Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwki robaczywki

jaki to jest typ figury? FOTO

Polecane posty

Gość śliwki robaczywki

zawsze sie zastanawiałam... ajakoś sama nie moge dojść do wiosków :) gruszka czy jabłko nie, więc jaka? http://img842.imageshack.us/f/beztytuuio.png/ http://img842.imageshack.us/f/beztytuuddd.png/ http://a.imageshack.us/img839/9545/beztytuufffffffffffffff.png jeśli fotki sa za małe wystarczy kliknąc na nie to się powiększą (jak coś to moge dać drugi raz) wiem że nie jestem idealna, wiem że mam bary jak face (nic na to nie poradze niestety) wiem ze super sie nie ubieram więc prosze oszczędzcie mi złośliwych komętarzy :) pozdrawiam ps. ortografią też nie grzesze, bez urazy :)

Gość smanna
Zdecydowanie jesteś jabłkiem. Gruszką na 100% nie. A czemu wykluczasz jabłko? masz wszystko co ma ten typ, szerokie masywne ramiona, brak wcięcia w tali ale za to szczupłe nogi. Wąskie biodra.

Gość śliwki robaczywki
nikt mi nie pomoże? chce coś zmienić w swojej garderobie... dopasowac ciuchy do figury, ale nie wiem jaki mam typ? dziewczyny plisssssssss

Gość śliwki robaczywki
mam wcięcie 73 w tali, 94 w biodrach... oj chyba zle dobrałam fotki... oglnie jestem niefotogeniczna dlatego zazwyczaj fotografuje

Gość Wojnełe ?
Jabłko .

Gość smanna
Noś spodnie o prostych nogawkach, dużo sukienek z tzw. kopertą, unikaj wszelkich zdobień, kieszeni, wielkich kołnierzy na górnej części garderoby. Dobry będzie płaszcz z paskiem w talii, ale z w miarę sztywnego materiału. Możesz spróbować ze spódnicą ołówkową i do tego zwiewna delikatna bluzka z krótkimi rękawami, bo bez nich także by Ci nie pasowało. Uzupełnij to o szeroki pasek w tali. Jeśli kupujesz buty na obcasie zwróc uwagę na to by nie były zbyt delikatne typu bardzo cieniutka szpilka+cieniutkie paseczki. Powinny równoważyć sylwetkę.

Gość śliwki robaczywki
buuu no to mam najgorszy typ jaki może być... :( na pewno jabłko?

Gość Indra
Prostokat to jest. Bo jablka maja wiekszy brzuch niz biodra. Ja tez mam taki typ.

Gość smanna
No i myślę, że przy tych wymiarach jesteś jabłkiem. Głównie i tak decydują ramiona, nie można być gruszką i mieć ramiona szersze niż biodra. Poza tym u Ciebie biodra są prawie na równej linii z udami.

Gość smanna
Mnie tam się zawsze wydawało, że prostokąt to jest taki od dołu do góry jak dorastający chłopiec, proste wąskie biodra, brak talii i ramiona na tej samej linii co biodra. Jabłko nie jest wcale taki złe. Przynajmniej poszczycisz się ładnymi szczupłymi nogami.

Gość śliwki robaczywki
no niestety na te ramiona nic nie poradze bo to mam po babci.... figura mrówki hehe fajnie :) smanna---> dzięki za rady, popatrze w sklepach na takie ciuszki :) musze coś zmienić bo ubieram sie jek nastolatka i to w ciuchy madne sprzed 5-ciu lat...

Gość śliwki robaczywki
smanna---> dzieki za komplemet, to jest częśc ciała jaka najbardziej w sobie lubie :) a wymiary mam takie 165cm wzrostu, 63 kg, ramiona 104 (buuuu) talia 73, biodra 94

Gość Na fotkach nic nie widać
Podaj ile masz w biuście oraz zmierz się w barkach to ci napiszę. Gruszką chyba raczej nie ale co do jabłka to też mam wątpliwości. Być może klepsydra ale musisz podać wymiary biustu i obręczy barkowej.

Gość sluchaj autorko wiesz co
nie nos do cholery tak waskich spodni:-O kobieto kup sobie marlenki. tragedia patRZec sie na to:-O

Gość dzipipi
jablko............. na bank nie gruszka

Gość śliwki robaczywki
wiem że ubieram sie tragicznie dlatego chce coś z tym zrobić...

Gość sluchaj autorko wiesz co
szersze spodnie i nie biodrowki musisz nosic to wtedy wyrownasz proporcje i gora nie bedzie tak kolosalnie wygladac do twoich cienkich nozek.

Gość śliwki robaczywki
Na fotkach nic nie widać---> w obręczy barkowej mam 104,talia 73, biodra 94, staniki nosze 75 b (małe b niestety dlatego tylko pusz-up)

Gość śliwki robaczywki
z tego linku o typach figur dochodze do wniosku że jestem albo rożkiem albo kielichem... ale bardziej rożkiem ze względu na mały biust. dzięki za link

Gość Na fotkach nic nie widać
To raczej rożek bo jabłko to na pewno nie. Masz przecież wcięcie w talii

Gość estan
jakiś taki klops

Gość smanna
Być może jest to coś pomiędzy tą klepsydrą, a prostokątem czy jabłkiem. Nie ważne jak się to nazywa, ważne by wiedzieć co ukryć, a co eksponować. Jeśli masz mały biust to tym bardziej ołówkowe spódnice, fajne botki, a bluzki z lekkim żabotem czy innym przewiązaniem powiększą biust tylko przy takich bluzkach musisz zaznaczyć czymś talie. Unikaj raczej luźnych tunik. Dziewczyny o tym typie fajnie wyglądają też w takich spodenkach leciutko nad kolano i proste nogawki, do tego można i trampki założyć jeśli na jakiś wypad za miasto pojedziesz b.fajnie to wygląda. Absolutnie nie kupuj sweterków długości za tyłek, robią masakrę z większością figur. Chyba, że taką niezapinaną narzutkę. Służę pomocą.

Gość śliwki robaczywki
smanna---> dzęki jesteś genialna :) kompletnie sobie nie radze na zakupach bo tak naprawde nie wiem za czym się rozglądać. a sukienki na wesela? (ost dużo mi tego wypada)

Gość smanna
A ja tam z tego linku do niczego nie pasuję.

Gość śliwki robaczywki
jakie masz wymiary?

Gość Rychu przy kielichu
wyglądasz mi na... buraka

Gość śliwki robaczywki
Rychu a ty mi na alkoholika/czke :)

Gość smanna
Na wesela to bym poradziła sukienki w kolanko, zwiewne u dołu, z szerokim paskiem w talii, takim jak by to określić...od miejsca pod biustem do kilku cm nad pępkiem i od tego miejsca może się nawet rozszerzać. Dekolt lekko w serek lub takie karo. Może mieć nawet takie szerokie ramiączka ale takie na całe barki prawie.