Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoooooooooooooow

są tu dziewczyny, które mają okres co 32-35 dni

Polecane posty

Gość aoooooooooooooow

dziewczyny czy podczas okresu macie skrzepy krwi???

Gość Liza66
Ja mam okres tak średnio co 32 do 38 dni ,a z tymi skrzepami to normalka:P

Gość aoooooooooooooow
kurde naprawdę? bo gdzieś przeczytałam, że jak cykle są taaakie długie i są skrzepy to należy koniecznie się zgłosić do lekarza.

Gość mjfbvjkbd
ja tak mialam przed ciaza, cykle do 35 dni, i skrzepy szczegolnie w pierwszy i drugi dzien,

Gość Liza66
JA mam 20 lat i taki nierergularny okre bo skoro miesiączkuje co ponad 30 dni to ciężko o regularność .Też kiedyś gdzieś przeczytałam ,że jak się ma taki okres to trzeba isc do gina żeby to jakoś unormował i w szkole mamy fajna babkę od biologii po doktoracie dodam i objaśniła mi,że wszystko okej ,skrzepy krwi mogą się pojawiać to jest normalne i to,że mam okres w takich odstępach też nie jest żadną anomalią ,niektóre dziewczyny tak mają i już.Ja też uważam,żę lepiej miesiączkować co 25 dni niż co 25 dni :D pozdrawiam

Gość Liza66
Sorki ta pierwsza liczba to 35 miało być

Gość aoooooooooooooow
no to fajnie;) bo się trochę wystraszyłam:)))) czyli wszystko w normie:) tylko po co piszą takie rzeczy i stresują kobity;p

Gość Liza66
Wiesz co czasem jak czytam gazeta i niektóre wypowiedzi pseudo lekarzy to śmiać mi się chce .Tak samo jak reklamują jakieś kosmetyki nawciskają dzieciaków kitów typu ,że pozbędą się trądziku,blizn i takie tam bla bla.Podam ci czysty przykład komercji,kupiłam bravo girl opisywali cudowne kosmetyki do cery problematycznej i co się okazało? Oczywiście wszystkie te najlepsze kosmetyki są z Oriflame ,ciekawe:D

Gość aoooooooooooooow
hehehe normalne, to jakis sponsoring;p szkoda gadać, ale dobrze, że Wy też tak macie to się uspokoiłam;)

Gość MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam takie okresy od zawsze ;) co 31 dni i skrzepy krwi, to normalne

bzdura.....jesli cykl jest regulanie co 28-32 dni to uznaje sie go za regularny i prawidlowy. Skrzepy jesli nie sa duze i nie odczuwa sie nadmiernego bolu w czasie miesdiaczkowania to tez nie ma sie czym martwic. Jesli sie martwisz to skonsultuj sie z lekarzem.