Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczarowana_k

poznałam w internecie świetnego chłopaka, problem w tym

Polecane posty

Gość oczarowana_k

że w realu jestem z kimś w stałym związku od 5 lat..nie chcę zdradzać mojego mężczyzny, wiem, że to by go strasznie zraniło ale ten chłopak jest uroczy, czarujący, mówi mi rzeczy, których już baaardzo dawno nie usłyszałam od mojego faceta. Przy nim zmów czuję się kobietą, pożądaną i piękną. Nie wiem co mam zrobić..poradźcie

Gość wkurzona na fimre
wez kolo i jebnij sie w czolo 😴

Gość oczarowana_k
ok, a jakieś poważne uwagi?

Gość Sylwiunka
Tak ale przypomnij sobie ze na poczatku tego zwiazku w ktorym teraz jestes tez facet tak Ci mowil.. Z tym byłoby tak samo.. Po prostu brakuje Ci tego i dlatego chcesz zaryzykować. Ale skoro Kochasz partnera to nie ma sensu moze spróbuj z nim odbudowac te relacje Ty mów mu cos milego i powiec ze kiedys bylo tak pieknie to moze tez zacznie ci komplementować jak dawniej ..

och ile ja kretynów spotkałam ktorzy ", mówili mi rzeczy, których już baaardzo dawno nie usłyszałam od mojego faceta" a po 2 latach okazywlai się tak jak juz wspominalam - kretynami 🖐️ zajimij sie swoim facetem a nie na necie siedzisz i szukadz dup na boku

Gość dfhkafj.ksmcx
Taki urok nowości. Daj sobie spokój. Tylko skrzywdzisz obecnego partnera. No chyba, że jesteś gotowa na zmiany.

Gość oczarowana_k
wiem na pewno, że mój obecny facet mnie zaniedbuję, myślę nawet, że nie traktuje mnie już jak kobiety tylko po prostu jak przyjaciółkę ale z drugiej strony seks jest nadal fajny, jestem z nim już tyle czasu, że nie wyobrażam sobie jak to jest być z kimś innym. on jest moim pierwszym

Gość wkurzona na fimre
czyli widzisz ze inni radza ci jak ja...

Gość mikiliki
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Jestem samotną mamą 4 miesięcznego synka i każdy grosz się liczy.

pamiętaj że facet powie wszytko byle tylko osiągnąć swój cel a w tym wypadku pewnie chodzi o sex spotkałaś się z nim w realu ?...czy jest to znajomość tylko internetowa ?

Gość oczarowana_k
piszemy ze sobą od 4 miesięcy, nie spotkaliśmy się chociaż on nalega ale ja mam opory. Rozmawiamy na gg, skype itp

Gość sgttty
a ja bym sie z nim spotkala....zobaczysz co to za typ, czy jest miedzy wami chemia.

Gość oczarowana_k
ale jak mój facet się o tym dowie to mnie zabije

Gość jamampodobyproblem
tylko, że ja jestem od 6 lat w zwiazku mamy po 25 lat bedac u przyjaciolki poznalam jej wspolokatora, spedzilam z nim wspanialy weekend, on ma 30 lat ciagle do sibie piszemy i coraj bardziej zaczynam go lubic... na twoim miejscu tez bym sie spotkala z tym kolesiem

Gość ile macie lat?

Gość oczarowana_k
mam tylko 21 lat, mój chłopak tyle samo a ten z internetu 20. Wiem, zaraz napiszecie, że jestem pieprznięta itp i że jemu chodzi tylko o seks

Gość jamampodobyproblem
oczarowana_k nie mów mu i tyle boja babcia zawsze mi mówi, że od przeznaczenia sie nie ucieknie, kto wie moze to on jest twoim przeznaczeniem

zanim podejmiesz decyzję o spotkaniu może najpierw porozmawiaj ze swoim facetem ....powiedz mu co Ci leży na wątrobie że już się nie stara ...nie czujesz się pożądana itd....

Gość jamampodobyproblem
wow młodzi jestescie i juz tyle lat w zwiazku... wiesz ja ci jedyne co moge napisac to, że za szybko zaczelas byc z kims na dluzej wiem to po sobie,ze to byl blad bo gdybym teraz spotkala sie z moim obecnym facetem, nasz zwiazek wygladal by lepiej a tak ja sie nie wyszalalm on sie nie wyszalal i szukamy czegos u innych czego wczesniej nie zaznalismy a u siebie nie mamy...

Gość oczarowana_k
No i jest jeszcze jeden problem. Strasznie boję się spotkać z tym chłopakiem. Boję się, że mu się nie spodobam, że nie będziemy mieli o czym gadać, że ogólnie wyjdę na kretynkę

Gość jamampodobyproblem
Jan Baptysta Grenouille dobry pomysł, tylko nie kazda dziewczyna tak potrafi...

Gość jamampodobyproblem
a zdjęcie mu wysyłałas, on tobie?

Gość kotuś79
powiem ci tyle jestem mężtka od 5 lat,byłam szczęsliwa z nim,ale od pewnego czesu coś się miedzy nami psuje,niewiem dlaczego poszlabym z nim na spotkanie aty sama najlepiej wiesz co masz zrobić dalej TRZYMAM KCIUKI I ŻYCZĘ JAK NAJLEPIEJ.

Gość oczarowana_k
on mi wysłał zdjęcia, ja jemu też ale tylko takie, na których właściwie niewiele widać więc i tak nie wie jak wyglądam

Gość jamampodobyproblem
jak sie nie spotkasz to caly czas bedziesz sie nad tym zastanawiac co by było gdybyś... Mi sie poznany pan P cholernie wizualnie podoba, do tego moge rozmawiac z nim godzinami... jedyne co moze stawac na drodze do lepszego poznania go to kilometry jakie nas dziela

Gość oczarowana_k
jeśli jeszcze raz zaproponuje spotkanie to się zgodzę myślicie, że w jakim miejscu najlepiej się z nim spotkać? w razie gdyby wyszedł z niego jakis zbok albo coś

Gość kotuś79
domyślam się że jest ci ciężko umow sie zeby mial ze soba róże lub jakis inny kwiat a jezeli to nie przejdze to moze jakas ksiazka gazeta bedziesz mogłago obejrzec i zadecydowac co dalej isc czy nie miejsce;nie wiem deptak park tam gdzie ludzie sa w razie czego?

Gość jamampodobyproblem
kawiarnia