Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1984..////

Jak długo można żyć bez sexu?????

Polecane posty

Gość facetttttttttttttttttt
5 rok leci

Gość gda'dp;d,dn
3 rok leci i jakos nie chce mi sie zmieniac niczego :D

Gość TH is IT MC
28 lat i 4 miesięce

Gość Martuśka83
A mnie się wydaje że bez sexu można wytrzymać długo jeśli nie ma się obok kogoś kogo się kocha. Chociaż są związki gdzie jeden z partnerów nie ma wcale ochoty na sex a druga strona wręcz przeciwnie... I jak to pogodzić?

Gość TH is IT MC
ja nie mam

Gość Martuśka83
No właśnie... Bo jak się jest blisko ukochanej osoby to chce się mieć z nią kontakt fizyczny... To chyba naturalny odruch,

Gość ethnaiihna
33 lata i 3 rok leci ale mam małe dziecko i na wychowywaniu się skupiam. Pożądanie odczuwam ale wtedy zaczynam myć okna i przechodzi. Chętnych nie brakuje ale paradoksalnie wkurwiają mnie na maksa.

Gość lolita lempika
Mam 26 lat mój partner jest ode mnie młodszy o 3 lata i nie uprawialiśmy jeszcze sexu, on ma do mnie o to wielki żal i potrafi to mi wypomnieć w każdej kłotni. a czemu nie ma sexu odpowiedz prosta jak facet mówi do mnie że jestem psychiczna,pojebana ,żałosna i beznadziejna to proste ze nie będę się z nim kochać,podoba mi się fizycznie no ale heloł.

Gość mkla.;
TO NIERELNE ! FACECI NIE UMIEJĄ WYTRZYMAĆ JAK WIDZĄ LALUNIE Z CYCAM I DUPĄ NA WIERZCHU !

Gość staruszka krysia
ja zyję już 2 lata bez sexu a wczesniej byłam 9 lat w zwiazku pierwszy rok bez sexu jakos wytrzymałam ale teraz juz zaczynam swirować wiec chyba poszukam jakiegoś pana na spotkania 2 lata to naprawde długo dla mnie

Gość mała hipototanica
25 lat i 25 lat bez seksu

Gość Martuśka83
Jak się jeszcze nigdy nie kochało to można bez tego żyć. Bo jak tęsknić za czymś czego się w ogóle nie zna?

Gość 13 miesięcy
ale będzie jeszcze dłużej

Gość asedfw
czy walenie konia to seks

Gość Andretti
Mozna cale zycie. Mam 40 lat i tyle wytrzymalem. Na pewno nie uwierzycie ale to prawda, sam bym chyba tez nie wierzyl gdyby to nie dotyczylo mnie.

Gość gość
Nie uprawiałem seksu 6 lat mam swoje lata , lecz naprawdę ciężko znoszę celibat . Każda dziewczyna , kobieta podoba mi się i każdą napotkaną przypadkowo fantazjuję co bym z nią zrobił i jak się kochał gdyby pozwoliła . Najgorsze to bul jąder boli jak cholera po jakimś czasie mija .Do pani zawodowo zajmująca się seksem wstydzę się pójść , nie wiem co mam jej powiedzieć że tęsknię za kobiecym ciałem ? wyśmieje mnie . kiedyś zagadałem pewną dziewczynę wiem że jest też samotna , zaproponowałem kawiarnie rozmawialiśmy na wiele tematów i myślałem że zgodzi się gdy zaproponowałem że tęsknię za bliskością z kobietą może byśmy spróbowali się zbliżyć do siebie , wulgarnie dostałem w mordę bez ceregieli . Naprawdę byłem taktowny , grzeczny , nie nachalny nic z tych rzeczy .Kobieta oczytana rozmawialiśmy o Petrarce , Homerze , zna prawie wszystkie utwory Bacha . Więc jest oczytaną światła osobą . Jestem muzykiem gram na klawikordzie , trąbce, skrzypcach , prowadzę spokojne życie . Ten cios traktuję jak bym dostał od wszystkich kobiet .Zabawiać się samemu nie umiem i się wstydzę przed sobą takich czynów . Jestem wrażliwym na piękno , sztukę , troszeczkę maluję dla siebie . Miesiąc temu kolega zapisał mnie na sztuki walki karate , i stwierdzam że ćwiczenia pomagają zwalczyć chęć do seksu co i mnie cieszy gdyż facet trenujący nas namawia mnie na uprawianie tego sportu gdyż mam wrodzony dar do tego , ja tak nie czuję , nie lubię bić się i robić komuś krzywdę nawet treningi ciężko znoszę by nie robić partnerowi bólu co nieraz trzeba w tym sporcie. Takie moje życie , nieraz wyję do kobiety , przyjdź , uściskaj , porozmawiaj .

Gość gość
Grasz na klawikordzie... :-D

Gość gość1236
.. głupoty gadacie mam 43 lata jestem prawiczkiem ... i żyje .. i mam zamiar żyć

Gość gość
Ja mam 44 lata i bez sexu, nie uprawiam bo nie mam z kim.

Gość gość
Można i całe zycie, ale pewnie to byloby smutne zycie

Gość gość
To zależy. Są ludzie, którym seks do szczęścia byc moze nie jest az tak bardzo potrzebny i są bez tego szczęśliwi, są też tacy, którzy lubią seks ,ale jest on dla nich tylko rpzyjemnym dotatkiem do zycia i bez niego moga sie obejsc, są też i tacy, ktorym jednak brak seksu przez jakis dluzszy czas sprawia, ze s a nieszczęśliwi ( np. ja sie do takich zaliczam). Niektorzy potrafia zyc bez niego cale zycie, inni nie chca i przeważnie tacy szukają partnera czy kochanka predzej czy pozniej. Wg mnie seks to jedna z piekniejszych rzeczyw zyciu wiec po co się go pozbawiać ?

Gość gość
Można całe życie :) Natomiast czy facet jest wstanie wytrzymać bez masturbacji, w to wątpię ;)

Gość gość
35 lat i prawiczek. Można? Można!!! :p

Gość gość
Chciał bym by na tym forum o ile są jakieś dziewczyny chciała się spotkać zemną . by było bezpiecznie w miejscu publicznym , byśmy zgodzili się na sex by zaspokoić swój i partnerki organizm . Piszecie że brak wam seksu a nie chcecie się spotkać by go uprawiać dla zdrowia

Gość gość
Seks jest przyjemny ale wyłącznie z osobą którą się kocha :) Inaczej to już lepsza masturbacja :) Nie wyobrażam sobie z kimś obcym, to nawet by przyjemne nie było. Musi być uczucie, chemia i cała ta otoczka, bez tego to żadna frajda.

Gość gość
Zależy jakie masz libido ?takie jakie ma lew.?Lampart ma kolce na penisku a samice niezadowolone bardzo z tego.

Gość gość
Ja po dwoch dniach juz zle sie czuje. Ogolnie 4 do 5 razy w tygodniu potrzebuje zblizenia. Kiedys jak bylem w szpitalu wytrzymalem 9dni ale juz od zmyslow odchodzilem. Jak zona zabierala mnie ze szpitala to nawet do domu nie zdazylismy dojechac, doszlo do zblizenia w restauracji. Takze dla mnie 9 dni to byl max mowie o calkowitej abstynencji sexualnej bez rekoczynow.

Gość gość
Można. Wszytko zależy od faceta. Ja mam 25 lat i jeszcze się nie kochałem. Nawet specjalnie mnie nie ciągnie ;) Każdy ma inne potrzeby. Jeden nie wytrzyma tygodnia a drugi może i tego nie robić przez 10 lat :)

Gość gość
Cale zycie!!!

Gość gość
Generalnie trochę się dziwię tej pożałowania godnej wyliczance. Co to za zaszczyt chwalić się, że mój mąż rok czy 2 lata a nawet 3 lata wytrzymał bez seksu. Również nie rozumiem mistrza klawikordu i ulubieńca muzyki dawnej bo to jest marudzenie. Albo niestety jesteś nudziarzem bo potrafisz mówić tylko o muzyce dawnej (to jeśli już to chociaż staraj się opowiadać o wątkach erotycznych tej muzyki a takie są) i znajdujesz tylko panny niezainteresowane albo w ogóle masz kłopotu z nawiązywaniem kontaktów. Jeśli nawet tak i jesteś samotny to zamiast cierpieć na ból jąder znajdź sobie pannę z roksy i nawet zdecyduj się na płatny seks. Nikogo nie skrzywdzisz skoro jesteś samotny. Gorzej mają mężowie tych pań co się chwalą, że trzymają ich w czystości po kilka lat. To już jest żałosne także ze strony tych pań. Bo w innych wątkach na tej grupie dziewczyny niepełnosprawne, niektóre takie, które nawet same nie są w stanie już nigdy przeżyć orgazmu z uwagi na uszkodzenie rdzenia pytają jak zadowolić swojego partnera i marzą, żeby mieć ukochanego, partnera i dawać mu rozkosz (nawet gdy same nie mogą jej przeżyć) a tutaj wy raczej zupełnie fizycznie zdrowe (ale niezdrowe na umyśle) wychwalacie się, że "nie dałyście"swojemu po parę lat jak "dziewica orleańska". Puknijcie się w głowę. Nawet jeśli macie jakieś schorzenia, przez które mężczyzna nie powinien wkładać penisa do pochwy to macie dłonie, usta nawet stopy i możecie zaspokajać swoich Panów. Same macie też łechtaczki, specjalnie przygotowany narząd służący tylko dla przyjemności. I w zasadzie nie ma wymówki - po prostu pokazujecie tu wszystkim jak jesteście beznadziejne i tyle.