Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdalena

Znów przebojowa dziewczyna odebrała mi faceta...

Polecane posty

Gość gość
Przebojowe są najlepsze ale kosztowne. Nieśmiały i biedny jej niczym nie zaimponuje. Takie albo mają wielkie wymagania albo zupełnie ich nie mają jeśli są zakompleksione,popadaja w skrajnosci. Potem facet z czystym portfelem szuka pocieszenia u tych niesmiałych i znowu wraca do przebojowej. Zresztą kobiety też lecą na przebojowych a nie mułów.

Gość gość
Hmm ciezko mi cos ci doradzic. Jestes moim rocznikiem. Powiem ci ze niestety z tego jak piszesz wychodzi ze troche zbyt zadufana w sobie jestes. (Przestan uwazac ze ci co sa otwarci nie powinni sie wypowiadac. Wrecz przeciwnie POWINNI. To oni beda potrafili lepiej ci doradzic) Juz sam tekst "bo facet wybral ta przebojowa lalunie". Przeczytaj sama siebie. Powiem ci. Stwierdzilas ze jestes intowertyczka. Ja jestem bardziej rozgadana osoba jestem otwarta. I sama nienawidze introwertykow. Dlaczego? Moze jest ok mozna pogadac z kims takim ale czesto czuc od was ze probujecie byc wyzsi sami w sobie. Irytujecie. Ma sie wrazenie ze jestescie chamscy. Pamietaj. To ze ty uwazasz ze jestes super nie znaczy ze ktos obok powie to samo. Ktos nowy kto cie nie zna tak dobrze. Po piewsze w rozmowie wazny jest pierwsze wrazenie. Czy sama nie zauwazylas ze juz w pierwszej chwili oceniasz kogos? No wlasnie. Robi to kazdy. Wiec jezeli chcesz przyciagnac do siebie osobe dobrze by bylo zaintrygowac. Po drugie. To ze jestes cicha nie znaczy ze nie mozesz sie otworzyc. Tak jestes zamknieta a twoje myslenie bo inna lalunia to twoje chamstwo. Po trzecie. Nie pomyslalas ze moze lokujesz swoje uczucia w nieodpowiednie osoby? Ja np zauwazylam ze zawsze lokowalam uczucia w debili. Tzn takich po prostu emm jak to nazwac zlych chlopcow ktorzy nawet nie maja planow na zycie. Sa ladni ale sa pusci. Dopiero niedawno poznalam swojego chlopaka. Nie jest moze bratem pitem (kij z tym ze zle napisalam nie lubie gostka) ale co wazne jest mily spokojny i zawsze na rozne tematy moge z nim pogadac jest dla mnie nie tylko chlopakiem ale takze przyjacielem na ktorym moge polegac. Nie wiem teraz dziewczyny szukaja faceta i mimo ze maja podobne zainteresowanie to cholera nie maja o czym pogadac. Konczy sie tylko pozniej na problemach i jedno drugiego oskarza. Moze pora zmienic tor? Rozejzyj sie moze tez jest ktos podobny do ciebie i sie w tobie podkochuje? Wiesz... moze ci sie taki nie podobac zazwyczaj. Ale mysle ze bardziej ktos taki jest wartosciowy nizeli mmm ci co ci sie podobaja.

Gość gość
Przepraszam za taki rozgardiasz ale na szybko to pisze.

Gość gość
Introwertycy nie są ani wartościowi ani w żaden sposob atrakcyjni, zas te towarzyskie przebojowe dziewczyny sa super. I czesto sa bardziej porządne od introwertyczek. Znam taka niby nieśmiałą romantyczke, a dała doopy po miesiącu ŻONATEMU. Podobno seks byl mega wyuzdany. Druga taka sama romansuje z żonatym a udaje przed światem że jest taka życzliwa i kochająca ludzi. Oczywiście czeka na rozwód którego i tak nie będzie i jeszcze mówi jak to ją skręca jak widzi ich razem, w kosciele siada w tej samej ławce albo za nimi, jest na każde zawołanie chociaż sama ma męża. Inna też poniewierana mężatka tkwi u boku meza alkoholika, g****iciela i zlodzieja , zyje na jej koszt a ona taka leniwa ze do pracy tez sie nie ruszy tylko dorabia na wróżeniu z tarota, a maja 6 dzieci i nie maja co jesc, takie sa introwertyczki.Leniwe ,obludne, nudne dziffki. Ekstrawertyczki [nie mowie o tych co po trupach do celu zimnych sukach] sa z******te i czesto sa dziewicami wbrew pozorom (czystymi tj bez analu,oralu itp)

Gość gość
Te rzekomo nieśmiałe mają po prostu przerośnięte ego i nie "zniżą się" do tego, by samej ruszyć dupę, zagadać itd. Tylko jęczeć potrafią i narzekać, jakie one niby biedne. Każdy jest kowalem swojego losu, jak komuś na czymś zależy, to spokojnie przełamie swoje słabości. No ale trzeba chcieć, a wygodniej przecież tylko czekać i brać.

Gość gość
Nikt cie klepac po plecach nie bedzie. Mozesz czekac ale nie miej do nikogo pretensji ze ktos inny zabral ci obiekt westchnien.