Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,

Proszę o przetłumaczenie na angielski...

Polecane posty

Gość nikit,a,,

Nie myślę, że ty taki jesteś, ale do tej pory spotykałam nieodpowiednich mężczyzn, chyba takich przyciągam. Pamiętaj, że między nami jest odległość i bariera językowa.Najlepiej by było dla ciebie gdybyś spotkał miłość swego życia w swoim kraju. Na to zasługujesz.Jesteś wartościowym facetem. Ja mam jeszcze 3 lata studiow, narazie wakacje a tak studiuje dwa weekendy w miesiacu.Wlasnie zmienilam kierunek na Dental higieny. Wybiorę sie do szwecji jak moja siostra bedzie miala wystep, bo tanczy w szkole baletowej. Plany na moj weekend-rutyna, czyli sprzatanie,czytanie,sport i moze plaza...

Gość czy my mamy za ciebie
randkowac? A jak dojdzie do spotkania to wezmiesz tlumacza ze soba? :D Odpusc sobie jak nie potrafisz sie dogadac :O

Gość nikit,a,,
dogadac sie potrafie,ale chce napisac bez bledow

no sorry,ale nie możesz sobie np z translatorem pomóc? mi ci tu nie będziemy tłumaczyć każdej wiadomości ;) widziałam że wczoraj już parę wątków tu założyłaś, w taki sposób kilkaset osób poznaje Twoje prywatne dialogi...

Gość nikit,a,,
To może chociaż ktoś mnie poprawi- I don't think you;re so but so far I met the wrong men. Pewnie takich przyciągam(tego nie przetłumaczę). Remember separates us from the distance and language barrier. And you can meet your love there(in Sweden), because you deserve it. You are a raluable guy. I still have three years of study. Now holidays. And so I studied two weekends a month. I changed the direction of the dental hygiene. Maybe go to my sister and will show.She dancing at the baletskolan. Plans about my weekend? -Routine- or cleaning, sport... Znam dużo słówek ,ale ciężko mi skleić zdanie,tym bardziej, że uczę się sama, a w szkole nie miałam nigdy angielskiego, dlatego proszę o pomoc

You are not that kind of person. I dont think so. I've met so many unsuitable men before. Maybe I draw that kind of men to myself? Remember, there is a long distance and a language barrier between us. Tak bedzie lepiej. Nie mam czasu an wiecej. I nie wiem po co to piszesz z nim, skoro to taki problem dla Ciebie.

Gość nikit,a,,
dzięki, on wie,że znam słabo ang ,ale ja jakoś wstydzę się pisać z błędami i obawiam się ,że zle mnie zrozumie