Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suomi22

młodszy facet:)

Polecane posty

Gość Suomi22

Od kilku tygodni spotykam się z facetem jest młodszy ode mnie :( Czy to ma jakąś przyszłość doradźcie coś...

Gość SkandynawkaPL
A o ile młodszy ? Też byłam z dwoma młodszymi o rok, ale cóż, nie byli zbyt dojrzali psychicznie. Nie uważam jednak, że wiek determinuje dojrzałość. W moim przypadku było tak, w innym jest inaczej...trudno powiedzieć. Spróbuj :)

Gość Suomi22
miedzy nami jest 3 lata różnicy jak na swój wiek to ma bardzo poukładane w głowie i jest emocjonalnie dojrzały

Gość Suomi22
zależny mi na nim coraz bardziej i mało obchodzi mnie to co powiedzą inni...tylko czy to ma sens??

ja jestem 5 lat w zwiazku z 3 lata mlodszym chlopakiem i wiesz co bylo wszystko super ale od jakiegos czasu ja zaczelam pobąkiwac o zareczynach ze bym chciala itd a on nie bo twierdzi ze jest za mlody ( on ma 21 ) wczoraj popil i dodatkowo powiedzial ze on nadal czasem mysli o innych ze nie wie co robic bo nie jest chyba gotowy na to wszystko Po 5 latach takie cos uslyszalam! dzis sie nie odzywa caly dzien Najgorsze ze juz mamy mieszkanie wynajete i za 2 tyg mamy sie tam wprowadzac ( w roku akademickim mieszkamy razem) i nie wiem co teraz bedzie Ja go tak strasznie kocham ale jezeli to wszystko sie rozpadnie to juz nigdy nie zwiaze sie z mlodszym bo na pocvzatku jest super Pokazywal sie jako dojrzaly fajny mlody facet a teraz mu odbija... jego koledzy sie zareczaja a jemu nagle zle z jedna dziewczyna... tak mi smutno... :((

ja jestem 5 lat w zwiazku z 3 lata mlodszym chlopakiem i wiesz co bylo wszystko super ale od jakiegos czasu ja zaczelam pobąkiwac o zareczynach ze bym chciala itd a on nie bo twierdzi ze jest za mlody ( on ma 21 ) wczoraj popil i dodatkowo powiedzial ze on nadal czasem mysli o innych ze nie wie co robic bo nie jest chyba gotowy na to wszystko Po 5 latach takie cos uslyszalam! dzis sie nie odzywa caly dzien Najgorsze ze juz mamy mieszkanie wynajete i za 2 tyg mamy sie tam wprowadzac ( w roku akademickim mieszkamy razem) i nie wiem co teraz bedzie Ja go tak strasznie kocham ale jezeli to wszystko sie rozpadnie to juz nigdy nie zwiaze sie z mlodszym bo na pocvzatku jest super Pokazywal sie jako dojrzaly fajny mlody facet a teraz mu odbija... jego koledzy sie zareczaja a jemu nagle zle z jedna dziewczyna... tak mi smutno... :((

Gość złośliwościwróg
Mój jest młodszy o 3 lata jest super. Razem od 4 lat mamy 24 i 21 lat.

Gość Do martka1987
Trochę rozumiem Twojego chłopaka.Miał 16lat jak zostaliście parą.Nie wyszalał się chłopak i to są skutki.Nawet jak zostanie teraz z Tobą to i tak za kilka lat mu odwali.Mój brat zaczął spotykac się ze swoją rówieśniczką w wieku 17l.Byli dla siebie pierwszymi partnerami w seksie.Po kilku latach ślub.Po 30 mu odwaliło zaczął szaleć po dyskotekach,za młodymi laskami.Nie wyszalał się w młodości:-( Ja mam męża 6lat młodszego.Miał 24l. gdy się poznaliśmy,swoje szaleństwa miał już za sobą i dziś 14lat po ślubie świata poza mną nie widzi.Także sama wyciągnij sobie wnioski.Młodszy tak ale w odpowiednim momencie Jego życia,gdy ma już jakiś bagaż życiowych doświadczeń za sobą.Powodzenia.

Gość Suomi22
Między moim a mną tez jest 3 letnia różnica wieku:)

jeśli jest dojrzały emocjonalnie to taka różnica wieku jest praktycznie nie zauważalna ;)

Gość Suomi22
tak różnicy nie ma tylko czasami z czymś wypali:P