modellina 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Od pewnego czasu zbieram karty klubowe/ rabatowe ze sklepów - takie mam dziwne hobby . Czy ktoś z Was pasjonuje się tym tak jak ja ? jeśli tak, to piszcie jakie macie karty w swoich kolekcjach i jakie są minimalne progi cenowe, aby taką karte otrzymać za zakupy w sklepach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacox Napisano Sierpień 27, 2010 a ja zbieram 100 złotówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modellina 0 Napisano Sierpień 27, 2010 ciekawe hobby. a karty kto zbiera? nikt? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modellina 0 Napisano Sierpień 27, 2010 hallo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość praca przez internet Napisano Sierpień 27, 2010 Witam, Proponuję świetną formę zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy oglądać reklamy wyświetlane w małym oknie dialogowym na monitorze komputera! Reklamodawcy płacą użytkownikom za oglądanie ich reklam! Program automatycznie zlicza punkty. 1 minuta włączonego programu = 1pkt. Przeliczenie uzbieranych punktów i wypłata zgromadzonych środków odbywa się na początku każdego miesiąca. Aktualnie minimalna kwota wypłaty wynosi 30,00 zł. Jeżeli jesteście zainteresowani zainstalujcie program. To nic nie kosztuje, a można tylko zyskać!!! Proszę zalogować się i zarejestrować na: http://surfbar.pl/ref=30360 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach