Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bday

Praca w salonie kosmetycznym po kursie

Polecane posty

Gość Winka30
Zgadzam się z poprzedniczką ;) U p. Aleksandry Góreckiej pracują fachowcy. Ja polecić mogę panią Aleksandrę Paszek, która przeprowadza tam szkolenia kosmetyczne. Jakby ktoś potrzebował więcej informacji to proszę pytać - chętnie odpowiem :)

Gość izakurpios
Jeśli szkolenia są na prawdę dobre, to na spokojnie można pracować wyłącznie na ich podstawie - zrobiłam w sumie 3 szkolenia zawodowe w new nails, to w ten sposób wszystkiego się nauczyłam. Nie powiem, że było łatwo, bo pracy na prawdę dużo, ale swój mały sukces osiągnęłam.

Gość gość
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wnętrz, instruktor fitness, filolog języka nowożytnego, grafik komputerowy multimediów, instruktor terapii uzależnień, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wizażystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra,mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość gość
Ja tak właśnie zaczęłam. Nie miałam skończonej szkoły, jedynie kilka kursów i doświadczenie praktyczne. Dopiero teraz zdecydowałam się na uzyskanie technika usług kosmetycznych i zapisałam się na szkolenie zawodowe w Lukomades. Nawet nie wiedziałam ile przydatnych rzeczy można się dowiedzieć na takim kursie. Polecam, bo mimo mojego doświadczenia sporo się jeszcze uczę.

Gość irma

Jest wiele kursów kosmetycznych, które dają nam odpowiednią wiedzę i umiejętności. Warto zastanowić się nad tym w czym chcemy się specjalizować i się w tym rozwijać. Ja postanowiłam doskonalić się w makijażu permanentnym. Byłam na szkoleniu z makijażu permanentnego I i II stopnia w salonie kosmetycznym Perfect Glamour  - chyba każdy w branży ich zna. Jeżeli mieszkacie w okolicach Wrocławia to polecam wam się tam wybrać na szkolenia kosmetyczne. Tam profesjonalnie podchodzą do kursanta, kursy są indywidualne i czas na kurs jest maksymalnie wykorzystany.