Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1984..////

Jak długo można żyć bez sexu?????

Polecane posty

Gość gość
Całe życie

Gość After24
Co wy z tym seksem, że nie można bez niego wytrzymać? Bez snu i jedzenia się umiera, bez seksu się nie umiera. Ja mam 24 lata, nigdy seksu nie uprawiałam i żyję.

Gość gość
ale jeśli tak to zrezygnuj z posiadania partnera albo od początku szukaj takiego przyjaciela, który nie będzie chciał seksu. Żony chwalące się, że ich mąż 3 lata ich (czy nawet nikogo, choć to wątpliwe) nie bzykał są beznadziejne

Gość gość
Mozna bardzo dlugo...

Gość gość
Dawno nikt nic nie napisal, wiec odswieze :-) Dlaczego wszystkie dowc**y sa o kobietach z bolem glowy, wieczna miesiaczka itp ? A u mnie jest odwrotnie. I prawde mowiac juz mi sie to nudzi, kocham ale dluzej nie zamierzam tak zyc, seks raz na 2-3 mce tylko z mojej iniciatywy, zero przytulania bo za goraco, zero pocalunkow, zero czegokolwiek. I nie jestem nieatrakcyjna,prawie codziennie ktos zaprasza mnie na kawe, prosi o numer tel, kolejnym razem nie odmowie

Gość gość
Gość 02:04 Czy usiadłas z swoim partnerem i tak od serca porozmawialiscie o tym problemie ,dlaczego nie chce cie kochać ? Ty możesz być dla obcych atrakcyjna to się zgadza lecz twój partner ma cie na codzień zna każdy twój roch ciało ,być może wasz stosunek jest jednostajny czyli nudny ,nie staracie się coś zmieniać .Mozesz przepadać za jakimś daniem ,lecz non stop gdybys miała to jeść ,będzie wychodzić tobie uszami na końcu . Z seksem to samo nuda zabija . Być może nie mam racji co do twojego stosunku do seksu ,lecz jak znam życie bardzo mało par rozmawia co oczekuje od partnera wstydzicie się . Ja nie mam problemu gdy mój facet chce bym mu zrobiła ręka ,ustami bo nie ma ochoty się kochać .To samo ja chce by mi wylizał muszelke robi to z ochota ,lecz dla nas nie ma nic zakazanego lub złego ,tylko nikt nie robi drugiemu krzywdy .Kochamy się na co nam przyjdzie ochota .Owszem są dni które nie ma się na nic ochoty nawet sex nie cieszy ,lecz to mija .Staramy się urozmaicać nasz sex by było jak najmniej nudny. Jeżeli twój facet jest zdrowy ogląda się za innymi kobietami to oznaka ze sex lubi tylko jest coś nie tak z wami .Moja rada Rozmowa szczera rozmowa ,oczywiście jeśli was stać na to.

Gość gość
Mój znajomy nie uprawiał seksu od czasu rozwodu czyli od 20 lat. Ostatni raz uprawiał seks gdy miał 37 lat. Nie jestem w stanie tego pojąć gdyż dla mnie jeden miesiąc bez seksu to wieczność.

Gość gość
No nie da sie, wszelkie proby rozmowy koncza sie na awanturze :-) ale to ja bede zla bo zdradze, nie wazne ze zero reakcji na rozmowy Wprost przeciwnie , jak moge wogole rozmawiac

Gość gość
Bo jesteś niewyżyta i powinnaś się leczyć psychiatrycznie

Gość gość
sprecyzujemy oryginalne pytanie, jak długo można wytrzymać bez ORGAZMU??

Gość gość
można żyć całe życie i bez uszczerbku na zdrowiu można się skupić na wielu innych sprawach też fajnych. biznes gloryfikuje seks, wszędzie go pełno gdyby zakazano Ci pić kawę, którą bardzo lubisz, to co umrzesz? nie, zastąpisz ją innym równie smacznym napojem nie będziesz się na tym koncentrować, nie będzie to Twoja obsesją

Gość gość
Bez seksu dlugo bez zwalenia sobie konia roznie Jak facet jest napalony bo np widzial selsi koboete badz skapo ubrana to mysi sobie zwalic bo mu jaja puchna z podniecena i jest sie rozdraznionym. To tak jak chce wam sie sikac i wiecie ze jak sie wysikacie poczujecie ulge. Oczywiscie jak sobie facet nie zwali to po jakims czasie organizm wchlonie nadmiar spermy i jaja tez wroca do normalnego poziomy ale to troche trwa .

Gość gość
szkoda że kobiety nie cierpią tak jak faceci bez seksu , może by były milsze dla nas . Wiecie jak boli faceta krocze gdy go kopniesz , odcina mu prąd można tak to ując . Gdy nie masz zbliżenia z kobietą to jajka podobnież nabrzmiewają i bolą , nie życzę wam tego , lecz nie jednej pani przydało by się tak pocierpieć . A walenie konika to tak jak lizanie cukierka przez szybę , no prawie.

Gość gość
11:39. Jako kobieta mogę napisać, że mnie co prawda krocze nie boli, ale jak jakiś czas nie uprawiam seksu (celibat jak mam okres) to też odczuwam dyskomfort. Tylko dobrze, żeby mężczyźni starali się, aby kobieta też miała z seksu przyjemność. Ja akurat na męża nie narzekam, ale sporo kobiet żali się na egoistów w łóżku. Może, gdyby kobiety miały więcej przyjemności z seksu to częściej i chętniej by go uprawiały.

Gość gość
"szkoda że kobiety nie cierpią tak jak faceci bez seksu , może by były milsze dla nas . Wiecie jak boli faceta krocze gdy go kopniesz , odcina mu prąd można tak to ując . Gdy nie masz zbliżenia z kobietą to jajka podobnież nabrzmiewają i bolą , nie życzę wam tego , lecz nie jednej pani przydało by się tak pocierpieć . A walenie konika to tak jak lizanie cukierka przez szybę , no prawie." x Raczej szkoda, że faceci nie mają tak jak większość kobiet. Że pożądanie przychodzi tylko przy ukochanej osobie, a nie że podnieca się każda ładna dupa, nawet jej nie zna a by przeleciał :O I w tej sytuacji mi Was nie żal, męska seksualność jest prymitywna i obrzydliwa :O jeszcze chętnie bym kopa dała w te jaja, dla oprzytomnienia :D Kobieta to nie jest pisuar, a dla was seks to jak odlanie się :O Jedynie facet dla którego seks jest zarezerwowany dla kochanej kobiety jest wart związku i szacunku. Bo nie myśli ujem, i nie pcha go w byle szambo. Naprawdę szanuje tych wdowcow, którzy po 20 lat nie uprawiają seksu, oni z pewnością kochali swoje żony. I oni naprawdę zasługują na drugą kobietę która ich pokocha.

Gość gość
"Naprawdę szanuje tych wdowcow, którzy po 20 lat nie uprawiają seksu, oni z pewnością kochali swoje żony. I oni naprawdę zasługują na drugą kobietę która ich pokocha." X Po mojej śmierci to bym chciała, żeby mąż się dobrze dziećmi zajmował i był szczęśliwy. Może sobie z inną seks uprawiać-przecież mnie już nie będzie na świecie.

Gość gość
Tak, ja też tak uważam. Ale da się zauważyć, że niektórzy po śmierci czy rozstaniu z kobietą, od razu mają następną. Tamta jeszcze w grobie nie ostygla a ten już inną bzyka. Wiadomo że nie kochał żony, tylko był z nią dla darmowego seksu. A co innego jak żałoba jednak trochę trwa, 20 lat to bradzo długo, ale kilka lat na pewno, jeśli była szczera miłość.

Gość gość
Seks był dla mnie zawsze bardzo ważny. Ponoć tak mają skorpiony

Gość gość

Gość gość

Gość Koperek2

Od 1,5 roku jestem sama i jest to trudny czas. Znaleźć kogoś fajnego, zadbanego, miłego itp...jest bardzo trudno zwłaszcza gdy wszyscy twoi znajomi to pary/małżeństwa. Brakuje mi zapachu, dotyku, bliskości mężczyzny. Zawsze koleżanką powtarzam, że całe szczęście, że życie seksualne zaczęłam wcześnie bo w wieku 41 lat już chyba karierę zakończę. Mag

Gość gość
Mag 76 my ludzie naprawdę jesteśmy dziwnymi stworami , ty żyjesz bez seksu 1,5 roku ja mam 51 lat i żyję bez seksu 5 lat , jestem facetem i podobno nie jestem odrażający , choć mam troszeczkę nadwagi gdyż rzuciłem parę lat wstecz palenie lecz dbam o swój wygląd , jestem abstynentem całkowitym , być może to zraża płeć przeciwną . Dla mnie alkohol nawet w słodyczach cieście przeszkadza i odtrąca , nie wsp[omnę o piwie śmierdzącym napoju. Tak mam od młodych lat . Z zawodu jestem technikiem do spraw wyżywienia , sprawdzam w żywieniu zbiorowym restauracje hotele , placówki żywieniowe , jakość używanych produktów. bardzo długi tekst.Miałem kiedyś kobietę i mam dziecko córkę . Gdy byłem na saksach , chcieliśmy mieć własny dom , ona odeszła do pana starszego i majętnego , mieszka kilka ulic dalej . Córka jest u mnie , owszem odwiedza mamę gdyż ma kasę i kupuje córce prezenty , mnie nie stać , córka ma 16 lat . Jak wspomniałem ty bez seksu ja to samo i jakoś nie można się z takimi osobami spotkać i ulżyć sobie i partnerce by mieć komfort życia inny . pod tym względem jesteśmy dziwni. Zapewne sama się zadowalasz tylko nie wypada o tym pisać ja tak sam sobie robię gdyż , nie stać mnie na ciągłe bule jąder . By pójść do płatnej pani po prostu jest mi wstyd i nie mogę się przełamać i tak tkwimy w tym marazmie , bardzo wielu chodzi obok nas z takim samym problemem lecz nie zdradzimy się że jest nam bardzo źle .

Gość gość
Gdybyś poszedł do płatnej pani, to dopiero byłby wstyd ;) Nie pojmuję, jak niektórzy mężczyźni mogą się tak ponizyc, i jak ich nie brzydzi, wkładać penisa i dotykać ciała wymacanego przez wielu innych. No w głowie się nie mieści. Ja bym brzydziła się tego gdybym była facetem, i brzydze się takich facetów, oni już się nie nadają do związku. A co do Ciebie i kobiety która pisała wyżej. No cóż, życie różnie się układa, jedni mają szczęście być z kimś całe życie inni mają szczęście szybko poznać kogoś kolejnego. A jeszcze inni są w związkach, w których czują się samotni. Ja byłam sama ponad 6 lat :) I dokładnie, wielu ludzi takich jest w koło, i nie każdy od razu leci seksic się byle gdzie :P A to że obecnie jesteście sami, nie oznacza że może za miesiąc, pół roku, rok nie poznacie kogoś wartościowego, czego wam życzę :)

Gość gość
no niestety, baby ciagle ponizaja facetow swoimi wymaganiami placenia za wszystko, wszedzie i przy kazdej mozliwej okazji. TO jest dopiero ponizajace, ze robicie z mezczyzn zwyklych frajerow sprowadzajac ich do roli mobilnych bankomatow, nie dajac nic w zamian, ale na uklad(nawet nie uklad, zwykly handel) o jasno okreslonej cenie za jasno okreslona usluge - juz fochy, ochy, achi i wylewanie jadu. szczyt hipokryzji. chociaz staram sie zrozumiec, gdyby potencjalny frajer za ktorego pieniadze moznaby bylo sie za darmo zabawic mogl sie rozmyslic i wydac pieniadze i dostac cos konkretnie w zamian, co by spowodowalo MOJA strate... no coz, tez pewnie by bylo obruszenie. tylko poziom histerii jest nieadekwatny do problemu. o kilka rzedow wyzszy niz powinien.

Gość gość
Ja od 11 lat

Gość gość
Pani z16:31 .Ja uważam ze nie może pani krytykować kogoś za to ze chce płacić za seks gdyż nie ma okazji innej .Wy kobiety nawet nie macie pojęcia o braku zaspokojenia .Was natura inaczej skonstruowała ,możecie nie mieć zbliżeń i wytrzymujecie to psychicznie znacznie lepiej, ból jąder nie należy do przyjemnych . Owszem to mija i można żyć nic się nie dzieje .Pani wypowiedz świadczy o tym by mężczyzna myślał jak pani ,wielka obraza bo idzie do kobiety która miała ,ma penisów w pochwie mnustwo .Malo jest kobiet ktoremaja tylko jednego przez całe życie inie zaliczamy je do tych co za pieniądze .Nie wolno tak myśleć jak pani ze to złe ,to jest ludzkie z seksem się rodzimy tak samo jak z oddychaniem z powonieniem,to są normalne ludzkie potrzeby. Gdyby się zdażyło ze pani i ja jesteśmy na bezludnej wyspie ,tez czekała by pani na męża ? być może do końca swoich dni ?

Gość gość
Kobiety tak bardzo leca na roochaczy, ze nie wierza w to, ze mezczyzna zyje czyms poza seksem :(