Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona dziewczyna,...

czy moge byc w ciazy?? opis stosunku! blagam o pomoc

Polecane posty

w sumie to nie bylo stosunku tylko wlasnie kilka razy weszedl we mnie i koniec. nie mielismy zabiezpieczenia i ja nie chcialam. boje sie bo slyszalam, ze facet wydziela sluz i w nim takze moga byc plemniki.. czy ,oglo dojsc do zaplodnienia???

to moj chlopak i syfa na pewno nie bo jest zdrowy. ale nie bylo wytrysku przeciez... a czytalam teraz w necie, ze w tym sluzie plemniki nie sa w stanie zaplodnic jajeczka...

Gość siedem zyczen
Wg mnie nie. Obserwujesz swoj cykl? Jesli boisz sie, kup test w aptece. Ok 10 zł. Na przyszlosc dbajcie o zabezpieczenie i lepeij bez takich akcji, jesli nie chcecie dziecka jeszcze;P

hej..ja też to miałam nawet miałam objawy jak na ciąże...niestety to była urojona...Ty natomiast poczekaj nie martw się na zapas bo ja też tak miałam

teraz mam wielkiego stracha... kurcze ;[ nie zrobilismy tego bo nie mielismy zabezpieczenia.. a w chwili uniesienia wlasnie wszedl we mnie kilka razy.. straszne, ze do tego doszlo i pozwolilismy na to.. ale stalo sie ;( teraz bardzo sie boje ;[

Gość Monique2222
możesz być ,ale prawdopodobienstwo nie jest duże nawet jesli miałaś owulację . takie ciąże się zdarzają ,ale nie znowu tak czesto

Gość Monique2222
poza tym przez tak krótki czas pewnie wiele sie tego płynu do Ciebie nie dostało a to też sie liczy

Gość Monique2222
a stosunek to byl nawet jak parę razy wszedł.. ale moim zdaniem na 95% nie jestes w ciązy

Ok, w poniedzialek kupie test... mam nadzieje ze nie bede w ciazy.. mam niezla nauczke teraz ;p