Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wakacyjna_uroda21

oceńcie mnie, jak wyglądam

Polecane posty

Gość taka sobie jedna dziewucha
"che wygladac jak plastik to bede tak wygladac, a wam nic do tego" to po cholere dziecko wstawilas zdjecia i pytasz o ocene ?? dla nas jestes plastikiem ale ty sie nie umiesz z tym pogodzic i zakladasz kolejne tematy po to zeby uslyszec ze jestes cudowna

Najgorzej mnie wkurza że przez takie jak Ty każda atrakcyjna dziewczyna jest traktowana jak pusta laleczka

Gość ło matko to znowu ty
:)))))) ja nie rozumiem czegoś: czy na serio potrzebujesz się tak doceniać? i wystawiac dupe na forum?

Gość nie myslisz
znajde cie lub autorke zdjec na nk i napisze jej komentarz i wkleje link:) juz po tobie bez wzgledu na to czy jestes autorka tych zdjec czy nie:classic_cool:

Gość łukaszszszszsz
Wyglądasz jak panienka z zabawy wiejskiej remizie.

Gość alekrtw
Tak myślalaem do kogo jesteś podobna bo kogoś mi przypominasz i juz wim Iwonę Węgrowską - ten sam typ urody - tylko zupełnie nie w moim guscie, wole np. Anję Rubik - szczupła, subtelna, delikatna Ty wyglądasz jak taka polska zdrowa, rumiana dziewoja na smalcu chowana - uroda bardzo nachalna, zero subtelności i takiej zmysłowej, unikalnej, delikatnej kobiecości

Gość kochanica8898989545636
Wyglądasz jak kobieta lekkich obyczajów, dobra na jedną noc. To moje ZDANIE.

Gość kochanica8898989545636
jesteś za bardzo sztuczna.

Gość facetpo30stce
za gruba za niska za male cycki a twarz brzydka za bardzo wytapetowana jednym slowem 3/10

Gość Monique2222
nie wiele widać na tym zdjęciu ,ale wyglada na nim ,że masz ladną sylwetke i opaleniznę ;) a twarzy nie widać więc nie ocenie w pelni wygladu

Gość Monique2222
ale wiesz ja oceniam obiektywnie ,a jakieś niekatrakcyjne babki niekoniecznie :P

Gość Monique2222
a i jest twarz.. to mogę Ci powiedzieć ,że uważam ,że jestes ladna :)

Gość Monique2222
tylko co bym zmieniła.. trochę za bardzo opalona szczególnie buzia i trochę za mocny makijaż ,a poza tym jest ok ;)

Gość jesli mam byc szczera
to nie jestes. za duzo makijażu, kitek jak mała dziewczynka.. spoważniej troche i widze po opisach i zdjeciach ze jestes pusta-mam do czynienia z takim dzieciakiem jak Ty i wiem co to znaczy masakra:D:D

Gość szczerze mówiąc too
może być ,ale widzialam o wiele ładniejsze

jestes bardzo ładna..nie rozumiem tych komentów typu" gruba" ludzie widzieliscie grubą dziewczyne....cóż chcą Ci dowalic...ale po co pytac o urodę jak widomo znajda sie tacy którzy lubią dowaliac specjalnie.....moze zeczywiscie dla kogos mozesz wyglądac troche sztucznie ale dla mnie troche.....jestes opalona...tez lubie opalenizne ale powiem ze trosze za bardzo jestes opalona i to wygląda sztucznie przez ta opalenizne...opalasz sie w solarium czy naturalnie bo trudno ocenicale trochce sztucznie...ogólnie jestes ładniutaka laska;)

Gość Lenka z pierwszej strony
jest śliczna :D

Gość beti28
a tyo ty jestes ? jak tak to niezle jestes w sobie zakochana!!!!!!

Gość ona czuje sie dowartosciowana
jak piszecie o niej ze jest brzydka, wytapetowana, spalona, sztuczna itp.:)takie tepaki jak ona mysla ze to wszystko z zazdrosci bo ona jest przeciez najpiekniejsza i niedobre, zawistne dziewuchy sie na niej mszcza:D buahahahhahaha :D takie panienki nie przjmuja krytyki bo przeciez nie ma co krytykowac, to chodzace idealy:)