Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białkaaaaa23

nieudana randka ?

Polecane posty

Gość białkaaaaa23

Byłam wczoraj na pierwszej randce z pewnym chlopakiem.wszystko bylo ok, ale bylo dosyc poznoi a ja bylam zmeczona i jak siedzielismy na koniec to zasnelam na chwile na nim.czy cos w tym zlego co sadzicie??

Gość anusssss
heheh i co bylo jak sie obudzilas?

Gość białkaaaaa23
nic.obudzilam sie i mnie odprowadzil.tylko teraz sie nie odzywa.myslicie ze to ma jakis zwizaek z tym?

Gość anusssss
hmm chlopak mogl pomyslec ze ciebie tak zanudzil ze az zasnelas- trzeba bylo od razu obrocic to w jakis zart, razem sie z tego posmiac? a mowil cos na ten temat? poczekaj troche- ma czas zeby sie odezwac- albo napisz mu smsa ze glupio wyszlo, ale zmeczona bylas a tak to dobrze sie z nim bawilas:)

Gość białkaaaaa23
Ok, dzieki za rade:) a po jakim czasie od pierwszej randki chlopak sie moze odezwac?niekoniecznie na drugi dzien?czy nawet po dluzszym czasie ?

Gość anusssss
oj z chłopakami i ich odzywaniem sie to jest roznie- jeden od razu napisze inny czekac dzien czy dwa Wazne tylko zeby chlopakowi sie soba nie narzucac- jesli chceszs napisac do niego to mozesz ale tylko 1 i to takiego niezobowiazujacego smsa- z podziekowaniem za spotkaniem czy tak jak mowilam ze dobrze sie bawilas a zasnelas tylko ze zmeczenia-o ale mial ladny zapach heeh:D wiesz duzo zalezy od tego jak ten wieczor wygladal wczesniej- bo jesli bylo nudno nie mieliscie o czym rozmawiac to jest prawdopodobienstwo ze sie nie odezwie ale jesli wszystko bylo ok to czekaj:)

Gość przede wszystkim ___
odzewij sie 1-sza i przepros ze zasnełas . swoja droga nie rozumiem jak mozna zasnąć na 1-szej randce. jestem prawie pewna ze on sie do ciebie pierwszy nie odezwie, nawet jesli mu sie spodobałas to fakt ze przy nim zasnęłas sprawił ze gosc mysli ze sie takl z nim nudziłas. meskie ego i duma nie pozwolą mu sie odezwac do ciebie. wiec jesli ci zalezy na tej znajomosci, tym musisz zrobic teraz krok. moim zdanie nie ebdzie w tym nic dzinwego ani nachalnego. zyjemy w takim swiecie ze kobiety tez musza wykazywac inicjatywe!

Gość muMUmuuuu
faktycznie musiała być nieudana, skoro zasnęłaś :D 🖐️