Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heskey88@interia.pl

Filmowanie - Noc poślubna - nie tylko!

Polecane posty

Gość heskey88@interia.pl

Witam! Zajmuję się filmowaniem nocy poślubnych, ale nie tylko. Profesjonalne zachowanie, dyskrecja oraz film z dwóch kamer z obróbką wedle życzeń klienta. Możliwe filmowanie wieczorów panieńskich, kawalerskich oraz wszystkich okazji przy których potrzebny jest profesjonalny, dyskretny oraz dający komfort podczas spotkań intymnych. Zapraszam chętnych. Cena: - zależy od rodzaju spotkania i długości filmu. Kontakt : heskey88@interia.pl

Gość heskey88@interia.pl
na życzenie pary młodej oczywiście mogę się chętnie przyłączyć do igraszek podczas nocy poślubnej

Gość heskey88@interia.pl
Oczywiście te dwa wyżej to podszywy. Ja profesjonalnie w noc poślubną marszczę freda panu młodemu i czochram bobra pani młodej.

Gość heskey88@interia.pl
Osoby wyżej to podszywy... Chciałem napisać że czochram robię zdjęcia panu młodemu dymając jego młodą żonę i przy okazji czochram sobie bobra

Gość heskey88@interia.pl
ci wyżej i niżej to też podzywy ja jem jajko sadzone

Gość heskey88@interia.pl
Same podszywy... Ja czochram młodą panią przy okazji marszcząc pana młodego o imieniu Fred przy okazji robiąc zdjęcia bobrowi

Gość heskey88@interia.pl
Same podszywy :/ @izaczek - tak to mój rocznik urodzenia. A co do filmów, to niestety z powodu mojej przypadłości nie czerpię niestety żadnej przyjemności seksualnej z kręcenia takich filmów... także z mojej strony pełen profesjonalizm. Aczkolwiek muszę przyznać że to co czasami widziałem sprawia, że chętnie bym pomógł... ale nici z tego. Czy znacie kogoś komu moglibyście mnie polecić?