Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etianet

czy to możliwe??

Polecane posty

Gość Etianet

Czy to mozliwe żeby tydzień przed okresem zajść w ciaże?? przy cyklu 27-28.

Gość nie to raczej nie możiwe
serio

Gość Etianet
a duże sa szanse,że jednak jestem w ciąży?

to ty nie wierz kiedy masz dni płodne? ze sie pytasz czy można zajsc w ciążę jak był dni płodne i owulacja to chyba logiczne ze mozesz!poczekaj do dnia@ i zrób test to wtedy sie dowiesz.

Gość Etianet
Poziomka. to ja wiem kiedy mam dni płodne a kiedy nie, ale te dni nie sa dokładne jak w zegarku. i chciałam sie kogoś doradzić, kto może w taki sposób zaszedł w ciąże!!

Etianetja np mam cykle 28dniowe i wiem kiedy mam płodne a kiedy nie poczekaj do dnia @ mozesz byc w ciązy a nie musisz

Gość Pupciaan
Zależy jaki masz cykl, zakladając że książkowo idzie Ci cykl (co jest raczej rzadkie) nie jest możliwe abyś zaszła. Ale życie to nie ksiażka, możliwe są przesunięcia przy cyklu 28 dniowym zakladajac ze do owulacji dochodzi mniej wiecej w polowie cyklu, przy przesunieciu jest bardzo mało prawdopodobne aby zajść, ale jest bo np standardowo mogłaś mieć owulacje zamiast kolo 14 dnia to kolo 16 dnia dodaj przesunięcie pare dni i ju. Jest to możliwe ale jak widać sporo rzezy musi się na to zlożyć, troche za późno aby zajść.

Gość deedg
okres pojawia się ZAWSZE 14 dni po owulacji...niezależnie od długości cyklu...więc tydzień przed @ nie mogłabyś zajść w ciążę...