Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Moja 9-cio miesieczna corka rusza pupą.Czy to robaki???

Polecane posty

Od paru dni moja corka,gdy trzymam ja na rekach rusza pupą tzn wykonuje takie ruchy do przodu i do tylu.Czytalam o onanizmie malych dzieci i wyczytalam ze dzieci dopiero w wieku 1,5 roku potrafia czerpac przyjemnosc z pocierania narzadow plciowych,wiec to onanizm chyba odpada.Moga to byc robaki?Jak tak,to skad?Patrzylam na jej kupke i nic tam nie widzialam.

bo nie zawsze widać robaki w kupie przecież,bo sa tyci tyci i tylko w badaniu kału są widoczne-tego nie wyczytałaś,nie kieruj się tym co wyczytasz np.na internecie bo wiele bzdur wypisują bo w życiu realnym jest inaczej-i to bardzo często :) Mój 10 miesięczny syn czasami robi tak na boki :) ale to gdy jest rozbawiony,może skonsultuj to z pediatrą... Bo jakby miała robaki nie tylko to by był objaw a by miała też zapewne bóle brzuszka,może problemy z kupką i z przybieraniem na wadze nawet ;) ja radzę zapytać specjaliste-nie zaszkodzi

W polowie wrzesnia mam termin na szczepienie i nie wiem czy do tego czasu czekac czy lepiej isc w poniedzialek?A co do kupy to od dwoch dni robi bardziej rzadką a pupa rusza od ponad tygodnia.Co jest dziwne to to,ze ona tak sie rusza tylko wtedy,kiedy trzyma sie ja na rekach a jak siedzi albo lezy to tak nie robi.

onanizm u 1,5-letnich dzieci?????? zatkało mnie :/ może jeszcze dopiszcie że w wieku 5 lat w ciąze moga zajść?????? a co do tego pocierania może po prostu w ten sposób chce wymusić na tobie bujanie? często ją bujałaś? a może faktycznie ją swędzi i to nie koniecznie od robaków może zmień płyn do kompieli albo pieluchy? może po prostu ma jakieś podrażnienie

Kiedys moja babcia pilnowala dziewczynke i ona w wieku ok1,5 roku wkladala sobie raczke miedzy nogi i sie bujala.Jej mama poszla do lekarza i tam jej powiedzieli ze ona poprostu odczuwa przyjemnosc z tego co robi(onanizowanie sie) i w momentach kiedy to robi,najlepiej ja czyms zajać.Po jakimś czasie przestala tak robic.Tak bylo naprawde i dlatego pytam sie o moja corkę.Teraz znalazlam film o pasozytach i robakach u ludzi i jestem w ciezkim szoku!Obejrzyjcie go sobie ale uwaga-ten film nie jest dla ludzi wrazliwych. http://gronkowiec.eu/pasozyty-wlosoglowka-zakazenie-wlosoglowka-wlosoglowczyca-trychocefaloza-naturalna-kuracja-ziolami.html