Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertyu

Medycyna niekonwencjonalna

Polecane posty

Gość alertyu

Witam! Mam 19 lat, prowadzę niezdrowy styl zycia...probuje to zmienic. Pale przez 3 lata( 2 paczki na miesiac), przez pol roku palilem produkty ze smartshopu tak co 4 dni, wiadomo alkohol tez w wiekszych ilosciach. Do czego zmierzam... na sam poczatek chciałbym się pozbyc tego syfu z organizmu, mam na mysli jakis produkt z medycyny niekonwencjonalnej. Jakies plastry czy cos...Już mnie nie kreci palenie tego swinstwa, a papierosy mogę bez problemu odlozyc na bok. Od pazdziernika ide na basen i silownie. Zalozylem temat aby uzyskac porady lub jakies zlote produkty, które polepsza moje samopoczucie i wydolnosc. Proszę o pomoc

Gość prosisz i masz
wszystko nt. znajdziesz pod nw. linkami Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz: www.vademecum.zdrowia.prv.pl < tu znajdzirsz informacje dot zdrowego trybu życia z punktu widzenia nie lekarza a WFisty 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 <tu masz link do filmudokumentalnego mówiącego, że ludzie terapią Gersona nawet raka usunęli.

Gość prosisz i masz
cyt. Od pazdziernika ide na basen i silownię. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Basen owszem, bez zastrzeżeń; jest to najzdrowsza forma ruchu ze względu na odczążenie wszelkich stawów. Na drugim miejscu rower górski na "ostrym trybie". Jeśli idzie o siłownię, to musisz uważać na oddech. Nie wolno go zatrzymywać, gdyż grozi to nadciśnieniem tętniczym. Z ciężarów np. wycofano "wyciskanie", gdyż ciężarowcy nagminnie chorowali na nadciśnienie. Dokładnie postudiuj z www t. "Obciążenia statyczne i dynamiczne"

Ja miałam bardzo duże problemy ze zdrowiem, szczególnie z powodu stresu. Leczyłam się długo, jednak nic mi nie pomagało. W ostateczności zdecydowałam się na skorzystanie z medycyny niekonwencjonalnej http://dotykprzestrzeni.pl/dlaczego-medycyna-niekonwencjonalna/ która okazała się najbardziej pomocna. Moim zdaniem trzeba wypróbować wszystkich możliwości, szczególnie takich, które rzeczywiście mogą pomóc.