Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina01

Nowo poznany facet zaprosil mnie do siebie ,co robic/?

Polecane posty

Gość Kalina01

witam..poznałam takiego faceta 29 lat,mieszka sam i zaprosil mnie do siebie na kawe,,,ma po mnie przyjechac? czy jechac do niego na pierwsze spotkanie??

Gość Popuść mu z pary
i tyle ;)

Gość nocnazamiana
jeśli chcesz sexu to jedź... gdyby chciał pogadać przy kawie to zaprosiłby Cię do kawiarni... to logiczne!!!!!!!! :)

Gość Kalina01
zaprosil mnie do kawiarni ale mi sie niechce nigdzie isc bo mam kontakt z bylym..i niechce zeby mnie ktos widzial z innym facetem.. i dlatego bo on proponowal kino itp.?? wiec??

Gość Pewnie chciałby
Cię zapiąć ;)

Gość a ja rzekłabym
idz!!!! skoro byly nie daje ci sexu, to idz do nowego... moze byly sie opamieta kiedys... a swoja droga, gdyby zobaczyl cie gdzies z nowym, na pewno zaczalby walczyc o ciebie... a tymczasem ciesz sie sexem z nowym znajomym tylko pamietaj o gumie :)

Jak masz ochotę na pójście do łózka to spotkaj się z nim w jego przybytku. Bo raczej naiwnie nie myśl że chodzi li tylko o miłą pogawędkę chrupiąc ciasteczka i popijając winem... no cóż chyba że to na początek ;)

Gość Kalina01
nie ide tam dla sexu!!!!!!!!! poprostu pogadac..

Gość Sex jest jak
skok na bungy. W obydwu przypadkach gdy pęknie guma ktoś ma przechlapane.

Gość Kalina01
mi chodzilo o to czy koles sobie zle o mnie nie pomysli?? bo sexu nie bedzie napewno..

Gość Basiol
Jeśli on cie zaprasza do siebie to chcesz czy nie z pewnością ma wobec ciebie jakieś zamiary i nie chodzi tylko o rozmowę..

Przyjęcie zaproszenia do domu = seks. Facet zapewne zaopatrzył się w prezerwatywy.

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iz nowa znajomość ma być może dla Ciebie plastrem na ranę po byłym. Nowy znajomy zaprasza Ciebie do domu, ponieważ liczy na seks. Powiem Tobie, iż on pewnie nieraz zapraszał tak znajome i na pewno ma świadomość tego, że skoro Ty takie zaproszenie przyjęłaś to wiesz o co chodzi i idziesz tam by się z nim zabawić (seks). Powiem Tobie, że ten seks odpada jedynie w sytuacji, gdy on mieszka z rodzicami, choć tez niekoniecznie. Powiem też Tobie, że jeśli na miejscy okaże się , że nie chcesz seksu, że nie po to przyszłaś, to on może się bardzo zdenerwować na Ciebie, jeśli jest temperamenty itd. Powiem Tobie, abyś zastanowiła się co najmniej 2 razy dlaczego chcesz tam w ogóle iśc. Powodzenia :)

Gość mchy
koles sobie pomysli ze bedzie seks, ile masz lat skoro nie wiesz ze kawa w domu oznacza seks?? niewazne ze ty nie chcesz, on pewnie juz sie cieszy ze wyrwal latwa panienke a jak mu odmowisz to bedzie zaskoczony, moze zly, wkurzy sie, a jesli jest psychopata to cie zgwalci i zabije :P w koncu go nie znasz :P jesli nie chcesz seksu- odwolaj to i idzcie do kawiarni

Nie pójdziesz pomyśli "ehh cholera znowu Grabowska" Pójdziesz i w zależności od tego co się stanie albo ciebie znielubi bo mu przylałaś w facjatę za lepkie rączki albo tak zakombinuje żeś zamienisz się w glinę w jego rękach. Oczywiście jest szansa ze to tylko niewinne zaproszenie cnotliwego młodzieńca ale to tak samo realne jak szansa że wilk nie odgryzie ci dłoni jak szarpniesz go za ogon ;)

Gość mchy
albo sie wkurzy za odmowe i cie zgwalci a potem posieka nozem kuchennym, jesli jest psychopata, w koncu autorka go wcale nie zna, Bog jeden wie kim on jest jak dla mnie pojscie do domu nieznanego faceta to malo madre

Gość srutututu86
prześmiesznie tu wszyscy rozwiewaja watpliwosci autorki:) a ja ze 2 razy polazlam do domu nowo poznanego faceta i raz nawet wypilismy butelke wodki razem.. bardzo fajnie sie rozmawialo.. nie wiem na co on liczyl.. obydwoje bylismy dorosli i gdyby tylko cos zaskoczylo z mojej strony seks by byl - nie wtedy ale na 3, 4 randce ;) w zyciu naprawde nic nie jest az takie pewne.. ile ludzi tyle mozliwosci rozwoju sytuacji

Gość TH is IT MC
wiadomo o co chodzi

Gość THL4
Trzeba być naprawdę mocno naiwną albo niedoświadczoną, aby nie wiedzieć co oznacza zaproszenie do domu na pierwsze spotkanie :) Ale Autorka przecież czuję, że coś jest nie tak, bo w przeciwnym razie nie zakładałaby tego wątku na forum.

Gość urszula kochanowska
jeśli to jest nowo poznany facet,to nie poszłabym do niego do domu,bo bym się bała,może to jakiś psychopata? chyba,że znasz go na tyle,że wiesz,że z jego strony nic Ci nie grozi i nie mam na myśli seksu,tylko własne bezpieczeństwo nie rozumiem skąd obiekcje,że ktoś was zobaczy,jeśli to faktycznie "były",to jaki ma sens się przed nim kryć? bo tu zrodziła się u mnie wątpliwośći podejrzewam,że chcesz zerwać z chłopakiem,bo może trafił się lepszy,ale nie wiesz jeszcze czy coś z tego wyjdzie i się asekurujesz

Gość założyć stringi
i ładny stanik :classic_cool:

Gość a kind of magic
Czy ten facet nie ma przypadkiem na imie Przemek?

Gość h e h e :D
Haha, seksu nie będzie na pewno. Zobaczysz, tak Cię facet zbajeruje, owinie wokól palca, że nawet nie będziesz wiedziała, kiedy wylądowaliście w łóżku. Zamiast kawy będzie wino, a po alkoholu różne rzeczy się dzieją. Jak dla mnie facet, który zaprasza kobietę na kawę do siebie do domu, chce sobie skorzystać z okazji i tyle. Naiwna jesteś.

Gość jhghjhgjgj
Kobiety lubią mieć "koło zapasowe". Jak nie wyjdzie z nowo pozannym facetem, to wrócą do byłego. Robicie to od lat. Boicie się zostać same. Żal mi was.

Gość za poźno, już polazła

Gość dfgdgdfg
popusc szpary

Gość jacyś nienormalni jesteście
skoro mówi że nie będzie seksu bo nie chce to dlaczego wmawiacie, ze będzie inaczej? :-O czy po przekroczeniu progu jego domu dziewczyna straci rozum i stanie się pustą marionetką? Żal mi was, takie myslenie gówniarzy macie :-O jak będzie chciała kawę a on jej zaproponuje wino, to chyba będzie umiała powiedzieć że nie lubi wina i woli kawe, co nie? IDIOCI! chociaż z drugiej strony nie powinna na pierwsze spotkanie iść do domu faceta, bo już nawet nie chodzi o seks, ale to o Tobie nienajlepiej świadczy, Autorko!