Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche blada

pierwszy raz na solarium - jak długo

Polecane posty

Gość troche blada

zamierzam iść dziś na solarium. to mój pierwszy raz i nie wiem ile minut sobie wykupić aby się nie poparzyć. po ilu dniach iść na następny raz?

ostatnio po 6 min zlazila mi skora z dekoltu, tak wiec nastepnym razem po dlugiej przerwie w opalaniu ide na max 4 min. tobie radze to samo :)

Gość psikutalineczka
zalezy kto ma jaką karnacje i czy spieka sie na czerwono czy odrazu na brazik

Gość nie więcej niz 5 minut

zalezy od karnacji. ja mam ciemna-moze srednia i bylam na 5 min i dupe mialam troche poparzaona ale to dlatego ze dupy sie nie opala i zawsze jest biala. potem za chyba tydzien poszlam na 7 i tak chodzialam co pare dni na 7-8-9 teraz chodze na 10. co tydzien. ale nie zawsze! tylko jak chce utrwalic opaleznizne naturalna po lepcei! bylam juz 2 razy pod koniec sierpnia na 10 i jeszcze pojde raz i koniec narazie. potem pojde przed latem znow na pare razy po 10 min

Gość Marieta.
Hej , na solarium się nie znam , zresztą nigdy nie byłam , i może nigdy nie będe , raczej na pewno . Piszę tutaj tylko ku przestrodze , wiesz niby solarka spoko rzecz możesz się pięknie opalić wyglądać jak dziewczyna z kaliforni , fakt faktem to ma swoje plusy , ale jak wszystko ma też minusy , kurczę ostatnio czytałam ciekawy artykuł o dziewczynie , która wyrządziła sobie wielką krzywdę chodząc na solarium mam namyśli zdrowie , w każdym razie nie chce mi się opisywać tego artykułu bo był co nie co dłuuugi zresztą każda z nas wie jakie konsekwencje wiążą się z solarą , niestety ... nagle możesz usłyszeć "masz czerniaka" i to brzmi jak wyrok ... niestety nie chcę zniechęcać bo nie na tym zabawa polega , piszę ku przestrodze .... Pozdrawiam

Pierwszy raz to max 4-5 minut. Nie wiesz, jak skóra zareaguje.