Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdalena

Znów przebojowa dziewczyna odebrała mi faceta...

Polecane posty

Gość Migdalena

Ech, czy nieśmiała kobieta ma na tym świecie jakieś znaczenie ?

Gość Pankracy leżący na tacy
nie

Gość Migdalena
Młoda jestem, mam 22 latka :P Ale faceta w życiu nie znajdę...

no to może kup sobie chociaż wibrator miej dziewczyno też coś z życia

Gość Migdalena
Daruj sobie takie teksty Pankracy...

Gość thaisse80
wiec to nie byl twoj facet

Gość Migdalena
Nie napisałam nigdzie, że jest mój, a że mam go na oku.

Gość Ćpun i pijak
Tamta byla ladniejsza. Facetowi na pewno nie przeszkadzaloby to ze jestes introwertyczna gdybys byla ladniejsza

znajdziesz kochana 🌼 kumplowaliście sie tylko , poznał inną, tak to juz jest, ja tez kiedys byłam niezdecydowana i sie przerzucił na koleżankę :D no troche inna sytuacja ale tez taka jestem, nieśmiała, skromna, cicha, ale wcale nie niewidzialna, tylko nie każdy taką dostrzega, dla wielu zbyt trudna

Gość Prażynka_87
jeśli cie to pocieszy to uważam ze faceci na chwile zachwycają się przebojowymi dziewczynami , a jak spadną z obłoków to wiążą sie na stałe z tymi cichymi i pokornego serca.

Gość Migdalena
No właśnie. Wiele osób postrzega mnie jako zarozumiałą i sztywną, tym bardziej, że dobrze sie uczę i większość czasu spędzam z nosem w książkach. Też nie jestem niewidzialna, raczej specyficzna przy pierwszym zetknięciu, co nie znaczy, że mniej sympatyczna. Niestety on wolał taką lalunię, która zachowuje się jak księzniczka i flirtuje na okrągło z innymi.

Może po prostu od koleżanki wolał Kobietę :):) piszecie ciągle dlaczego faceci wolą przebojowe kobiety itd. a ja się pytam dziewczyny czemu nie jesteście przebojowymi kobietami zostań lepiej w tej swojej szarości z nosem w książkach i nie miej pretensji do świata że chce żyć pełnią kolorów

Gość Ćpun i pijak
Zrob z siebie lalunie i zejdz na zla droge

Gość Migdalena
Prażynka : już sama nie wiem, jak to jest. Do tej pory spotykałam samych takich, co szukali rozrywkowych dziewcząt. Ze mną można było pogadać, wyżalić się, ale jak przyszło co do czego, to wybierali panny z tupetem. Mężczyźni chyba lubią takie gierki.

Gość takie tam duperele
I po co Ci taki facet, który nie odróżnia ziarna od plew???

Gość Prażynka_87
ej Pankracy z tacy;) nie każda kobieta musi być przebojowa żeby była wyjątkową

Gość Migdalena
Mój świat nie jest szary. Mam dużo zainteresowań, piszę, rysuję, tańczę. Nie jestem typową szarą myszką, raczej typem outsiderki, bo w przeciwieństwie do myszy, mam dość barwny styl ubierania i miewam zakręcone pomysły, choć trzeba mnie bliżej poznać, żeby ocenić. Laleczką nie zostanę, bo to nie jest w moim stylu, ale nie chciałabym być uważana za zadufaną w sobie.

skoro on taką wolał to nad czym rozpaczać :D "Wiele osób postrzega mnie jako zarozumiałą i sztywną" - też tak mam, ale to tylko w pierwszym kontakcie przeszkadxza moja przyjaciólka jest przebojowa i zawsze faceci do niej startowali, zawsze sie dziwilam za ona ma takie zainteresowanie, ale szczerze żadnym z tych jej adoratorów bym nie chciała być. Mój sposób bycia znajduje amatorów płci przeciwnej i są to osby z którymi moiżna ciekawie poflirtować, porozmawiać i poczuć sie kobieta

Gość Migdalena
Niestety teraz spokojna osoba = nudziara. Heh, jakie uproszczone myślenie...

Gość Migdalena
To znaczy było kilku chłopaków, którzy próbowali się do mnie zbliżyć, ale niestety bez wzajemności. Reszta to głównie kumple - mam przyjaciół zarówno wśród dziewczyn i chłopaków, można ze mną o wszystkim pogadać. Problem tkwi w tym, że źle lokuję swoje uczucia. Podobają mi się pewni siebie faceci, którzy mają duży urok osobisty i zwykle cieszą się powodzeniem wśród innych kobiet.

Gość Migdalena
Poradź zatem :D

Gość przerabiałam to juz
nudna jesteś to dlatego. Co z tego, że masz 22 lata, jak jesteś ciepłe kluchy i Twoje zachowanie można ocenić, jakbyś miała 60 lat.

Gość Migdalena
Przecież już pisałam, że prowadzę bogate życie kulturalne, mam szeroką gamę zainteresowań i na pewno nie jestem żadną ciepłą kluchą. Szkoda tylko, że ludzie oceniają po pozorach, a nieśmiałą osobę wpycha się do worka z jakimiś piczonami, co wiecznie słuchają mamusi i oglądają durnowate seriale.

Gość przerabiałam to juz
to przepraszam. Życzę powodzenia w życiu uczuciowym:)

Gość Migdalena
Jak nie jesteście nieśmiali, to się nie odzywajcie w tym temacie, bo póki co myślicie tymi waszymi zjebanymi schemacikami.

Gość jeny co z taopic
Migdalena-uspokuj sie,to jest forum,i trzeba bylo napisac odrazu,albo poglaszczecie mnie po glowce,ale wypier..... z tego topiku

Gość esophagus
kochana, bardzo czesto tacy przebojowi jak co do czego przyjdzie wybieraja takie zwyke dziewczyny, nie mowie ze zawsze, ale czesto tak sie zdarza.. uwierz troche w przeznaczenie, ten wlasciwy gdzies czeka, jeszcze go nie spotkalas:)

Znowu nawijanie o przeznaczeniu... tam czeka ten jedyny, jak chcesz czekać na tego jedynego to wiedz, że na 99% sie nie doczekasz i w wieku 40 lat skapniesz sie ze nie bylo warto czekac. nie słuchaj takich głupot. Skoro interesowało sie tobą kilku facetów to o co chodzi? Ten jedyny musi być przebojowy, szarmancki, przystojny.. a ty co? skoro jestes spokojna a nie przebojowa jak sama mowisz to co? A chłopak ma być taki, żeby wszyscy zazdrościli? Może wymagania zmniejsz

Gość Peion
Prażynka_87 jeśli cie to pocieszy to uważam ze faceci na chwile zachwycają się przebojowymi dziewczynami , a jak spadną z obłoków to wiążą sie na stałe z tymi cichymi i pokornego serca. Nieprawda :) Przeciez dziewczyna przebojowa moze byc i dobra, i mila, i wierna, i kochajaca. A wszakze lepiej miec panne, ktora nie patrzy na Ciebie jak wol na malowane wrota, ale zdanie ma. Ktora nie czeka na pomoc, a sama zalatwi. Ktora nie jest nudna, a barwna jak motyl. Ktora jest silna. Chce miec swiat dzielony z kobieta, a nie by ona zyla w swoim swiatku. Chce kobiete ktora tez sie stara i wysila, a nie tylko chce byc uwodzona. Taka kobieta na stale? Chyba do szybkiej zdrady...

Gość gość
Wiąża się z cichymi z wygody, taka jest prawda. Na te przebojowe ich nie stać na dłuższą mete- dosłownie.