na odwrót...tak bywaja i czynniki emocjonalne ze pary wzajemnie sie zdradzają..podejrzliwosc, brak zaufanie..brak rozowy mozna wyliczac w nieskonczonosc

"jak ta cała frytka i ten ken uprawiali seks w wannie czy nie wiem w czym- to co było?! ona ta zła k**ewka itd a o nim sie prawie nic nie słyszało....( i mówie tu o tej sytuacji zaraz po a nie o ty jak laska sie lansuje i o niej słychac....)" obie płcie są różne... różnych zachowań się od nich wymaga... kobieta powinna być jednak mniej wulgarna... taki są wyznaczniki kobiecości.. my mężczyźni też mamy ograniczenia w zachowaniach - tzn za to samo co Wam kobietom przystoi, my zostaniemy wyśmiani

Gość komiczne a jak myslisz dlaczeg
acha to lepiej meczyc sie z psychopatką na codzien przez nastepne lata, chodzic na dziwy niz cos zrobic. Ja wiem dlaczego tacy jak on nic nie postanowią. Bo za duzo by ich to kosztowało: podzial majatku, alimenty, rozpoczynanie zycia na nowo, lepiej kielbasić się na lewo z panienką a do domu wracac na noc.

"tak zgadzam sie ale ja chciałm wyrównac to ze kobiata która" nie daje męzowi "nie znaczy ze idzie do kochanka czasem jest na odwrót..." Tego nie rozumiem. Co jest na odwrót?

"Ja wiem dlaczego tacy jak on nic nie postanowią. Bo za duzo by ich to kosztowało: podzial majatku, alimenty, rozpoczynanie zycia na nowo, lepiej kielbasić się na lewo z panienką a do domu wracac na noc." od chwili zawarcia małżeństwa obowiązuje ich ustrój rozdzielności majątkowej mieszkania mają dwa a mieszkają w jej mieszkaniu - jego stoi puste alimenty to raczej dla niego nie jest problem :D

"komiczne a jak myslisz dlaczego" - ja myślę, że to kwestia prasowania koszul. To wstrętne zajęcie, którego mężczyźni nienawidzą. Jak już nznajdą kobietę, która to robi, to biorą ślub i są z nią do śmierci.

"acha to lepiej meczyc sie z psychopatką na codzien przez nastepne lata, chodzic na dziwy" oto przykład jak kobieta od razu nazywa kochankę dziwką

"ja myślę, że to kwestia prasowania koszul. To wstrętne zajęcie, którego mężczyźni nienawidzą. Jak już nznajdą kobietę, która to robi, to biorą ślub i są z nią do śmierci." 4,99 pranie i prasowanie koszuli... w życiu bym swojej żony nie poprosiła o to, by stała mi przy desce kilka godzin, skoro mogą to zrobić inni

takie rzeczy często mówi się, bo kobiety chcą to słyszeć nie zgadzam sie moze jednostki kobiet ...wy faceci często mylnie oceniacie np po stroju, moze są takie jednosti kobiet ale chybatylko takie które pracują w burdellu to tak......to samo moge powiedziec ze facet calujący sie z panna robiący łapu capu to podrywacz...chodz to za łagodnie powiedzanie bo w tym swiecie nie ma innych słów jak damska dziwka tylko ze sie ich nie uzywa..bo łatwiej powiedziec ze kobieta to dziwka a facet porządny a wiesz czemu tak jest ...bo faceci sie wspieraja sa solidarni bardziej niz kobiety ....kobieta jest zawistna o urode drugiej ładniejszej od niej i jest w stanie zrobic wszystko by ja zniszczyc np roznieść plotke po wsi ze to dziwka itd ...ludzie naiwni uwieżą bo to ich kręci...facet kumplowi by tego nie zrobił .ale kobieta tak....oczywiscie zawsze sa wyjątki od reguły;)

Panie Komik ale zdarzają się wyjątkowe sknerusy na świecie. I oni biorą ślub z powodu nieuprasowanych koszul.

Gość komiczne a jak myslisz dlaczeg
tak mi sie powiedziało, skoro jej zalezy tylko na seksie to układ jasny, no chyba ze zacznie kilkuletnie podchody ezby zostac jego zoną, no ale wtedy to nie dosc ze dziwa to jeszcze kretynka

masz rację oczywiście - zawsze twierdziłem, że naprawdę nienawidzić się mogą tylko kobiety... faceci dadzą sobie po ryju i pójdą na piwo... a cnota jest bardziej ceniona u kobiet niż mężczyzn z prostej przyczyny... matka jest zawsze wiadoma... a kto chce wychowywać nie swojego bachora?

my mężczyźni też mamy ograniczenia w zachowaniach - tzn za to samo co Wam kobietom przystoi, my zostaniemy wyśmiani a czemu kobieta musi byc porządna ?..bo tak juz jest od wieków.!..ja jestem za tym by kobieta sie szanowała ...moze tak wygląda ze jest inaczej z moich opisów ale tez uwazam ze tak jest lepiej ale czemu tego nie zmienic.? jak by kobiety nie były takie zawistne to moze było by inaczej;)..czemu w sprawch seksu kobieta ma gorzej...

Raven - jest z nią dlatego, że straciłby dzieci gdyby odszedł... "a czemu kobieta musi byc porządna ?..bo tak juz jest od wieków.!" napisałem Ci powyżej... nie można urodzić nie swojego dziecka... ale można zostać niby ojcem dziecka spłodzonego z innym

"tak zgadzam sie ale ja chciałm wyrównac to ze kobiata która" nie daje męzowi "nie znaczy ze idzie do kochanka czasem jest na odwrót..." Tego nie rozumiem. Co jest na odwrót przeczytaj sobie mój wczesniejszy post a zrozuiesz ..bo ty sugerowałes ze kobieta nie daje męzowi a jest w stanie dac kochankowi ja sie z tym nie zgodziłam czy jakos tak poczytaj...bo kobieta daje kochankowi wtedy kiedy mąz jej nie daje i na odwrót..moze teraz zrozumiałes...

brum no to jesazcze raz ;) tak ale kochanki szukaja moze seksu nie sądzisz .często jest tak ze mąż nie chce sie kochac ...bywa i tak ..to szukaja takiego faceta któremu żona"nie daje" - i są razem zadowoleni...rzadko jest tak ze jak zona nie cche sie kochac z męzem szuka kochanka...przewaznie to mąz nie chce i wtedy kochankowie sie odnajdują bo lgną za potrzebami to jest moje zdanie ale są wyjąti tak jak mówiłes nie tylo brak seksu prowadzi do zdrady;)

Gość Zuzanna Amelia
18:43 komiczne komik1112@tlen.pl'; a kto chce wychowywać nie swojego bachora? Ty pruderyjny smieciu Autorce topiku to poradziles aby sie jak najszybciej puscila? Ale co sie z nia stanie potem to juz cie nie obchodzi? Bo jak wpadnie i zostanie na lodzie to TY jej BACHORA nie bedziesz chcial wychowywac, prawda? A poradziles jej chociaz zeby sie zabezpieczyla? Tez nie. Bo to cie nie obchodzi. Latwo sobie wycierac gebe i radzic kiedy sie samemu nie ma zamiaru brac odpowiedzialnosci za skutki.

Teraz rozumiem bardziej. :) I jestem ona. :) Znaczy kobieta. :) Ale ja mam też taką koncepcję, że nawet jełśi kobieta ma udane pożycie małżeńskie to i tak szuka kochanka. :) Chłopaki też tak robią. :) Komiczne - zjadło mi takiego ślicznego posta o tym, że rozumieć Ciebie nie można. 😭

O tym, że nie rozumieć (NIE ROZUMIIEĆ) Ciebie nie można. :D

Ty pruderyjny smieciu Autorce topiku to poradziles aby sie jak najszybciej puscila? Ale co sie z nia stanie potem to juz cie nie obchodzi? Bo jak wpadnie i zostanie na lodzie to TY jej BACHORA nie bedziesz chcial wychowywac, prawda? A poradziles jej chociaz zeby sie zabezpieczyla? Tez nie. Bo to cie nie obchodzi. Latwo sobie wycierac gebe i radzic kiedy sie samemu nie ma zamiaru brac odpowiedzialnosci za skutki. bzdury wypisujesz.

Gość ERTQIK
brum dlaczego zawsze piszesz 'jeśłi' a nie 'jeśli' ? czy to jakas gwara ? przyznam ,ze z takim czyms stykam sie pierwszy raz

O tym, że nie rozumieć (NIE ROZUMIIEĆ) Ciebie nie można no tak taka myśl zdrarza sie żadko wśród wybitnych ludzi..;) a tak naprawde trudno czasem swoje mysli "przelac " na mointor, na papier...nie jestem poetą ani pisarzem...

"Ł" w słowie "jeśli", wychodzi mi wtedy kiedy za wolno zdejmę palec z "alta" po napisaniu "ś". To nie jest gwara.

Gość addict shine
a co byście powiedzieli na to: ona 24 on 22 oboje jeszcze nie uprawiali sexu,on zachwouje sie wobec niej po chamsku obraża poniża,nie ma w tym związku pewności on ma problem bo chce sexu.są razem 2 lata.