Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rokasasasanka

Wciąż wydzwania, pisze nie daje za wygraną

Polecane posty

Gość Rokasasasanka

Co mam robić? Mój były wciąż prosi o spotkanie wiedząc, że mam kogoś. Mówi, że nadal darzy mnie ogromnym uczuciem ( dla niego zawsze byłam wyjątkowa), nie może o mnie zapomnieć, przyznam się, że w głębi serca wciąż o nim myślę, ale go nie kocham tak jak mojego chłopaka. Czasami mam ochotę spotkać się z nim, ale boje się, że coś mogłoby z tego wyniknąć. On jest szalony i wiem, że zrobi dla mnie wszystko, dopóki go nie widzę nie boję się że mogłabym zrobić coś wbrew sobie. Jest jeszcze inna sprawa niedawno dowiedziałam się, że mój teraźniejszy chłopak umawiał się za moimi plecami z panienkami ( była tam m.in. mężatka) która mu nieźle namąciła w główce( zakochał się w niej ) ale chyba z tego nic nie wyszło przez nią. wiem, że mogloby gdyby była nadal zainteresowana to by się nie zastanawiał i poleciał do niej jak na skrzydłach. Czasami myślę, że szuka wrażeń ( nie docenia mnie). Przez to co robi/robił chciałabym mu się odwdzięczyć spotykając się z byłym.(oko za oko ,ząb za ząb) Może po czymś takim moglibyśmy zacząć wszystko od nowa.

Gość niebieskoooka dziewczyna
Posłuchaj, Musisz sie na cos zdecydowac... tyle w temacie, nie graj na 2 fronty bo najbardziej ucierpisz

Gość Rokasasasanka
nie gram na dwa fronty bo jeszcze sie z nim nie spotkalam i nie daje mu nadzieji ale mam ochote zemscic sie na moim facecie. On mogl tak robic?

Gość po co jesteś z facetem dla
którego jesteś awaryjną zapchajdziurą:o kurde chyba sama nie zrozumię kobiet

Gość Rokasasasanka
sama nie wiem , on jest mistrzem w oszukiwaniu i przyznam sie ze jego klamswta sa nie do odroznienia. Ciagle sie ludze ze jednak cos do mnie czuje, jestem naiwna to fakt a moze rzeczywiscie dac szanse bylemu dla ktorego nigdy nie bylam obojetna

jest mistrzem oszustwa :o bosze po co Ci taki palant???

Gość Rokasasasanka
właśnie dostałam smsa od byłego -piszę, że chce mnie zabrać na weekend do Krakowa i tam przekona mnie, żebym do niego wróciła. Dziś wieczorem mam dać mu znać, ale ja wciąż się waham

Sama wyraznie napisalas "nie kocham Go" wiec nad czym sie zastanawiasz? chyba ze chcesz sie bzyknac z bylym z zemsty, ale tego tutaj nikt nie bedzie pochwalal. Niewazne co On robil. On odpowiada za siebie Ty za siebie.

mnoże poszukaj trzeciego?

Gość Rokasasasanka
Napisalam ze bylego nie kocham tak jak terazniejszego, ale jakies uczucie pozostalo bo to normalne. Chce sie z nim spotkac zeby sie odegrac tylko tyle i chyba juz podjelam decyzje, Dziekuje Wam