Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padłam patrzajcie na to

Patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam !

Polecane posty

Imprezy, prywatki, sexparty, sponsoring i sex24/07/2010 11:28 Grupa facetów, na poziomie, nie młokosów, pasjonatów seksu grupowego (zdrowie, higiena, dyskrecja gwarantowana, wszyscy żonaci lub w związku, to rozrywka w czasie delegacji) szuka odważnych dziewczyn, par, małżeństw na spotkanie w klimacie gangbang, panowie bawią się z panią przez cały wieczór, jedn... Wwa, mazowieckieID 108122

Gość ladaco
czyli co ...można:D

Gość nie chce mi się logować dziś
i tu się reklamujesz?:)

każdy robi to co lubi ? :o ty chyba żartujesz , żonaci faceci na delegacji i gang bang

Gość spali lili
a masz numer?

niski próg wrażliwości-> słaby z ciebie prowokator idź się strać w najbliższym szalecie

Gość praca przez internet
Witam, Proponuję świetną formę zarobienia dodatkowych pieniędzy. Wystarczy oglądać reklamy wyświetlane w małym oknie dialogowym na monitorze komputera! Reklamodawcy płacą użytkownikom za oglądanie ich reklam! Program automatycznie zlicza punkty. 1 minuta włączonego programu = 1pkt. Przeliczenie uzbieranych punktów i wypłata zgromadzonych środków odbywa się na początku każdego miesiąca. Aktualnie minimalna kwota wypłaty wynosi 30,00 zł. Jeżeli jesteście zainteresowani zainstalujcie program. To nic nie kosztuje, a można tylko zyskać!!! Proszę zalogować się i zarejestrować na: http://surfbar.pl/ref=30360

cienko piszczysz ... 😴