Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z problemem

Czemu faceci chcą mnie traktować jak zbiornik na spermę?!

Polecane posty

Gość kobieta z problemem

Chcą... ale nie traktują, bo na to nie pozwalam! Np. takie coś: flirtowałam kiedyś z pewnym dyrektorem z Warszawy, którego poznałam podczas studiów w stolicy. Ja teraz mieszkam kilkaset km od Warszawy. No i zapragnęliśmy oboje seksu ze sobą. Zaprosiłam go do siebie, a on na to, żebym to ja przyjechała do Warszawy! On ma samochód, a ja bez samochodu mam się tłuc kilkaset km pociągiem albo autobusem tylko żeby doświadczyć seksu z Panem Łaskawym! Co za chamstwo! I mam tylko same takie przypały z facetami, którzy myślą, że są bóg wie kim i ja zrobię dla nich wszystko! Takiego wała! To już wolę żyć w celibacie:O Czemu faceci są tacy beznadziejni:O

Gość kobieta z problemem
To dorośli ludzie nie mogą się umawiać na seks? I nie można kobiety przy tym szanować?:O

Gość kobieta z problemem
Nie słyszałam.

Otóż to. Żaden facet nie będzie szanował kobiety, o którą nie musi się starać i którą w jego mniemaniu może mieć każdy inny. Proste i stare jak świat.

zgadzam się z czarnymi glanami :) jak ktoś ma Cię szanować.. "szacunek - w sensie poważanie, uszanowanie, poszanowanie, respekt, atencja, estyma, pokłon"

Gość ćOOle
co to za idiotka?

Gość Wampp
Szkoda ze na odwrot tak nie działa :/

Gość Orzeł Biały POWAH
pieprzona k00rew, nic, tylko w ciebie lac nasieniem i kopać w pobrzusze z kolana gdybym się zaspokoił, spuszczajac sie ci na włosy, wpusciłbym na ciebie psa, by się zaspokoił, boś suka w 100%

Gość Do czarne glany:
Ja za to nie jestem łatwa a mnie faceci też chcą tylko na sex. To nie koniecznie od tego zależy czy dziewczyna jest łatwa by ją chcieli tylko wykorzystać. Ja nikomu nie pozwoliłam na to. Boli mnie jednak że mam taką sytuację.

Gość Orzeł Biały POWAH
up

Gość do czarne glany
wiekszej bzdury nie slyszalam. co ty za herezje glosisz? jaki zaden?? tylko totalny cham i prostak! dziewczyna nie ma tutaj nic do rzeczy. to kwestia wychowania. dobrze wychowany facet po prostu szanuje kobiety. nie tylko te w ktorych sie zakochuje, ale wszystkie inne! matke, ciotke, przyjaciolke, kolezanke, sasiadke i sprzataczke bedzie szanował!!!

14:10 [zgłoś do usunięcia] do czarne glany wiekszej bzdury nie slyszalam. co ty za herezje glosisz? jaki zaden?? tylko totalny cham i prostak! dziewczyna nie ma tutaj nic do rzeczy. to kwestia wychowania. dobrze wychowany facet po prostu szanuje kobiety. nie tylko te w ktorych sie zakoch*je, ale wszystkie inne! matke, ciotke, przyjaciolke, kolezanke, sasiadke i sprzataczke bedzie szanował!!! O matko. Rozumiesz różnicę między szacunkiem, a szacunkiem? Skoro będzie szanował matkę, koleżankę, sprzątaczkę itd. to nie oznacza, że będzie szanował pannę, która podaje mu się na tacy. Facet zdobywca. Proste jak drut. Tak to funkcjonuje od zarania dziejów i żadne wychowanie nie zmieni tego, że facet nie będzie szanował łatwej kobiety. Jeśli chce się być szanowanym przez innym to trzeba siebie samą szanować przede wszystkim. Kobiety? Co z Wami? Naprawdę tego nie rozumiecie? Przykre.

12:46 [zgłoś do usunięcia] Do czarne glany: Ja za to nie jestem łatwa a mnie faceci też chcą tylko na sex. To nie koniecznie od tego zależy czy dziewczyna jest łatwa by ją chcieli tylko wykorzystać. Ja nikomu nie pozwoliłam na to. Boli mnie jednak że mam taką sytuację. Ale oczywiście, że faceci chcą na sex. Taka natura. Właśnie o tym mówię, że trzeba postępować tak, aby nie dać się wykorzystać. Przecież idzie wyczuć intencje faceta.

Gość izolda1982
bo oni tak już mają, próbują na ile mogą sobie pozwolić.