Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

moje zycie to chyba pomylka

Polecane posty

czy jestem az tak glupia czy na serio zakochana. bylam z ex facetem 3 lata rozstalismy sie prawie 3 lata temu. a od rozstania spotykamy sie na niezobowiazujacy seks, chociaz ja chcialabym z nim byc to on juz nie chce. jak tylko sie odezwie ze chcialby sie spotkac to juz wiem ze ma wolna chate, bo mieszka ze swoim wujem i studiuje niedaleko mojego miasta a mieszka 200 km odemnie. jak wyobraze sobie go z inna to dostaje drgawek. w tym zwiazku bylam bardzo zazdrosna i moze to byl jeden z glownych powodow rozstania. najgorsze jest to ze jak mialam okazje byc z jakimis fajnymi facetami to caly czas myslalam o nim i robilam wszystko zeby nie chcieli sie juz ze mna spotykac, bo mialam caly czas nadzieje ze wroci do mnie. teraz siedze w domu, bo kolezanki wszystkie bez wyjatku maja facetow spedzaja czas z nimi. on sie nie odzywa, moze juz sobie kogos znalazl.. a ja bez niczego, bez pracy, bez przyjaciol, bez faceta, bez checi do zycia siedze w domu... :-(

nie pisalam

z każdym dniem rośnie liczba osób, które mogą pocałować mnie w d**ę <--- ten tekst chyba sobie ustawie na gg

lepiej zakończ znajomość. wykasuj jego nr i gg. i przerwij to... Bo.. Sama winna jesteś sobie, że nie dajesz "mu odejść" - tzn twojemu wyobrażeniu że możecie być razem. Pomyłką jest że jeszcze z nim się kontaktujesz...

chyba jakis tydzien temu pisalismy na gg, on rozpoczal rozmowe. zaczal mi sie z czegos tlumaczyc, a ja napisalam ze bedzie tlumaczyl sie dziewczynie jak bedzie juz ja mial. no i gadka sie skonczyla. nie odzywa sie, a ja tez postanowilam ze nie bede do niego pisala. moim zdaniem nie powinno sie po rozstaniu utrzymywac kontaktu z bylymi, tylko odrazu go zerwac. mysle o nim i mi smutno ale wiem ze juz nigdy nie bedziemy razem i lepiej zerwac kontakt niz sie pozniej meczyc. a numer tel. i gg znam na pamiec, ale bede sie powstrzymywala od napisania.