Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,

Proszę o przetłumaczenie?Nie wiem czy ja to poprawnie napisałam

Polecane posty

Gość nikit,a,,

Nie myślę, że ty taki jesteś, ale do tej pory spotykałam nieodpowiednich mężczyzn, chyba takich przyciągam. Pamiętaj, że między nami jest odległość i bariera językowa.Najlepiej by było dla ciebie gdybyś spotkał miłość swego życia w swoim kraju. Na to zasługujesz.Jesteś wartościowym facetem. Ja mam jeszcze 3 lata studiow, narazie wakacje a tak studiuje dwa weekendy w miesiacu.Wlasnie zmienilam kierunek na Dental higieny. Wybiorę sie do szwecji jak moja siostra bedzie miala wystep, bo tanczy w szkole baletowej. Plany na moj weekend-rutyna, czyli sprzatanie,czytanie,sport i moze plaza...

Gość nikit,a,,
I don't think you;re so but so far I met the wrong men. Pewnie takich przyciągam(tego nie przetłumaczę). Remember separates us from the distance and language barrier. And you can meet your love there(in Sweden), because you deserve it. You are a raluable guy. I still have three years of study. Now holidays. And so I studied two weekends a month. I changed the direction of the dental hygiene. Maybe go to my sister and will show.She dancing at the baletskolan. Plans about my weekend? -Routine- or cleaning, sport... Znam dużo słówek ,ale ciężko mi skleić zdanie,tym bardziej, że uczę się sama, a w szkole nie miałam nigdy angielskiego, dlatego proszę o pomoc

Gość złotko ty moje kochnane kocham
to nie jest poprawnie,lepiej napisz po szwecku

Gość przypieprzam się o wszystko
znowu ty z tym swoim szwedem? skończ babo tą znajomość, a nie udajesz anglistkę, którą nawet w minimalnym stopniu nie jesteś :o

wejdź na google translator, wybierz szwedzki - będzie mnostwo błędów, ale ON doceni próbę :P

Gość uyg
przetlumacze jak znajde troche czasu wieczorem do osoby powyzej. pisze sie SZWEDZKU:O:O

Gość nikit,a,,
uyg-dzięki przypieprzam sie o wszystko-on wie, że znam słabo angielski i robi wszystko, abym się nauczyła, myślę, że pisanie z nim mi w tym pomoże,ale narazie nie możemy się spotkać

Gość małpaaaa
i dont think you are like that. but i was meeting wrong men so far. perhaps, i atract that kind of men. remember , that there is language barrier and distance. it will be the best for you to meet good dirl for you in your home country. you deserve it. you are valuable man. i have already 3 years of studying it is holiday by now, i am studying 2 weekend in a month i have already chaged the direct of study for dental hygiene. i will go to sweden when my sister will have a performance because she dances balley plans for my weekend are routine - cleaning, reading, sport and maybe beach.. :) ihahaha!

Gość nikit,a,,
dziękuję

I don't think You're bad guy for me, but ussulay i was meeting this kind guys. Propobly I attract men with this nature. Remember, that is huge distance between us. Language is also problem. You should find Your love in Sweden, You deserve for that, cause You're valuable man. Three years of study is waiting for me. Now we have a holidays, but normally i study two weekends in month. I've just changed my direction for the digital hygiene. I will be in Sweden, at my sister performance. She is a student in the ballet school. My plans for weekend? Cleaning, reading, sport and maybe beach... Like always... Ja też uczę się sama (w szkole niemiecki całe życie), ale zaglądam do gramatyki. ;)

Gość nikit,a,,
dziękuję wam bardzo, tylko którą wersję tłumaczenia wybrać??? :)

Gość rypkaq
Ale czemu użyłaś kind guys-przecież kind nie znaczy zły, nieodpowiedni

Gość rypkaq
Tak naprawde to żadna z was nie pszetłumaczyła dobrze

Gość agraawkaaa
ostatnią :)

Gość agraawkaaa
dziewczyna miała na myśli " tego rodzaju chłopaków :P "

Gość m b.dn.dnb.vd
pierwsza podpowiedź lepsza wg mnie

kind znaczy miły, oraz rodzaj. są słowa będące synonimami... Poducz się angielskiego. :P

Gość kiok
O ludzie blad na bledzie, so far i was meeting? :O kto cie dziecko gramatyki uczyl?:O Zreszta druga wersja nie lepsza:O

Gość ja nigdy
wyslij ktoras z tych i juz przeciez wie ze nie mowisz dobrze po ang wiec jaki problem? zrozumie.....

Gość ku chwale ojczyzny
jak chcesz się nauczyć angielskiego jeśli ktoś to pisze za ciebie? ty coś nabazgrzesz jak leci, ktoś ci zmieni całkowicie, ty wyślesz i nawet nie zrozumiesz dlaczego tak, a nie inaczej, o ile w ogóle to przeczytasz :o plus druga sprawa, skoro wie, że kiepsko znasz angielski to mu ślij po swojemu, a nie wersję anglisty czy kogoś kto z tym językiem obcuje na co dzień, bo wyjdziesz na jakąś kretynkę, która najpierw pisze, że nie umie, a potem wali teksty pokroju rodowitego amerykanina 🖐️

Gość świnie grube
so far z present perfect idzie w parzę, a nie z past simple. DEBILE. do garów...

Gość rypkaq
sam DEBILU do garuw idz!

Gość głupie pipy
Ill try to help you, it seems once again;) Nie myślę, że ty taki jesteś, ale do tej pory spotykałam nieodpowiednich mężczyzn, chyba takich przyciągam. Pamiętaj, że między nami jest odległość i bariera językowa.Najlepiej by było dla ciebie gdybyś spotkał miłość swego życia w swoim kraju. Na to zasługujesz.Jesteś wartościowym facetem. Ja mam jeszcze 3 lata studiow, narazie wakacje a tak studiuje dwa weekendy w miesiacu.Wlasnie zmienilam kierunek na Dental higieny. Wybiorę sie do szwecji jak moja siostra bedzie miala wystep, bo tanczy w szkole baletowej. Plany na moj weekend-rutyna, czyli sprzatanie,czytanie,sport i moze plaza.. I don't think you're such a guy, but so far I have been meeting wrong men, it seems I attract these kind of guys. Please remember, we are separated by a long distance, moreover, this language barrier... It would be better if you meet your life's love in your home country. You deserve it. You're a valuable guy. I have still 3 years of studies ahead, currently I'm enjoying holidays, but in the academic year I have lectures two weekends a month. I've already changed my course of studies to Dental hygiene. Hope I will visit Sweden, when my sister will be performing there, as she's dancing in the ballet school. Plans for upcoming weekend? Rather daily routine i.e. cleaning, reading, sport, maybe beach...

Gość głupie pipy
oh, it seems I was a bit late:D