Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarioLA :D

Męska Torba ?

Polecane posty

Mam chłopaka Pawła który kiedyś nosił normalne plecaki do szkoły teraz chcę się przerzucić na Torbę, ale nie wiem czy to jest teraz modne u mężczyzn czy też jest. Bo nie wiem co mu powiedzieć ... żeby tego nie nosił czy jak bo nie wiem czy to modne itp. Jestem jego dziewczyną więc powinnam coś powiedzieć na ten temat tylko ze ja nie znam się zbytnio na tym co jest teraz modne a co nie. Pomocy :)

Z góry dzięki :)

Gość u facetów zawsze modne
były torby w kroku :classic_cool:. A do pracy elegancka aktówka :)

Gość aktówka do pracy?
buhaahhahah chyba u 40 letniego prezesa :classic_cool: młodzi noszą torby "laptopowe". znaczy stylizowane na opakowanie laptopa :P

Gość rozkręcony paweł
przecież nie warto zadawać się z kmiotami, albo prezes albo nic :classic_cool:

:) Czyli mam rozumieć że u Faceta jest to modne ? Takie torby "laptopowe" na książki i inne bzdety ?

Teraz nie wiem co myśleć ;/ Powiedzieć mu żeby tego nie nosił że to wstyd nie modne lepiej nie nakładaj tego ? Jak mi pokazał to pasowało to do niego no ale nie wiem czy to modne u faceta xd

Co mam mu powiedzieć ?

Bardzo Interesujące xd hehe

Gość marita44
zobacz sobie torby ze stronki: torbytorebki24.pl ja kupiłam tam mojemu chłopakowi na urodziny i był bardzo zadowolony ;)

Gość gość
Zastanawiam się właśnie nad taką torbą wiem że jest wygodna i w ogóle ale mam pewne obawy gdyż ogólnie nie lubię wzroku innych ludzi na sobie wiec poradźcie czy taka torba zwykła czarna na bułki i serek jest czymś co przykuwa uwagę u mężczyzny http://www.upychamy.pl/ladne-torby-meskie/

Gość Grzesier
Ja jestem jak najbardziej za :) Sam często nosze i muszę przyznać, że jest to bardzo wygodne rozwiązanie które pozwala mieć ze sobą wszystko czego potrzebujesz w jednym miejscu. Duży wybór modeli takich toreb możecie znaleźć w ofercie https://solier.pl/ co ważne są wykonane ze skóry i znacząco wyróżniają się jakością oraz przestronnością. Są zaprojektowane z pomysłem i tym samym wygodą dla użytkownika :)

Gość nikosia_L
Uwielbiam jak mężczyzna ma elegancką torbę skórzaną, mój nosi zawsze rzeczy do pracy w takiej (pracuje w biurze) i moim zdaniem taka torba dodaje klasy mężczyźnie. Torby bym też właśnie sugerowała od Solier, bardzo dobry producent.

Gość darmiano
Ja mam od nich (Solier) jedną torbę, żona mi kupiła na urodziny dwa miesiące temu i trafiła w dziesiątke akurat bo bardzo mi się spodobala i do biura jak znalazł.

Gość PawelMroz

Ja też mam torbę od Soliera i jest bardzo elegancka. Chodzę z nią do pracy, pasuje również do garnituru. Polecam, używam już około roku, i jest jak nowa, skóra nie pęka i nie wyciera się, jakość wykonania jest na prawdę wysoka.