Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraUU

Jaka sukienka dla MAMY panny młodej???????????

Polecane posty

7271237827391 Może pogięło, ale z podanych tutaj ta jest w miare ok (długosc, krój). Reszta (może prócz ostatniej czarnej) jest dla dziewczyn 20stoletnich. Jak kobieta ma rozmiar 40 to chyba nie jest z nią tak źle... o ile nie dobierze rozmiaru S zamiast L :-) Najważniejsze - krój (do kolan, odpowiedni dekolt) - ładne kobiece dodatki - kolor - odpowiedni rozmiar

Gość LauraUU
nie ja mysle ze te proste tuby bedą dobre. nogi ma szczuple tyłek nieduzy. jedynie brak wciecia w talii ale mysle ze gdyby dobrac sukienke np z marszczeniami z przodu byloby ladnie

Gość 7271237827391
skoro ma rozmiar 42 to gdzie jej to idzie jesli nie w uda i dupe?????? w brzuch?????? chyba te 42 musi gdzies"byc"

ona ma 176 inaczej wyglada osoba 160 cm i z rozmiarem 40 a inaczej wysoka myślisz że jakby nosiła S to wyglądałaby ładnie? Mi się wydaje ze rozmiar 40 przy takim wzroscie to jak rozm. 38 przy wzroscie 165 , wiec wszytsko proporcjonalne i kobiece

Gość LauraUU
o boze wy wszystko zawsze wiecie najlepiej. moze same jestescie grube i nie mozecie przyjac do wiadomosci ze ktos nie jest sloniem. pisze ostatni raz ze a) ma szczupłe nogi b) maly tyłek c) brak wciecia w talii d) duzy biust e) szerokie masywne ramiona a jak wy wiecie lepiej to cóz..

Gość LauraUU
kafferina dokładnie ja cały czas pisze ze jest wysoka i wtedy kilogramy inaczej sie rozkładają

Gość Macao
LauraUu to idzcie z mamą do takiego sklepu "Safari Woman", Van Graaf albo do "Catherine" czy "Catherina" ? Jakoś tak. W tych sklepach są ładne i eleganckie sukienki dla dojrzałych pań, w safari jesli odstaje albo cos to nawet proponują usługi krawieckie na miejscu w cenie sukni. W tym ostatnim sukienki są jeszcze ładniejsze no ale też droższe, to już zależy ile pieniędzy może Twoja mama przeznaczyć, ale teraz sa przeceny wiec moze tam tez sie cos niedrogiego znajdzie. Moja jak wybiera się na jakies oficjalne imprezy to w tych sklepach na pewno coś się wybierze. moim zdaniem lepiej kupowac w sklepie niz w necie no bo wiadomo, zawsze mozna dotknąć, przymierzyc, sprawdzic jak lezy itd :)

Gość ejbisi
Śmieszą mnie te gimnazjalistki co piszą, że 40 latka to stara baba :D Jak same będą miały 40 lat to ciekawe czy też się będą uważały za zgrzybiałe staruszki. :P

Gość zdjecie zostało dodane
boshhhhhhh, nie moge słuchac tego!!! aaaaaaaaaa! ja mam 24 lata, i nie uwazam, ze za 16 lat bede nosic worek pokutny. zenujace sa wasze komentarze, 42 lata to jeszcze kobieca kobieta i moze wg mnie załozyc kazda z powyzszych sukienek, o ile tylko nie jest spaslakiem, a skoro ma 176 i nosi 40 to nim nie jest. ja mam 178 i nosze 36 i jestem chuda, poza tym jestem młodsza od niej. wiec odwalcie sie gimnazjalistki i inne tepe paszteciary od tej kobiety, bo same tez nie chciałybyscie zostac tak potraktowane. dziewczyna zapytała o sukienke, a dowiedziała sie ze ma stara gruba matke która na dodatek nie potrafi sie ubrac. wy chyba swojego zycia nie macie. taka foremniak tez ma chyba 42 lata i co, nosi habit??

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko foremniak nie ma rozmiaru 42 tylko 34 lub 36 a to roznica:) a matka tej laski to gruby pasztet z ktorego na sile PM chce zrobic mloda dupke:O