Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka_z_zapałkami

Chcę dac mu nauczkę!

Polecane posty

Facet rozkochał mnie w sobie, a potem ni stąd ni zowąd zniknął. Zakochałam się jak idiotka. Wiele katuszy wycierpiałam. Wczoraj dowiedziałam się ,że ma kogoś. Czuję ogromną wściekłośc. Chcę dac mu nauczkę. Nie piszcie , ze nie warto, bo warto. Potrzebuje tego, żeby normalnie życ, żeby odzyskac wiarę w siebie. Co mam zrobic? Macie pomysły?

robiąc coś takiego zniżysz się do jego poziomu. to, co teraz czujesz to zwykła słabość - jeśli jej ulegniesz, pewnie będziesz tego żałować. :) spójrz jakimi pobudkami się kierujesz: zemstą. normalni ludzie nawet, jeśli czuja pokusę, wiedzą że chrześcijańskie jest przebaczenie. :D a wyznawcy buddyzmu wyzbywają się tego złego pragnienia. polecam książkę "Przebudzenie" - da Ci wiele do myślenia i zrozumiesz, że ta decyzja, którą chcesz podjąć, jest najgorszym z możliwych wyborów. :)

Tak to prawda- jestem wściekła, ale on musi sie czegos nauczyc, bo jeszcze nie jedną dziewczynę skrzywdzi w ten sposób.

Gość kataszka82
ja tak zrobiłam i nie żałuję :D powodzenia ;-)

Gość stull
Puść smska do jego nowej, że jesteś w ciąży

Stull aż tak poważne to nie było. Czegos takiego nie mogę zrobic. No i nie mam pojęcia kim jest jego dziewczyna. Chroni tej tajemnicy jak skarbu.

zobacz w tej sytuacji pozytywne strony! :D np. to, że już teraz wiesz, jaki z niego gnój! :) że już nie masz z nim kontaktu, dzięki temu, że ma inną! :) że masz szansę poznać kogoś nowego, lepszego i wtedy przy tej lepszej osobie prawdziwie odczujesz szczęście! :) najważniejsze jest to, żeby z błędów wyciągać wnioski. teraz już wiesz, że będąc z facetem, nigdy nie możesz zapominać o tym, że on nie jest Twój na zawsze, że w każdej chwili może odejść, jeśli zechce i z tym trzeba się pogodzić. ;) Jeśli od początku nie zakładałabyś, że on będzie z Tobą, albo zechce być odpowiedzialny za Twoje uczucia to nie chciałabyś się teraz na nim mścić. Ale czy On obiecywał Ci miłość po grób? Czy zrobił coś, za co powinna spotkać go kara? Moim zdaniem postąpił zgodnie z sumieniem - nie chciał być z Tobą, więc z Ciebie zrezygnował I TYLE. Często wieloletnie związki się rozpadają, małżeństwa itp. ale ludzie nie mszczą się na sobie wzajemnie, bo czasem lepiej być samemu, niż z osobą, z którą nie jest się szczęśliwym. Powinnaś się cieszyć, że nie jesteście razem i nie marnujecie swojego czasu. Naucz się żyć tak, żeby nie mieć postawy roszczeniowej wobec nikogo i nie oczekiwać uczuć, odpowiedzialności, miłości etc. a będziesz szczęśliwa, gdy ktoś bezinteresownie Cię tym obdaruje. :)

Gość men-- daj chłopakowi spokuj ij

To nie było tak, że po prostu się rozstalismy. Nie miałabym o to pretensji. On po prostu pewnego pięknego dnia zniknął bez słowa. A dziewczynę miał przez ten cały czas. Przez cały czas.... Co boli najbardziej to to, że bawił się nami obiema. Dawał świadomie nadzieję, obietnice i pewnie sprawiało mu to niezłą radochę.

nie Ciebie jedną spotkała taka sytuacja, ale z tego, co wiem to sporo takich kobiet jest w naszym kraju. :) Ja osobiście w takim wypadku włamałabym mu się na konta internetowe, żeby wyśledzić jak to dokładnie było, później przesłałabym tej dziewczynie kopie rozmów, sms'ów, zdjęc i tego co tam jeszcze Was łączyło, a następnie zaponiałabym o nim, bo nie jest wart mojego zainteresowania, czasu, ani nawet spojrzenia. ;)

ostatni miesiąc to była dla mnie katorga. Nie jadłam, nie spałam. Nawet nie potrafiłam płakac. Całkowicie stracilam poczucie własnej wartości. Wychodząc na miasto modlilam sie żeby go spotkac, zyłam nadzieja jak idiotka. Usprawiedliwiałam go, tłumaczyłam jak mogłam. Obwiniałam siebie. zastanawiałam się czy wystarczająco pokazałam mu że mi na nim zalezy. To wszystko było do wczoraj- do momentu w którym sie dowiedziałam że przez cały czas był z kimś. Teraz czuję wściekłośc i na siebie i na niego. Chcę po prostu żeby się czegoś nauczył. Wiem jak to banalnie brzmi , ale wiem, że to typ człowieka , który skrzywdzi jeszcze wiele osób.

Gość ruda...(wredna ) ;)
jeśli możesz się skontaktować z tamtą panna to to zrób i powiedz jej o wszystkim... w końcu ją też okłamuje... przydałaby się babska solidarośc i od razu byłbyu mały odwet..... ;P

Gość monika942
dziewczynka_z_zapałkami Ile on ma lat?

Gość kataszka82
jakbym czytała o sobie... tylko tamta okazała się być żoną! jesteś może z warszawy? jak typ ma na imię? :-P

Nie spałam z nim! Mamy po 20 lat.

Jak włamac się na kogoś konto internetowe na portalu społecznościowym?

Gość takie tam duperele
A nie szkoda Ci czasu i energii dla pospolitego gnojka, który jadąc na dwa fronty pokazał Ci czym jest naprawdę? Czyli ZEREM :( Los lubi płatać różne figle, i wierz mi, facet dostanie kiedyś za swoje, w momencie gdy najmniej będzie się tego spodziewał :D

Tak bardzo się boję,że się z tego nie pozbieram. Jak radzic sobie w takiej sytuacji z sobą samym? jak zapomniec? Odbudowac poczucie wlasnej wasrtosci..? :(

(((Lady Kukuk radzi))) dziewczynka_z_zapałkami w bardzo prosty sposób można wymazać gościa z pamięci! :) ETAP 1: wypisz sobie na kartce wszystkie jego wady, wszystko złe co Ci się z nim kojarzy i narysuj obok jego karykaturę, nabijając się z jego cech wyglądu, które były wadliwe. :D ETAP 2: napisz sobie ile masz korzyści i ile pozytywnych rzeczy wynika z tego, że już tego gnojka nie ma w Twoim życiu! :) ETAP 3: usuń jego numer gg, kom, zablokuj na portalach społecznościowych i nie wchodź na jego profile. :) wypłacz się solidnie, poużalaj się nad sobą! ETAP 4: skup się na czymś/kimś innym, zajmij się tym i poświęcaj temu komuś/czemuś czas. ETAP 5: zadbaj o siebie, swój wygląd, hobby, duszę. ETAP 6: spełnij jakieś jedno swoje marzenie, albo zrób coś, na co od dawna masz ochotę! i potem się tym zachwycaj, rozmyślaj o tym jakie to było ekstra i ekscytujące. ETAP 7: spędzaj dużo czasu z rodziną, znajomymi(którzy nie znają tego gościa) po maksymalnie dwóch miesiącach bez kontaktu powinien Ci przejść w 100%! :)