Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bu艂ka z serem 偶贸艂tym

Jak spedzacie weekend ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Znudzilo mi sie ciagle ogladania filmow i denerwuje mnie dobieranie sie mojego faceta. Nawet filmu nie moge obejrzec do konca bo jemu sie zbiera na amory. Czy tez tak macie ze swoimi? Czy to jest normalne?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
moze znacie jakies fajne pomysly na mile spedzenie wieczoru?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakbym czyta艂a o swoim:)
m贸j te偶 mi nigdy filmu do ko艅ca obejrze膰 nie da, ale to w zime bo w lato to w domu prawie nie siedzimy

Udost臋pnij ten post

Jakies pomysly? on nie chce chodzic zbyt czesto do dyskotek

Udost臋pnij ten post

on przestal mnie juz chyba krecic bo rzadko mam ochote na seks z nim. Najlepiej sie czuje jak jest kilka os贸b wsrod nas

Udost臋pnij ten post

Nie znamy sie na grzybach, gory tez odpadaja bo ja nie lubie chodzic po gorach :( teraz w dodatku zrobilo sie zimno:( choc wole juz te gory byleby sie do mnie nie dobieral

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a my z moim
czesto jezdzimy na rowerach, albo po okolicy, choc czesciej rowery na dach i gdzies daleko poza miasto w gory... po gorach tez chodzimy.... na silownie,.... na basen... do kina.... na joge... restauracje, kawiarnie, herbaciarnie, knajpy... muzea... albo jedziemy sobie do innego miasta np. wroclaw, krakow i zwiedzamy itd no ale my jestesmy ze soba juz dlugo, bo 5 lat:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a my z moim
jednakze autorko powiem CI, ze z nami to tak bylo od poczatku... po prostu lubimy tak spedzac czas :) to wazne, zeby dobrac sie pod tym wzgledem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
A ja w艂a艣nie lubi臋 siedzie膰 w domu, dla mnie to najlepszy spos贸b sp臋dzania czasu. Kiedy艣 szaleli艣my, ci膮gle imprezy (jak jeszcze nie byli艣my razem), a jak si臋 poznali艣my to akurat byli艣my na tym samym etapie - czyli chcieli艣my ju偶 tylko ciszy i spokoju. Tak wi臋c - dla mnie weekend bez wychodzenia z domu, tylko sami, a potem ogl膮damy filmy - to super wypoczynek. Natomiast wy widocznie nie pasujecie do siebie oczekiwaniami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a my z moim
asia kasia basia- ilez mozna ogladac tych filmow? tym bardziej, ze naprawde niewiele jest dobrych w ciagu roku... chyba ze macie jakies takie swoje ulubione?

Udost臋pnij ten post

ie chodzi o oczekiwania tylko ja wyszukuje cos, co choc na chwile pozwoli mi odetchnac od niego. Niedobrze mi sie robi jak on ciagle sie do mnie tuli, caluje , dotyka. Mam juz tego dosc.

Udost臋pnij ten post

ie chodzi o oczekiwania tylko ja wyszukuje cos, co choc na chwile pozwoli mi odetchnac od niego. Niedobrze mi sie robi jak on ciagle sie do mnie tuli, caluje , dotyka. Mam juz tego dosc. to mo偶e sp臋dzaj weekend sama skoro obecno艣膰 Twojego faceta Ci臋 wkurza:O a wkurza Ci臋 ,bo nie robicie nic kreatywnego ruszcie dupska i b臋dzie o wiele ciekawiej

Udost臋pnij ten post

Tydzien temu bylismy na baletach. To obrazil sie bo nie chcialam z nim tanczyc. Raz z nim zatanczylam to uwiesil sie na mnie, a mnie to drazni !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misslady
Ile macie lat? czy ka偶de z was mieszka z rodzicami? czy sedno waszej weekendowej nudy ma swoje zrodlo w dziurze budzetowej?

Udost臋pnij ten post

o bysmy nie robili toi ciagle sie dobiera do mnie i tylko to mnie wkurza. Bylismy na basenie- dobieral sie, bylism,y na plazy- dobieral sie. Siedzimy w knajpie- glaszcze mnie! Ogladamy film- dobiera sie, tanczymy- dobiera sie! i tak w kolko. On mysli o seksie 24/h

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
My najczesciej ogl膮damy seriale, po prostu zaliczamy jeden po drugim, przypominamy sobie jakie艣 stare, np. ostatnio "Skrzyd艂a", "R贸偶owe lata 70-te". W tygodniu pracujemy, wi臋c dla mnie na serio po prostu byczenie si臋 w 艂贸偶ku przed tv jest najlepszym odpoczynkiem. Na my艣l o tym, 偶e musimy gdzie艣 wyj艣膰 - jestem niezadowolona i zestresowana. On tez nie lubi.

Udost臋pnij ten post

On ma wlasne mieszkanie, dosc spore nawet. Tu nie chodzi o kwestie finansowe, tylko o to ze on najchetniej zamknalby sie ze mna w domu i mnie za przeproszeniem obracal :( ja mam 27 on 32

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
Czyli nie mieszkacie razem? :) U mnie by艂o identycznie przed zamieszakniem razem - ci膮gle my艣la艂 o seksie. :) Ale jak razem zamieszkali艣my, to by艂o tak jeszcze mo偶e z miesi膮c, potem si臋 wszystko uspokoi艂o. :) Wprawdzie nadal bardzo cz臋sto mnie dotyka, przytula, ca艂uje, ale z seksem jest ju偶 o wiele spokojniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misslady
asia- alez domatorzy z Was:D ja sobie nie wyobrazam takich weekendow :O :D autorko- widac, ze facet ma jakis mega temperament seksualny... moze on z tych, ktorzy sex uprawiaja 5-10 razy dziennie?? skoro tak Ci to przeszkadza, to moze zastanow sie nad sensem tego zwiazku (rozumiem, ze rozmowa w tym przypadku nie przynosi efektow...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gotowanie w tajin
zapraszam do obejrzenia nowej kolekcji tagine - marokanskich naczyn do gotowania. Zdrowe i egzotyczne gotowanie. marokostyle.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
Dla mnie jest tak, 偶e jedna impreza w miesi膮cu starczy a偶 nadto, a czasami nawet przez par臋 miesi臋cy na 偶adn膮 imprez臋 nie diziemy. No ale my mamy 30 lat, swego czasu naprawd臋 du偶o szaleli艣my, ja imprezowa艂am kiedy艣 ka偶dego dnia, prawie mnie w domu nie by艂o. On - z tego co opowiada - tak samo. A potem si臋 poznali艣my... Widocznie do nas pasuje okreslenie "wyszumie膰 si臋" :) Teraz jeste艣my nudnymi :) domatorami i uwielbiamy to. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misslady
asia, no to my starsi jestemy od Was :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misslady
bulka, no a Ty sie przyznaj tutaj, ze zakochalas sie w innym :D i dlatego Twoj facet tak cie wkurza :)

Udost臋pnij ten post

mislady, pewnie masz racje. Trzeba zakonczyc te farse. Rozmowa nic nie pomaga , on sie tylko obraza albo zartuje i mysli ze ja zgrywam taka niedostepna. Prawda jest taka, ze ja nie chce go nawet calowac. Ostatnio uswiadomilam sobie ze kompletnie mnie nie kreci. Po seksie sie rozplakalam(oczywiscie tego nie widzial). Wszystko mnie w nim drazni. Ja sie ostatnio zauroczylam w pewnym panu i byc moze tu tkwi problem

Udost臋pnij ten post

przed zauroczeniem w sumie tez mnie draznil. Po prostu nie pasuje mi chyba wizualnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niechce misiejesc
nie rozumiem kobiet kiedy narzekaj膮 jak facet sie do nich dobiera... kurwa chyba o to chodzi, jestescie ze soba razem... wolalybyscie zeby sie do was nie dobiera艂? zeby nie bylo w ogole sexu?? no pojebane jestescie??? baby to sa jednak mocno popierdolone...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
ee... to w og贸le czego艣 innego ten problem dotyczy, a nie sposobu sp臋dzania weekend贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia kasia basia
ja my艣l臋 偶e gdyby czu艂a co艣 do niego i j膮 poci膮ga艂, to cieszy艂aby si臋 z tego 偶e si臋 dobiera a problemem jest to, 偶e ona go nie chce ju偶 i dlatego j膮 to wkurza

Udost臋pnij ten post