Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O taaaak

Co byście zrobili na moim miejscu? Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość O taaaak

Witam.. To będzie długa historia.. Kiedyś byłam z takim chłopakiem i mnie zdradził... Wybaczyłam mu chociaż czasami potrafię być dla niego zimna z tego powodu.. :( dziś chce iść na imprezę ja nie mogę iść z nim bo pracuje . Nie wiem co mam zrobić boję się że mnie znowu zdradzi :( nawet jeśli zabronie mu iść to i tak pójdzie.:( nie oceniajcie mnie bo wiem że to brak zaufania.. Ale gdy zaufanie się straci trudno je odzyskać i tak jest w tym przypadku

Gość O taaaak
Hm może i masz rację girls ale ciężko się od kochać i pokochać kogoś innego. Próbowałam jak mieliśmy przerwę po tej zdradzie i mi nie wyszło.. Tęskniłam za nim

Gość podobno
zrób mu loda dwa razy przed wyjściem to nie powojuje :D

Gość nie jesteś gorsza, ale....
taki związek nie ma sensu - ty nigdy nie zapomnisz o jego zdradzie na tyle by się przed nim otworzyć tak na całego ,zawsze będziesz spięta i myślala czy aby znów tego nie zrobi-zamęczycie się oboje.

Słuchaj jeśli będzie chciał zdradzić to nawet wychodząc do sklepu to zrobi wię raczej nic nie zdziałasz. Pomyśl o sobie bo facet który raz zdradził zrobi to ponownie więc nie warto dalej w to brnąć bo później może być gorzej... Ja wychodzę z założenia że tego kwiatu to pół światu więc rozejrzyj się wokół może jest ktoś bardziej wartościowy? Sczerze nie radzę dalej być w takim związku sama przez to przeszłam i nie życzę tego nikomu.

tego kwiatu pół światu , ale z tego co widzę każdy facet zdradza;)

tego kwiatu pół światu , ale z tego co widzę każdy facet zdradza Uwierz że nie każdy, mam wielu kolegów którzy naprawdę nie zdradzają, a żeby było lepiej sami są zdradzani....

wynika z tego ,że żeby nie być zdradzanym samemu trzeba zdradzać;)