Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iks.igrek.zet

Praktyki na s.zaocznych

Polecane posty

Gość iks.igrek.zet

Wiem, że nie na takie tematy tu się rozmawia, ale może ktoś podpowie :) Mam pytanie odnośnie praktyk na studiach zaocznych. Wiem, że na moim kierunku odbywają się w wakacje i trwają 5 tygodni. Zastanawiam się tylko, jakim sposobem je odbędę, skoro w tym czasie będę pracowała musząc zarobić na studia? Wiem, że jest możliwość dostania zaświadczenia o odbyciu praktyk z zakładu pracy , ale tylko pod warunkiem , że wykonywane obowiązki pokrywają się z zakresem praktyk. W moim przypadku tak nie będzie. Jak rozwiązać taką sytuację? Domyślam się, że jest/było więcej osób w takim położeniu i jakoś sobie radziliście. Podpowiedzcie mi więc jak to wygląda

Gość jak ogien i deszczzzzzzzzzz
zmien prace na taka ktora pkrywa sie z kierunkiem ksztalcenia

Praktyki są obowiązkowe, więc masz spory problem :o Jedyną możliwością jaką znam, bo moje koleżanki tak zrobiły - to na lewo jakaś znajoma, co ma własną firmę, wypisała im potwierdzenie, ze odbyły u niej praktykę.

Gość iks.igrek.zet
Wiem, że nie zostanę zwolniona, w ogóle na to nie liczyłam i nie o to pytałam :O Pracy też nie zmienię na pstryknięcie palcami. Ale nie wierzę, że nikt nie był w takiej sytuacji...Że pracując musiał odbyć praktyki. Nie ma żadnego rozwiązania, żeby pogodzić obie te rzeczy?

Gość iks.igrek.zet
Ok, dzięki natka. Już zacznę myśleć gdzie i z kim zrobię przekręt :D

Gość iks.igrek.zet
Administracja II stopień. Wcześniej byłam na dziennych, na innym kierunku i dlatego teraz mam zagwostkę.

Gość a gdzie pracujesz
???

Jeżeli masz ogólną specjalizację to jakieś biura księgowe, rachunkowe, zwykła praca biurowa, jakieś sekretarki czy coś i powinno być ok :)

Oczywiście najlepiej byłoby w budżetówce, ale tam to raczej nikt na lewo zaświadczenia Ci nie wystawi.

Gość iks.igrek.zet
No cóż...trzeba będzie pokombinować. Dzięki za pomoc :)