Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina01

Nowo poznany facet zaprosil mnie do siebie ,co robic/?

Polecane posty

Gość powiem Ci
juz nie jedna mowila, ze nie bedzie sexu, a trafila na takiego, ktoremu ulegla potem pytajac retorycznie siebie: co on ze mna zrobil? ( w sensie psych, mentalnym). ale wszystko zalezy od tego co to za facet i co to za dziewczyna... z drugiej strony facet z kompleksami i mikropenisem nie bedzie dziewczyny prosil do domu na pierwszym spotkaniu- to byloby zbyt duze ryzyko dla niego, wiec... :D

Gość jacyś nienormalni jesteście
w takim razie nalezałoby się martwić o to, jaka jest Autorka i jaką ma psychikę, u mnie facet mógłby stanąc na rzęsach i klaskać paznokciami, ale jak nie chcę seksu to on NIC nie zrobi. Trzeba miec trochę w głowie a nie dawać się manipulowac itp. :-O nie rozumiem tego

Gość powiem Ci
ze znam tez przypadek podobny i prawie nie doszlo do gwaltu, gdy dziewczyna jednak uparla sie realizowac swoj wczesniejszy plan... zalezy kto w tym mieszkaniu sie spotka i jakie sa ukryte intencje tych osob. ale mysle, ze naprawde niewielu dojrzalych i powazynych mezczyzn i kobiet zaprosi kogos na pierwsze spotkanie do domu.

Gość marleeenkaaa26
Ja zaprosilam do sieie nowo poznanego faceta na 2 spotkanie do domu.I to wieczorem.Wczesniej chya z miesiac rozmawialismy ze soba przez telefon i gg. Przyjechal ok.22 do mnie.Siedzielismy wypilismy piwko, pogadalismy sobie, tak czas szybko minal.I miedzy nami do niczego nie doszlo. Pojechal ok.3,30 w nocy.Jedynie z calusa w policzek przeslismy w usta. Ja 26 lat a on 31.

Gość ciesz sie, ze
nie trafilas na psychola :)

Gość psycho13
Kto chce chodzić do cudzego domu na pierwsza randkę chodzi, a potem ewnetualne pretensje ma tylko do siebie. A kto nie chce tak spędzać randki, nie zgadza się na takie rozwiązanie i proponuje w zamian miejsce publiczne. Jeśli ten wariant nie podoba się właścicielowi mieszkania to coś już o nim wiemy. Mówi się trudno. Każdy robi to, co uważa za stosowne. Dajmy ludziom doświadczać, popełniać błędy, naprawiać je, wyciągać wnioski- to sama kwintesencja życia .

Gość urszula kochanowska
co za durne czasy---> masz w sumie rację,że można żyć w związku i nie wiedzieć wszystkiego,ale mimo wszystko nie poszłabym ze strachu :-),jakoś wierzę swojej intuicji w ocenie ludzi,a dopiero co rozpoczęta znajomość,to trochę mało mam kilka przypadków,że sprawdziło się to "złe",chodziło o siostrę i koleżanki,zakochane kobiety patrzą przez różowe okulary (np.jedna koleżanka pojechała z facetem do restauracji w lesie,wracając do domu,ciemno już było,zjechał w bok i powiedział "albo cnotka albo piechotka",mówiłam jej,że to taki typ...z jej relacji później: "spieprzałam tak,że chyba dym za mną leciał" (znaczy zrobiła mu laskę,a później ją odwiózł) a bardzo jej imponował,to był facet z 15 lat starszy od niej w każdym razie-ja jestem ostrożna na temat seksu się nie wypowiadam,dziewczyna zrobi co zechce i żadne umoralniające gadki i głosy świętego oburzenia nie pomogą :-)

Gość Uppp
Ile jeszcze razy wkleisz tę swoją reklamę wróżb?

Gość fdfg5555656
Pewnie ma dziewczyna i udajeze mieszka sam a ty ile masz lat 20 18?

Gość do srutututu86
poszlas z nim do lozka na 3, 4 randce?