Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auraya

UWAGA! Sposoby na ciekawy seks?

Polecane posty

Gość zrób striptiz

Sluchaj, seks seksem, ale jezeli do tego przyzwyczailas faceta, no to coz.. Bedzi eciezko, odzwyczaj go, naucz ze tez musi wyjsc z inicjatywa, najlepiej mowiac wprost (nastepnym razem Ty cos wymysl), bo aluzji faceci nie rozumieja, albo sie wykrecaja (co nie oznacza ze im nie zalezy, sa po prostu leniwi). Mozesz sprobowac robic to inteligentnie w stylu (kotku, jutro Ty pokaz na co cie stac, chce zobaczyc diabla co w tobie siedzi) :) Zwiazki oparte na seksie zwykle sie wypalaja bo wlasnie wkracza nuda w zwiazek. Seks ma to do siebie ze podtrzymuje zauroczenie, ze zbliza ludzi do siebie ale... Nie moze byc tak ze jestesmy dla siebie na okraglo dzieki temu zbyt bliscy, bo sie znudzimy. Czasami warto zrobic sobie przerwe (nawet tydzien! a co!) zeby zatesknic, przemyslec za co kogos kochamy, dlaczego znim jestesmy. A pozniej cieszyc sie powrotem :)

Hept dzięki za pomoc :) To ja już urywam temacik ... i zadzwonię do Daniela żeby on się pomęczył i coś wymyślił. Na trójkącik się nie zgadzam bo nie chcę rywalki w swoim łóżku :( Myślę , że już mi doradziliście , dzięki , dzięki , dzięki! :D

Gość Pomysł Na Sex
Ostatnio też miałam ten problem. Sporo pomysłu podsunęła mi gra pomyslnasex.pl :)

Gość Heilige Geist
Moim zdaniem najciekawszy jest seks w kiszkę (seks analny) :)

Gość gość
W naszym łóżku często biorą udział zabawki :) Lubimy z mężem różne formy seksu z różnymi zabawkami erotycznymi :) Same zobaczcie ile tego jest do wyboru https://zmyslowo.com/ :)

Gość Kobieta nago
Ja nie mam takiego problemu z seksem mój mąż zawsze coś wymyśli i mnie zaskoczy a to sex w parku kinie teatrze ławce w parku windzie balkonie od strony *****iwej ulicy plaży samochodzie dachu bloku klatce schodowej bramie on ma super pomysły jest wspaniały a mi to odpowiada bo jest super

Gość Ania

Hej, sprawdźcie na stronie www.sexpomysly.pl