Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniec to przyjemność

czy któraś sypiała z zajętym facetem jakiejś kobiety ze swojej rodziny?

Polecane posty

jak to się skończyło? ja z facetem siostry ciotecznej ale nie skończyło się to dobrze. Jak u was? wyszło to na jaw?

moja też,ale tak wyszło.Nie planowałam tego.Nie oceniaj po pozorach

Gość szafalov und kobretti
Można sypiać ze swoimi córkami czy matkami jeśli jest adopcja, pełnoletność czy brak spokrewnienia genetycznego!

temat jest jednak o czymś innym...

Osobiście nie miałam takiej sytuacji, w mojej rodzinie też się nic takiego nie zdarzyło. Tylko tak sobie myślę...że to się może na kimś odbić prędzej czy później...

na mnie już się odbiło i czekam kiedy na nim się odbije

Gość allllra
no i świetnie dobrze ci tak:)

Gość anonim-ka89
i jak było???

wykorzystał mnie, kłamał,że kocha,a ona o niczym nie wie. Za 2,3 lata planują ślub.

Wiesz moja droga, szczerze mówiąc to nie wiem czego się po nim spodziewałaś? Że rzuci dla Ciebie dziewczynę? Może mu chodziło jedynie o szybki numerek? Wtedy facet potrafi nieźle namieszać dziewczynie w głowie żeby tylko dopiąć swego...

to trwało kilka miesięcy, raz ją zostawił dla mnie,ale jednak wrócił. Ona żyje w niewiedzy

Gość odette
W mojej dalszej rodzinie siostra przespała się z narzeczonym siostry i... zaszła. Był ślub chłopaka z ciężarną i wszyscy udawali, że jest ok., bo to było sporo lat temu i mała wieś, więc nie chcieli, by ich wzięto na języki.

Gość anonim-ka89
no ale było ci dobrze z nim czy nie? zresztą który facet nie kłamie

taniec to przyjemność - przykro mi bardzo, że Ci to zrobił,ale żyć trzeba dale? Bo co zrobisz? Nic. A niszczyć komuś niepotrzebnie życia poprzez wyjawianie występków drugiej osoby? Czy chciałabyś, żeby ona czuła się tak samo jak Ty? Nie sądzę... Ten facet okazał się niezdecydowanym facetem, który potraktował Cię jak zabawkę... Sam fakt, że tak rozwiązał sprawę świadczy o nim. Myślę, że nie byłabyś z nim szczęśliwa i prędzej czy później doszłoby do takiej sytuacji, nawet gdybyście zdecydowali się na zalegalizowanie swojego związku. Może po prostu chciał mięć kochankę bez zobowiązań,ale okazało się, że Ty pragniesz czegoś więcej? :(

anonim-ka 89 tak było dobrze, nie licząc tego,że dużo musiao być po jego myśli i wiele rzeczy mi zabraniał. EssekOsessek żyję dalej, ale Bóg mi świadkiem,że ciężko jest.Kocham a jednocześnie nienawidzę bo potraktował mnie gorzej niż psa, chooć pierdolił że chce mieć dziecko ze mną, kocha itp:/

Gość anonim-ka89
mówił ci ze chciał mieć z Tobą dziecko? dziwne...jak mogłaś mu uwierzyć!!!

Mówi się, że ponoć czas leczy rany...życzę Ci tego, jak również wspaniałego faceta, który zamieni Twoje życie w bajkę :)

Gość do essekossesek
a skad Ty mozesz wiedziec , że sie w rodzinie to nie zdarzylo ?? ze nie wyszlo na jaw, to nie znaczy ze tego nie bylo :)

uwierzyłam bo on jest nieco starszy ode mnie, ma 29 lat a ja 23 prawie, słyszałam,że w tym wieku facet już czuje się gotowy do bycia ojcem:O dziękuję,choć na razie czarno to widzę

Oczywiście, że mogło, jak również oczywiste jest to, że mogę o czymś nie wiedzieć. Tylko kiedy patrzę jak Ci ludzie biegają zalatani, ledwo mogąc załatwić swoje bieżące sprawy to jakoś mi się wierzyć że mogliby znaleźć czas na jakieś skoki w bok... Tobie chyba brak wiary w uczciwość ludzką :)

Ty już tutaj pisałaś o TYM prawda? wiesz, że jakiś czas temu 2-3 tyg. był temat, że dziewczyna podejrzewa swojego faceta o to, że miał coś z jej kuzynką. Chodziło też o jakieś pożyczone pieniądze. Brzmi znajomo?

Gość uuaaa
no ja. Nie wyszlo i nie wyjdzie na jaw ale sprawa przejebana. No ale tak to jest jak sie spouchwala z zajętymi :(

Wiesz, prawda jest taka, że dojrzałość męska rzadko idzie w parze z jego wiekiem...A sam fakt, że facet tak łatwo wszedł w romans świadczy o jego braku dojrzałości i co za tym idzie kompletnym nieliczeniem się z konsekwencjami swojego czynu...I jeszcze jedno - okazał się totalnym egoistą, bo cały czas myślał tylko o sobie...

Raven nie pisałam tu wcześniej.

Gość efektjajo
a co cibie to obchodzi do kurwy nędzy

uuaaa nie jesteście razem?

Gość uuaaa
mamy romans, bo on zonaty

Gość anonim-ka89
uuaaa a ciebie to ja dopiero co widziałam na tym temacie "Ktora dziewczyna mi to wytlumaczy ?" pisałaś cos ze lubisz starszych