Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzioreks pokoreks xd

stary ale jary .....

Polecane posty

Mam 29 lat. Mieszkam od kilku lat w Anglii i prowadzę tutaj swój salon kosmetyczny - jestem osobą niezależną a piszę to by uniknąc komentarzy do tego co zaraz napiszę. Kilka miesiecy temu poznałam faceta dużo starszego ode mnie. Jest menagerem jednego z lepszych hoteli w Anglii. To było takie niewinne. Poznalismy się w pubie- nie zwróciłam na niego uwagi jako na faceta ale zaintrygował mnie tym ,że był najgłośniejsza osobą w grupie osób z którymi przebywał... Kilka razy spotkałam go w tym samym pubie i któregoś wieczoru przysiadł się do mnie, długo rozmawialiśmy i strzała padła z nieba. Spotykalismy się jakis czas było cudownie.... długo broniłam sie przed tym uczuciem bo zdawałam sobie sprawę ,że było by to trudne i ciężkie do zaakceptowania przez otoczenie...on też się bronił.... ale stało się - i nie żałuję tego. Było wspaniale. Spotykalismy sie przez kolejnych kilka miesięcy ale oboje uznalismy iż nie będziemy się ujawniac w celu uniknięcia zbędnych komentarzy itp. Było jak w niebie od momentu gdy przyjęłam do pracy dziewczynę która pracowała wcześiej w spa w tym samym hotelu. Zaprzyjaźniłyśmy się i któregoś dnia wyjawiła mi swój sekret.... że spotyka się ze swoim byłym szefem... Myślałam ,że umrę!!! Nie powiedziałam jej nic....ona ma 23 lata...

do tego jest czarnoskórym obywatelem Kamerunu o imieniu Simon...

bez podszywów proszę!!!!!!!!!!!1

powiedziala jeszcze ze chce ja tylko w dupe walic i to mnie zabolalo najbardziej

a jego brat mnie bral w kiblu myslalem ze mi dupa peknie

no i co ja mam teraz zrobic... okazało się ,że on flirtuje z wszystkimi w tym hotelu. Łapie kelnerki za tyłki i bóg wie z iloma spał. Nie wygląda na swoje lata ja mu dawałam 10 lat mniej niż naprawdę ma. Jest przystojny , zadbany, ustawiony ... laski na to lecą .... bede musiała sobie dac spokój.

tylko ja bym w życiu nie powiedziała ,że coś takiego robi.... czas który razem spędzamy jest genialny i wydawało mi się ,że coś moze z tego byc... idiotka ze mnie... zastanawiam się czy czasem nie pojechac w miejsce ich spotkań jak będa razem któregoś wieczora???

Gość NIE DAWAJ SOBIE SPOKOJU
DAWAJ DUPY STARYM PRYKOM

KAZDY JEST DO CZEGOS STWORZONY TY WLASNIE DO TEGO

MLODSZY NIKT NA CIEBIE NAWET NIE SPLUNIE WIEC JAKI MASZ WYBOR KURWO

byłam w 3 długich związkach i chyba z tego wynika że moi ruwieśnicy mi nie odpowiadali.... a on dawał mi poczucie bezpieczeństwa. Nie byłam jego kórwą jak myslicie. Jestem oszukana i zastanawiac się co z tym zrobic.... jak go ukarac?

mimo potwornego bólu zwieraczy uwielbiam seks analny

poznałam kiedyś pod sklepem czterech meneli. kupiliśmy wina i poszliśmy do mnie. była orgia do rana. byłam brana chyba na wszystkie sposoby. w pochwę, usta, pupę w cycuszki... pływałam w spermie, choć chwilami jej smak przesycony był tanim winem :(

Gość szafalov und kobretti
Polki rodzą teraz najwięcej mulatów i ciapatych na świecie!

Gość szafalov und kobretti
A ile będzie wyskrobanych na wyspach z podatnika angielskiego pieniędzy!