helldoor 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Witam od ponad roku biorę tabletki microgygon21 .Miałam 7 dniowa przerwę i na 8 dzień powinnam wziasc tabletkę z nowego opakowania. Nie wziełam jej ponieważ byłam na wakacjach a one zostały w domu wiec postanowiłam zrobić miesięczną przerwę. Głównie chodzi mi o to czy powinnam dostać okres w trakcie tej przerwy czy dostane go tak jak dostawałam gdy brałam tabletki??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Generalnie, to takie przerwy wprowadzają trochę zamętu do organizmu i ciężko stwierdzić kiedy ten okres dostaniesz teraz I nie za bardzo rozumiem pytania. Pytasz czy dostaniesz okres po 28 dniach, o to chodzi? No na pewno nie, bo po 28 dniach to miałaś krwawienie z odstawienia wywołane przerwą w braniu hormonów a okres to okres, który przyjdzie jak będzie chciał teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helldoor 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Nie ! chodzi mi o to czy dostaje sie po rezygnacji z tabletek odrazu czy tak jak napisałes/łas przyjdzie kiedy chce.Mam jeszcze jedno pytanie nowe opakowanie mam zacząć z pierwszym dniem okresu tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach