Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OhGeorgia

Czy kobiety, które się nie malują, mogą być uważane za atrakcyjne?

Polecane posty

Gość fgot
to zależy czy jest ładna z ryja

Gość OhGeorgia
Zapraszam do dyskusji.

Gość OhGeorgia
Pytam, bo sama należę do takich naturalnych kobiet. Nigdy nie używam żadnych malowideł, nie farbuję włosów, nie chodzę do solarium. Szkoda mi forsy na wszelkie upiększacze, zresztą prowadzę aktywny tryb życia i do pasji doprowadzają mnie panny, które robią tragedię z połamanego tipsa:/ Zwykle noszę spodnie, spódnice zaś od wielkiego dzwonu. Ładna jestem, ale od razu mówię, że nie jakaś Monica Belluci.

Gość tomek433434
mi sie podobaja tylko kobiety ktore sie nie malują . RAz sie moja kolezanka pomalowała i mnie odrzuciło

Gość jak mozna popadac ze skrajnosc
skrajnosci w skrajnosc. czy jak jakas sie maluje to tipsiara, a jak nie maluje to niezadbany brzydal? jak po prostu uwazam, ze kobieta ma byc kobieca. a to jak to zrobi, to juz jej sprawa:)

Gość OhGeorgia
To miło. Czasem jednak zastanawiam się, czy takie kobiety nie giną w tłumie wśród tych wypudrowanych gwiazdeczek ?

Gość do lenki
to Twoje zdjecie?

Gość kiok
Szczerze? NIE. Delikatny makijaz to podstawa u atrakcyjnej, zadbanej kobiety. I nie wierz w bzdury, ze mezczyzni wola naturalne kobiety, bo dla nich naturalna kobieta to wlasnie ta z delikatnym makijazem, ktorego oni nawet nie widza. I po co od razu te skrajnosci? Albo no makeup albo twarz duszaca sie od nadmiaru tapety?? I dlaczego tak bardzo boisz sie byc kobieca?

Gość OhGeorgia
Nie chodzi o to, że umalowane panie mam zaraz za tipsiary, ale znam takie przesadnie szalejące panny i to je miałam na myśli, a nie dziewczęta fundujące sobie taki lekki make-up.

Gość OhGeorgia
Nie chodzi mi o to, że nie chcę być kobieca, ale o to, że szkoda mi kasy na kupowanie kosmetyków. Kupuję tylko te niezbędne, do codziennego użytku. Od szminek wolę perfumy, chociaż też w rozsądnej cenie.

Gość matylda zawodowiec
oh georgia cos krecisz :D w temacie jest o tych co sie nie maluja, teraz piszesz, troche umalowane tez sie licza generalnie chcesz uslyszec jaka to jestes fajna, bo sie nie malujesz : probujesz sie dowartosciowac, a nie poznac zdanie innych , taka prawda ja sie czasami maluje, a za atrakcyjne moge byc uwazane te co sie maluja i te co sie nie maluja, po prostu zalezy od tej konkretnej kobiety druga sprawa -jednym fcetom podoba sie to, innym co innego!

Gość większość kobiet się nie maluj
popatrzcie na ulice - poza wyjściami, pracą, randką - mało kto maluje się na codzień bez potrzeby. I jakoś są wśród nich i ładne i brzydkie.

Gość matylda zawodowiec
aha - ja wole delikatnie pomalowane kobiety albo w ogole niepomalowane

Gość matylda zawodowiec
w sum mam wrazenie, ze te co sie nadmiernie maluja probuja cos ukryc, tak jakby chcialy zalozyc maske, bo nie akceptuja siebie chodzi mi o te omalowane z przesada nie lubie pudru u kobiety, chyba ze jest niewidoczny! ale czasami wyglada maszkarnie, podkreslajac niedoskonalosci, zwlaszcza widoczne w swietle dziennym

Gość Monique2222
Jak jest bardzo ładna z buzi bez makijażu to moze być uważana. ale generalnie każda kobieta z umiejetnym makijazem wyglada lepiej

Gość matylda zawodowiec
monique nie kazda, i nie dla kazdego to kewstia wzgledna to co podoba sie Tobie, moze nie podobac sie rzeszy facetow sa tacy ktorzy uwielbiaja 100% nature

Gość gość
Raczej nie. Jesli przeszkadza ci moj puder, to się nie patrz.