Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGGGGGGGooooosssssiiiikkkk

Spotkanie w realu

Polecane posty

Powiedzcie mi jak to jest że siec jest pełna ludzi szukających miłości, a w realu okazują się skur****mi którzy tylko chcą cię przele***ć ?? Ja już nie mogę.......... - gdzie są NORMALNI FACECI do jasnej anielki ????

Gość znudzionananaakjakjajkaskj
nie zawsze tak jest a normalni, to nie z tej planety :P:P:P:P:P:P:P

:D czemu umawiasz się z facetami z neta..? :D ubierz się sexy i z klasą, wyjdź do clubu na drina, SAMA, a jakiś facet sam się obok Ciebie zakręci! :)

no to chociaż " w miarę normalni" ... :)

Sama powiadasz.... to w sumie jest pomysł..... brak konkurencji hehe....

jak laska jest w barze bez koleżanek, to faceci mają większą śmiałość, żeby podejść i zagadać. ;) poza tym wypadałoby iść do jakiegoś dobrego Pubu, choćby mieli tam drinki za 30zł :D tam będzie lepszy wybór i lepsza jakość.. wiadomo :classic_cool:

Gość znudzionananaakjakjajkaskj
może porwie cie jakiś ,,normalny,, i zachowa się jak dżentelmen :D:D:D

Gość verbener
Ja jestem w miarę normalny w swojej nienormalności, a może w miarę nienormalny w swojej normalności... jakoś tak. Co do pubów i klubów, można spotkać normalnych, ale takich, którzy w dodatku potrafią uwodzić i w miarę otwartych, odważnych to ciężko.

Wiecie co - MACIE RACJE! ... dlaczego ja wcześniej na to nie wpadłam...? hehe...

Gość ckuoolerka
ci z klubu pewnie tez siedza w necie:D trzeba miec po prostu intuicje- mozna, naprawde mozna w necie poznac wartosciowych ludzi, ktorzy nie wygladaja jak dzwonnik z notre damme

Gość verbener
teraz można już powiedzieć, że każdy siedzie necie mniej lub więcej. Pytanie tylko gdzie są te wartościowe osoby... co do facetów to na pewno nie na babskim forum:D

jasne, jest tutaj sporo fajnych laseczek na KAFE, widziałam już kika fotek i większość mi się podobała! :) co do spotkań - lepiej poznawać ludzi w realu, bo jest mniejsze rozczarowanie, gdy osoba wygląda inaczej niż na zdjęciu. poza tym przy spotkaniu na żywo od razu można zobaczyć jak ta osoba się zachowuje, jak mówi, jaki ma głos, jak się smieje, jak chodzi - jaka jest.. w ten sposób nie poznamy tej osoby przez internet.. :)

Gość dojrzałahehe
W klubie sama,hmm zrobiłam tak ,ubrana w mini,nie polecam,faceci biora Cie za łatwą dzi-kę,ale za to polecam neta.;) mieszkam od 2 lat z moim ukochanym facetem zfotki :}

Gość ckuoolerka
Opowiem Wam swoja historie w takim razie :D Na pewnym portalu randkowym poznalam faceta, starszego ode mnie. On napisal pierwszy. ja nie moglam odpisac, bo nie mialam aktywnego profilu. Odpisalam po 2 tygodniach :D Wtedy tez wymienilismy sie zdjeciami. Po tygodniu pisania maili, numerami telefonow. I wtedy on juz glownie dzwonil do mnie. Podal mi swoja strone www, powiazana z jego praca. Po 2 tygodniach spotkalismy sie. Choc nalegal, zeby wczesniej, ale ja wolalam jeszcze troche posluchac jego cudnego glosu. A z wygladu- moj ideal :) brunet, sniada cera, wysoki, dobrze zbudowany, z taka intelektualna praca, bardzo rozwojowa; wysoka pozycja zawodowa. no i spotkalismy sie. jestesmy ze soba do dzis :) szczesliwi ogromnie!!!!

ja czasem bywam sama w Pub'ie, zazwyczaj poznaję tam facetów starszych od siebie, głównie przedział wiekowy 24-28lat i rozmawiamy długo, wymieniamy się numerami i na jakieś 6 facetów, dwóch dążyło do jakiegoś bliższego kontaktu intymnego, a z pozostałymi umawiałam się normalnie na randki, spacery, kina itd. mam z nimi kontakt do dziś i czasem się spotykamy, żeby pogadać o wszystkim. :) nie jesteśmy razem, bo ja nie chcę z nikim być i otwarcie o tym mówię już na początku spotkania, aczkolwiek kobieca próżność nakłania mnie do strojenia się, przychodzenia w miejsca, gdzie są faceci i lubię słyszeć od nich komplementy, a nie wykluczam, że w przyszłości zwiążę się z którymś z nich. :)

Gość normalny_facet_24
normalnych facetów takich jak ja to tak naprawde nikt nie chce...:o

Gość Felek Kartofelek
Normalnych nikt nie chce, bo są zbyt normalni.

Gosik - " a w realu okazują się skur****mi którzy tylko chcą cię przele***ć " Lady Kukuk - " czemu umawiasz się z facetami z neta..? ubierz się sexy i z klasą, wyjdź do clubu na drina, SAMA, a jakiś facet sam się obok Ciebie zakręci! " He he :D jak się tak ubierze, to na pewno pozna faceta, który nie będzie jej chciał przelecieć, bo w realu to tylko geje i impotenci :D A tak na poważnie, to oni wszyscy tacy sami i jak masz poznać normalnego gościa, to nieważne, czy w sieci, czy na ulicy ;-)

Gość ja jestem norlan
ale mam zone ;) pasuje? od razu mowie ze seksu nie szukam

Gość lasumihukami
wszyscy zdradzaja... normalni i nienormalni,a wsrod nich faceci i kobiety... tylko ja mam te satysfakcje, ze nikogo dotad nie zdradzilam, za to mnie zdradzono i owszem - o raz za duzo... odechcialo mi sie po tym milosci,,, stalam sie cyniczna i zgorzkniala... i niie wiem czy kiedys mi przejdzie.. czy warto w ogole tracic energie i czas na poznawanie kogos? :o

Gość ech ta jesień
Moim zdaniem samotny wypad do pubu nie jest dobrym pomysłem. A zwłaszcza ubrana w miniówkę, siedząca przy barze i ewidentnie czekająca na jakiegoś faceta. Sorry, ale w takiej sytuacji poznasz jeszcze więcej facetów, którzy myślą tylko o jednym, niż przez internet. A swoją drogą nie zgadzam się, że internet jest takim złym sposobem. Swoją drogą, to trzeba szukać na odpowiednich portalach, nie na sexrandki, mixer czy nawet sympatia. Ja jestem na mydwoje i jakoś nie mam takich problemów o jakich piszesz... A nawet wręcz przeciwnie, czasem są zbyt porządni:p I zbyt zaangażowani, bo szukają poważnego związku i szukają tak naprawdę przyszłej żony. Ja też szukam stałego związku, ale niektórzy trochę przesadzają. Nie zrażaj się do internetu, tak samo jak do facetów. Tak naprawdę wszędzie możesz spotkać kogoś porządnego, w pracy, na imprezie, an zajęciach dodatkowych (np. języki obce), w internecie...