Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsasaf

Spoliczkowałam synową a później moja córka ją pobiła!!!

Polecane posty

Gość dsasaf

Wkurzyłyśmy się. Obie. Przyszła taka, urządza awantury w moi domu, do mnie i do męża źle się odnosi, do mojej córki również. Mój syn z nią nerwowo nie wytrzymuje, w końcu wzięłyśmy i zrobiłyśmy z nią porządek a mój syn był przy tym obecny i powiedział nam "zróbcie z tą suką co chcecie", ta dziewczyna uciekła z naszego domu i przychodzi ze swoją matką. Dostały obie po pysku, a mój syn jeszcze zmierzył się z teściem i dał mu po ryju.

Gość fajna prowokacja
fajna rodzinka i pomyśleć że są tak jebnięte teściowe naprawdę

Gość eeeeeeeeeffffffeeee
ty głupia stara wywłoko jak mogłaś powinna podać ciebie i toją jebniętą córunią na prokuraturę

Gość jeszcze ci sie nie znudzilo
od ilu lat piszesz to samo z roznymi kombinacjami czlonkow rodzin? od 2 ? niezwykle ograniczona osoba z ciebie 😴

Gość dsasaf
A z jakiej racji taka suka będzie się na mnie darła w moim własnym domu, na mnie czy na mojego męża a nawet i dzieci. W końcu dostała to co jej się należało. Niestety ona jest matką moich wnuków ale już ja się postaram by prawo do opieki nad dziecmi dostał mój syn, mamy nawet świadków którzy wiedzą że synowa jest nienormalna. A mój syn w końcu uwolni się od tego śmiecia.

Gość provo nie provo , ale
mam ochotę zrobić taki sam porządek z moją synową i jej równie pierdalniętymi rodzicami;)

Gość eeeeeeeeefffeeeeeee
to po chooja piszesz na kafe leć już do tej opieki

Gość to jej fantazja erotyczna

Gość dsasaf
Niestety nie provo. Mój syn ożenił się z pasożytem który tylko by wyciągał od nas pieniądze i zwalał wszystkie swoje obowiązki na mnie i na moją córke. Córka ma swoje sprawy, zajmuje się swoim dzieckiem, zarabia na siebie a synowa? obarczała ją swoimi dziecmi, pożyczyła od niej pieniądze, nawet kradła. W końcu każdy ma granice swojej wytrzymałości i dałyśmy jej nauczke, teraz postary się pozbawic synowej praw do opieki nad dziecmi i pomożemy mojemu synowi w opiece.

Gość provo nie provo , ale
mam podobnie, moja synowa to leń nie z tej ziemi .

Gość eeeeeeeeefffeeeeeee
bla bla bla

Twoja rodzina to zwykła patologia!!! Są inne sposoby na rozwiązanie sytuacji trzeba ją było wyrzucić do rodziców a nie od razu tłuc. Stara baba a tak zlansowany mózg po prostu porażka. Dziewczyna pewnie w końcu odżyła po przebywaniu z taką rodzinką, a co do synka widziały gały co brały trzeba było wczesniej myśleć!!! Myślisz że po takiej akcji synek dostanie prawa rodzicielskie? Mam nadzieję że dziewczyna zrobiła obdukcje i załatwi Wam zero kontaktu dzieci bo przebywając w Waszym towarzystwie następne po**by wyrosną

Gość eeeeeeeeefffeeeeeee
u mnie niestety jest na odwrót. Mój mąż ma matkę pasożyta który tylko by wyciągał od nas pieniądze i zwalał wszystkie swoje obowiązki na nas mamy swoje sprawy, zajmujemy się swoim dzieckiem, zarabiamy na siebie a teściowa? obarcza nas swoimi sprawami, pożycza od nas pieniądze , nawet kradła. W końcu każdy ma granice swojej wytrzymałości i daliśmy jej nauczkę, teraz postaramy się pozbawic teściowej praw do decydowania o sobie, udowodnimy że jest psychicznie chora i zajmiemy się jej emeryturką- skromną bądź co bądź ale damy starej francy nauczkę.

>>> nice prowokejszyn <<< A nawet jeśli to prawda, to ja szczerze gratuluję, że z problemem od razu przyleciałaś na kafe? Co? Sąsiadów już wszystkich obleciałaś?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjj
Jesteś starą jebniętą krową!!! To ty jesteś psychiczna o czym świadczy twoje zachowanie. A synuś i córusia rownież odziedziczyli po chorej mamusi temperament. Współczuję dziewczynie takiej teściowej krowy. Też mam synową i w życiu bum jej nie uderzyła, chociaż też nie jest idealna. Za to strzeliłabym w pysk synowi za taki tekst o swojej żonie.

Gość dsasaf
Nie znasz sytuacji to nie mów. Moja synowa to straszna suka i mój syn ją dobrze określił. Ona by darła ryja na moją rodzine a jest po prostu nikim, teraz wróciła do swoich psychicznych rodziców, oczywiście mój syn dał po ryju swojemu teściowi i uważam że dobrze zrobił. Po całej tej akcji wyrzucił rzeczy synowej i zwyzywałam ją i jej rodziców. Ja za teks moge tylko syna pochwalic, synowi się nie należało w twarz a synowej w pysk owszem.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjj
Ta dziewczyna powinna przede wszystkim tobie zajebac stara czarownico! Jak ci szkoda syneczka trzeba było mu penisa obciąc, żeby dzieci nie robił i trzymac go krociutko na kanapie przed telewizorkiem przez cale życie!

Gość dsasaf
Jesteś jebnięta! A może jesteś matką mojej synowej lub tą synową, więc zapowiadam ci że jak jeszcze ciebie gdzieś spotkami to nie ręcze za siebie. Dałam synowej w pysk a moja obiła jej gębę i bardzo dobrze. Teraz kończe bo nie mam ochoty na polemizowanie z kimś takim jak Ty.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjj
:) pa pa niedowartościowany stary rupieciu! :)

Gość kaszalotjeden
Ty jebnieta teściowo nikt ci nie da praw do opieki nad wnukami i mąż też dziecko straci bo dopuściliście się przemocy.Możesz jeszcze na pocieszenie dostać wyrok w sądzie i zakaz zbliżania sie do synowej i wnuka heheh jesteś głupia i tępa .Namiejscu synowej i jej rodziców spuściłabym ci lanie w ciemnej ulicy ,nikt by nie widział i miałabyś za swoje.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjj
Masz rację kaszalotjeden! Sama bym jej wrąbała, tej starej czarownicy! Dam rękę uciąc, że przez teściową zaczęło się źle dziac w ich małżeństwie. Od razu to widac.

Gość chce wam się jeszcze pisać
takie prowokacje? przecież to żalowe

Gość kitiiiiiii
Pozazdroscic pomyslowosci////