Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanamisia

Chciałabym zmienić fryzurę.

Polecane posty

Gość niezdecydowanamisia

Dziewczyny proszę Was o pomoc. Bardzo chcę zmienić swoją fryzurę. Uwielbiam długie włosy dlatego swoich nie skrócę, ewentualnie kilka cm by nadać oczekiwany kształt włosom. Ale nie wiem jak mogłabym się ściąć. Co powiedzieć fryzjerowi. Od lat noszę tę samą fryzurę i jedyne co to podcinam grzywkę. Chcę coś zmienić. Moja fryzura to czarne włosy sięgają prawie połowy pleców. Jednak są one zwykłe i proste. Nie są pocieniowane. Kiedyś były, ale już zrosły się. Noszę do tego prosta grzywkę. I przy grzywce chcę zostać. Bo mi ona pasuje. Jednak chciałabym coś zrobić z włosami na długości. Proszę o jakieś propozycję. Dodam jeszcze, że mam 19 lat:) Mi się mniej więcej podoba takie coś http://www.youtube.com/watch?v=etBLzWBEphI coś w tym stylu? nie wiem czy to fajne, ale dziewczyna ma wycieniowane włosy.. proszę poradźcie. Już do fryzjera się umówiłam, bo muszę coś zmienić. Znudziła mi się moja głowa.

Gość niezdecydowanamisia
wiem, ze to nazywa się scene hair. Wpisalam w wyszukiwarke i wyskoczyly mi fryzury emo. Nie ja takich nie chce. Ale niektore cięcia przy czarnych fryzurkach nawet mi sie podobaja. Oczywiscie nie tak natapirowane. Co sadzicie

Popatrz na tą dziewczynę. Co chwila musi machać głową , żeby grzywa nie właziła jej do włosów. To nie fryzura tylko wrzód. Syzyf musiał toczyć głaz , ona musi mieć te włosy :D Czy twoje włosy są naturalnie czarne?

Gość niezdecydowanamisia
Tzn ja grzywkę chcę mieć prsotą. Ale chodzi o wycieniowanie w jakiś sposob tych wlosow, a nie mam pomyslu.. grzywki nie chce miec na bok. Zwykla prosta jak do tej pory wlosy nie są naturalnie czarne. Farbuje je od dawna juz.

Gość niezdecydowanamisia
Dziewczyny doradźcie mi coś. Wiem, że zawracam głowę. Ale zazdroszczę dziewczynom co mają takie fajne fryzurki ja mamdługie wlosy wiec moglabym z nim zrobic wszystko, a tak naprawde nie moe nic bo sa ciezkie i grube

Uważam , że fryzurka jest zajebista , ale wiadomo... wszystko się nudzi. Może pozostań przy takim uczesaniu , a zaszalej z kolorkiem. Musiałabyś mieć dekoloryzację ... to może bardzo zniszczyć włosy , ale nie musi. Jeśli pójdziesz do dobrego fryzjera , nie zobaczysz żadnych złych zmian ( wiem z własnego doświadczenia) ... nie lubisz jasnych włosów ...ok. Jesteś młoda , to możesz sobie pozwolić na coś odważniejszego , może czerń z atramentowym połyskiem :D zawsze mi się coś takiego podobało /... albo z śliwkowym? Lub pójdz bardziej bezpieczną drogą i zrób orzechowy brąz lub np. karmelowy. Zmiana koloru bardzo cię odmieni :)

Gość niezdecydowanamisia
Czasami farbuję włosy kolorem granatowa czerń, ale tak naprawdę nie ma róznicy. Zawsze wychodzą czarne. Może rzeczywiście zrobić to u fryzjera zamiast zmieniać cięcie. I wtedy eekt będzie wyrazistszy. Fajnie, że Ci się podoba ja też się w niej lubię, ale no ile można.. 5 lat bez zmian tylko włosy trochę rosną. Dekoloryzacji nie zrobię bo muszę zostać przy czarnych. A na przekór jestem blondynką wiesz i w ogóle blond mi nie pasuje kto mnie pozna nie może uwierzyć, że jestem blondyną:P

A może tą grzywkę postrzępisz tak zadziornie , żeby dalej była bardzo długa , do samych oczu , ale już nie taka grzeczna? I do tego zmiana koloru. Rożnica naprawdę będzie duża!

ja bym chciala miec takie dlugie i proste, mialam kiedys takie ale popelnilam blad i scielam je z cieniowaniem, teraz mam takie jak ta dziewczyna na filmiku, grzywke tez na skos ale nie taka dluga. a chcialabym miec dlugie,proste i geste,zeby sie tak ladnie ukladaly...

Gość niezdecydowanamisia
Chyba mnie przekonałyście. W domu też mi mówią po co chcesz zmieniać się na siłę skoro tak Ci ładnie. Chłopak też lubi moje włosy. Więc chyba jednak się wstrzymam. Najwyżej podetnę zniszczone końcówki, pofarbuję odrosty i zrobię jakiś ładny kolorek. Dziękuję za rady:*

Gość niezdecydowanamisia
Nie ta fryzura nie spełnia moich oczekiwań. Tak jak mówiłam nie zetnę włosów i to jeszcze na tak krótko.

Gość szalonaM27
niezdecydowana nic niekombinuj wyobrazam to sobie jak musisz miec przesliczne wlosy proste i do tego grzywka prosta bo bedziesz zalowac mowie Ci.Tez tak zrobilam i zalowalam i teraz zapuscilam wloski i mam dalej tak samo proste a grzywka z boku peirdziele cieniowac bo gowno sie ukaldaja.

Gość AGATA SZPEJNA
Witajcie w środę 29.08 robimy metamorfozy w salonie Tomasz Burkacki Hairmaster. Jeśli macie ochote zrobić sobie super cięcie i chcecie się oddać w ręce profesjonalistów? proszę dzwonić pod nr 501816457

Gość gość
Ja sobie właśnie zamówilam pasemka clip in do przedłużania włosów i mam zamiar w zaciszu domowym wyczarować nową siebie na wiosnę :) a włosy mają cudowne, koleżanka tam zamawia wyglądaja naturalnie, nie plączą się, nie pusza https://europe-hair.com