Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia26

Co mam o tym myślec?

Polecane posty

Gość Joasia26

Zrobiłam dziś test, na początku wyszła tylko jedna kreseczka. Po jakiś 10 minutach spoglądam na test, a tam bardzo blada (trzeba się przypatrzec) druga kreseczka. Co mam o tym myślec?

Gość marthaaaaa
ciaza

Poczekaj jeszcze pare dni i zrob nastepny test bo bardzo mozliwe ze jestes w ciazy :) pozdrawiam

Gość kopmi
Jestes w ciaży! Gratulacje :)

Gość nie wkręcajcie jej
ja radzę zapoznać się z ulotką. testów nie odczytuje się po czasie - są wówczas niewiarygodne. mogą się poprostu odbarwić.

test jest wiarygodny tylko po czasie podanym w ulotce- zazwyczaj 5min. U mnie zawsze po jakimś czasie pojawiała się druga jakby biała, a w ciąży nie byłam

Gość nie wkręcajcie jej
mi się zawsze odbarwiają testy ACON. i to nie jest widoczna pod światło niby-kreska ( jaką większość z was sobie wkręca) - tylko dośćwyraźna kreseczka.

Gość Joasia26
Staram się od 3 lat o dzidziusia, robiłam dziesiątki testów, wszystkie dawały zawsze wynik negatywny. Nawet po czasie nigdy nie wychodził cień drugiej kreseczki. W głębi duszy mam nadzieję że może coś (ktoś) z tego będzie.

jestes w ciazy :) tez tak mialam. ledwo ja bylo widac HCG nie klamie :) nie ma go w organizmie kobiety nieciezarnej :) Gratuluje!!!

nie wkręcajcie jej ja mialam 4 dni przed okresem druga bardzo bladziutka kestke po czasie jaki byl w ulotce ,a czym blizej okresu byla coraz bardziej wyrazna a po czasie spodziewanej @ byly dwie wyrazne grube krechy :)

Gość Joasia26
Miesiączki mam nieregularne. Ostatnią miałam miesiąc temu

Joasiu, mozesz sie zaczac cieszyc :) ja robilam 4 testy. Kazdego dnia ta ledwo zauwazalna blada robila sie coraz mocniejsza. Kazdy lekarz Ci powie ze nawet blada i ledwo zauwazalna jest wynikiem pozytywnym :) zrob sobie dla spokoju strumieniowy. Ma wieksza wykrywalnosc niz plytkowy :) Nie mniej :) zacznij sie oszczedzac :*

No to nic innego jak tylko poczekac i za pare dni zrobic nastepny test moze wtedy beda troszke wyrazniejsze kreski :) (i tak pare razy do puki nie bede dwie grube wyrazne krechy :)) Wtedy do lekarza na pierwsze badania :) Trzymam kciuki :) Zeby sie udalo :*

Ja robilam tez strumieniowy i elektroniczny bo pomyslalam sobie ze raz sie zyje albo bedzie napisane ciaza albo brak ciazy :)

Gość nie słuchaj ich
powtórz test, bo jeśli był odczytany po czasie to nie jest wiarygodny. Mi też się zdarzały takie kreski, a w ciąży dalej nie jestem :( kilka razy już się wkręciłam, dlatego chodzę na badanie krwi i mam pewność "Kazdy lekarz Ci powie ze nawet blada i ledwo zauwazalna jest wynikiem pozytywnym" tak, ale odczytany w przepisowym czasie

odczytala go po 10 minutach :) to wedlug Ciebie po czasie? :)

Wiem ze to nie pytanie do mnie ale ja robilam testy clearblue strumieniowy i elektroniczny :) I jestem bardzo z nich zadowolona.Wykryly u mnie dwie ciaze w bardzo szybkim tempie ja jeszcze nie bylam po okresie a juz testy wychodzily w miare pozytywnie bo ta druga kreseczka byla naprawde jasniutka.

ja robilam ostatnio bobo test i po 12h pojawila sie druga blada kreska ledwo widoczna, kolejnego dnia pojawila sie taka sama kreska po 2h, a jeszcze kolejnego po pol godziny. oczywiscie wiekszosc mnie tu zjechala, ze sie napalam i sobie wkrecam i ze na stowe nie jestem w ciazy. potem zribilam bete i pokazala 3 tydzien ciazy, teraz jestem w 5 tygodniu, a lekarz dzis zobaczyl pecherzyk radzilabym Ci isc na bete bo u Ciebie sytuacja moze byc inna jednak nie sluchaj, ze to nigdy nie oznacza ciazy bo w moim przypadku oznaczalo.

AnnS zależy od testu, bo mam przed sobą ulotkę bobo i jest napisane, że wynik odczytać po 1-3min, a później mogą zachodzić reakcje powodujące pojawienie się II kreski Joasiu jak dziewczyny piszą powtórz jutro, jeśli pojawi się w przepisowym czasie i mocniejsza niż dzisiaj to będzie ciąża :)

any moment no to nie jestes sama bo juz nas jest trzy ze tak mialysmy z tymi kreseczkami :) pozdrawiam A co do testu Joasi to popieram przedmowczynie ze najlepiej powtorzyc test mozesz nawet jutro bo sama po sobie wiem ze jest ciezko odczekac pare dni i zrobic nastepny :)

Gość kopmi
U mnie była taka sama sytuacja,dziś moje szczęście jest już na świecie i jestem mega szczęśliwa:)

Gość Joasia26
Jutro rano zrobię kolejny test, jeśli wyjdzie jak ten dzisiejszy, to w poniedziałek pójde na bete

Joasiu i daj nam znac co wyszlo bo ja sama jestem ciekawa :) Pozdrawiam i trzymym kciuki i od jutra rana bede na kefe czekac na wiadomosc od ciebie.

Gość .pachnidełko
hej Joasiu :) Chcę napisać tylko że miałam taką samą sytuację jak Ty . Test robiłam popołudniu , jestem jeden dzień po spodziewanym terminie @ Kreseczka wyszła tak samo jakieś 10 min po zrobieniu test , ale tam napisane było żeby odczytać wynik do 10 min, kreska była dość wyrażna ale nie jest tak idealnie równa jak ta powyżej, ma różowy kolor dobrze widoczny , nie mam pewność tak jak i Ty, obawiam się żeby tylko jutro test nie pokazał jednej kreski , bo właśnie jutro powtórze test z porannego moczu. Trochę namiąchałam , ale w sumie tak jak Ty nie jestem pewna wyniku . Popołudniu jak wróce z pracy to dam znać jak poszło rano i jaki był wynik i Twojego też jestem bardzo ciekawa , więc też napisz :) Masz jakieś objawy ? ja np mam coś czego nigdy wcześniej nie odczuwałam , takie dziwne kłucie w dole brzucha pośrodku , no i sporo powiększone piersi i brodawki (nie bolą mnie wogóle) , no nie wiem co o tym myślec, jutro się okaze i szczerze mówiąc jeśli wyjdzie negatyw. to będe bardzo zawiedziona bo długo staramy się o dzidzie no to do juterka , na pewno dam znac

Gość Joasia26
Hej! Zrobiłam dziś test, wyszedł ewidentnie negatywny :-(. Szkoda. A już myślałam, miałam nadzieję że się udało. Trzymam kciuki za dziś testujące. Może za kilka dni zatestuje ponownie, zobaczymy.